Hoppträning.

Julia Persson / 29 Augusti, 2012 - 22:04 / Allmänt

Hemma från hoppningen nu och är supernöjd! Det gick jättebra att flytta henne i början och vi körde skänkelvikningar och öppnor som uppvärmning. Awesome ellä vad??
Hon lyssnade fint även fast hon var lite motsträvig i munnen. Men numera fokuserar vi på baken och sen kommer formen atoumatiskt;) Vi hoppade fram på en 8:a och körde lite galoppbommar. Höjde lite fterhand och det var no problem!
Fin ponny dedära asså:)
 
Vi hoppade en bana balandat med långa och korta vägar, serpentiner osv. Riktigt bra träning! En utmaning samtidigt som det inte var för svårt. Sofia gör alltid görbra banor!! 
Vi ville inte köra för hårt med henne eftersom v hade en ordentlig genomkörare igår. Så jag hoppade bara en trippelbarr, vattnet och en oxer. Klockade den banan och då slutade vi. Hörni, det var klockrent! Nässlan sög till i oxern och hoppade av lite stort, och jag kom lite efter, men man måste ha något litet att fila på. Ska bara lära känna när hon tar av stort eller när hon tar av nära. Småsaker att jobba på, me gusta! 
Och precis innan den rundan tog vi av padden, eftersom hon ändå är så tjock så  den behövs inte. (för er som inte vet så är Sofia sadelutprovare för Amerigo i Skåne). 
 
Så alltså happyfacet är på idag ;)
 
imon blir det slaktning på mossen...taggaaaaa, blev slktad idag också för den delen. Moa och jag köttade oss igenom 2 varv där...imon gör vi om det!! Kingzise

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: