Nu är jag så trött så jag dör

Julia Persson / 31 Augusti, 2012 - 23:30 / Allmänt
0 kommentarer

hejdå

Words

Julia Persson / 30 Augusti, 2012 - 21:30 / Allmänt
1 kommentarer

Du behöver inte falla för mig, men du kan väl iallafall snubbla lite?

Julia Persson / 30 Augusti, 2012 - 20:25 / Allmänt
0 kommentarer

Åh, äntligen kan jag pusta ut och bara ndas haha;) Ovanligt hektisk dag, men jag gillar det ändå.. 
Sprang intervaller på mossen idag..2 varv. Kändes bra men det är riktigt jobbigt.
Har träningsvärk i hela benen, men tur att jag gillar känslan av att ha tränat :)
Skolan innan också såklart, ganska chill idag, rätt nice lektioner, men imon är detr ju fredag!! Alltså är det helg imon, eftersom skolan är nice på Fredagar, Ingen matte = SKÖNT!! 
Har glosor i engelskan också, men inga som helst problem med det ju!!
Hängde med Johanna och Clara efter skolan med, mina vänner är dom bästa! I <3 u
 
Nässlan fick sig en ordentlig powerwalk idag, så där fick jag ju lite motion också! Imorgon är det små hinder och distanser som ska trimmas, så vi får lite bättre avstånd. är taggad faktiskt!! Åker ju tillsammans med Ebba till Trelleborg på Söndag, Ld+5 och Lc, ska nog gå bra, och efter denna veckan så känns allt på topp!! Nu är det bara distanserna som saknas. 
 
Tycker även att jag har bloggat jättebra idag faktiskt!! Plus i kanten:D
 
 
Ta mig tillbaks..
 
 
 

Skriver en nyhetsartikel..

Julia Persson / 30 Augusti, 2012 - 13:44 / Allmänt
0 kommentarer

Det går ju sådääär.... 

Godmorgon elle nåt.

Julia Persson / 30 Augusti, 2012 - 09:54 / Allmänt
0 kommentarer

Vaknade på tok försent idag. Hörde inte klockan. Hade 40 min på mig, för att fixa och allt ja. Så bråttom fick jag. Dessutom ösregnar och åskar det. suuuper. eller inte.
Men ah bara att bita ihop, skolan ska göras. endast 25 min kvar på vår 1,5 h No nu...Inte det roligaste...Hörs later on yao.

Hoppträning.

Julia Persson / 29 Augusti, 2012 - 22:04 / Allmänt
0 kommentarer

Hemma från hoppningen nu och är supernöjd! Det gick jättebra att flytta henne i början och vi körde skänkelvikningar och öppnor som uppvärmning. Awesome ellä vad??
Hon lyssnade fint även fast hon var lite motsträvig i munnen. Men numera fokuserar vi på baken och sen kommer formen atoumatiskt;) Vi hoppade fram på en 8:a och körde lite galoppbommar. Höjde lite fterhand och det var no problem!
Fin ponny dedära asså:)
 
Vi hoppade en bana balandat med långa och korta vägar, serpentiner osv. Riktigt bra träning! En utmaning samtidigt som det inte var för svårt. Sofia gör alltid görbra banor!! 
Vi ville inte köra för hårt med henne eftersom v hade en ordentlig genomkörare igår. Så jag hoppade bara en trippelbarr, vattnet och en oxer. Klockade den banan och då slutade vi. Hörni, det var klockrent! Nässlan sög till i oxern och hoppade av lite stort, och jag kom lite efter, men man måste ha något litet att fila på. Ska bara lära känna när hon tar av stort eller när hon tar av nära. Småsaker att jobba på, me gusta! 
Och precis innan den rundan tog vi av padden, eftersom hon ändå är så tjock så  den behövs inte. (för er som inte vet så är Sofia sadelutprovare för Amerigo i Skåne). 
 
Så alltså happyfacet är på idag ;)
 
imon blir det slaktning på mossen...taggaaaaa, blev slktad idag också för den delen. Moa och jag köttade oss igenom 2 varv där...imon gör vi om det!! Kingzise

Nässlehults Girlpower..

Julia Persson / 29 Augusti, 2012 - 17:00 / Allmänt
0 kommentarer

min fina ponny. Min prinsessa, mitt liv. Som jag sagt innan så ska jag satsa nu till sommaren (förhoppningsvis) och ser hur mycket resultat det ger. Har börjat träna för Sofia varannan vecka i markarbetet också då hon är grymt tjurig och lat min lilla polle.
Tränade för henne igår, och det kunde inte varit bättre!! Det var första träningen i markarbetet med Sofia och hon är så duktig! Hon lär ut på ett sjukt bra sätt och hon hjälper verkligen till där hon står. Vi betalar en slant för det, men det är så värt det!  Vi körde bara i trav och skritt och Sofia fick rida de första minuterna. 
Nässlan har blivit riktigt dum och går bara emot skänkeln HELA tiden. Så vi gjorde skänkelvikningar och öppnor hela tiden. det var sjutk jobbigt och både jag och Nässlan har nog grym träningsvärk idag jag har iallafall det.
 
Idag hoppar ju jag för henne och jag är SÅ taggad. Det gick ju inte så bra på tävlingen i Söndags så vill få bättre känsla idag. Hoppar ju även i Trelleborg på Söndag inför Allsvenskan som går den 15 September. 
 
Så det är väl lite där vi är just nu, så vi kämpar på för att nå ordentliga resultat!! 
 
Tror detta kommer bli bra...hoppas iallafall det. 
 
Nu ska jag kila iväg till stallet och träna. Cya.
 

 
Sommar..

Be the change you want to see in the world.

Julia Persson / 29 Augusti, 2012 - 15:50 / Allmänt
0 kommentarer

Mycket har hänt, mycket kommer hända, mycket ska fixas och mycket har gjorts. Båda här på bloggen och i"IRL".  Skolan har börjat, vi får betyg till jul, bloggen måste fixas och rustas upp. Både med nya bilder, ny design och bättre inlägg. 
 
Tror jag ska höra av mig till Josefine och prata lite med henne om den design. Hon e sjukt grym på det!  Kolla in hennes blogg: www.fantasias.blogg.se.
 
Tycker min design nu e helt ok, men texten är på TOK för liten! Jag orkar inte ens läsa igenom inläggen själv...ILLA.
 
Har medans det vart tomt här, haft lite ups & downs och mått sådär i perioder, men det struntar vi i nu.  
 
Har faktiskt saknat att logga in här på bloggen, se en kommentar eller se statistiken skjuta i taket. Och just DET kommer inte hända om jag inte skärper mig med bilder och liknande. 
 
Ska ta mer kontroll över bloggandet och verkligen få in det jag vill ha där, och fixa BRA OCH SNYGGA inlägg som jag tjatar om nu hela tiden. 
Men det är viktigt. 
 
Ska försöka få in outfit bilder så ofta som möjligt, alltså inte bara spegelbilder utan bilder där man ser ordentligt. Ska göra det endast för att det är skoj. 
 
Kommer skriva ett inlägg direkt efter detta som kommer upp lite senare ikväll om vart jag står med Nässlan, träning osv. 
 
Ska försöka få in lite övningar här och förklara varför jag gör dem, och hur osv. Ni kommer f lite tips och lite "djupare" inlägg däremellan för att få en bra blandning här. Vill verkligen inte leverera skitinlägg så ni bara får massa skräp att läsa. 
 
Ah jag tror ni fattat budskapet nu.
 
 
 

 
 
 
/julia

Mitt huvud..

Julia Persson / 25 Augusti, 2012 - 00:01 / Allmänt
0 kommentarer

är som ett hål. Har inget att säga er. Har haft ett par underbara dagar. Såg Timbuktu med Johanna igår. Chillade på Malmöfestivalen med Clara idag..Mysigt, men har haft massa bullshit i huvhudet ändå. Tackohej, återkommer när jag känner mig redo. Älskar er ändå.

Första skoldagen - Check!

Julia Persson / 21 Augusti, 2012 - 21:20 / Allmänt
0 kommentarer

Började 10, uppe vid 8..Duschade, fixade hår och smink. Iväg till skolan och träffa kompisarna igen.  Gud vad jag har saknat dem!! Genta och Moa, my sistas<3
Vi har fått de nya schemat. Och fy! Det sämsta någonsin..Börjar 8 ALLA morgnar förutom Måndag...usch.  Sen har vi bara småraster och FETELÅNGA lektioner. Buuull. Men vafan. Jag kan inte göra något åt det ändå så får väl le och se glad ut. 
Imon så har vi lite sovmorgon och har mntorsdag. Går 9-14.  Inget skolarbete bara massa flum. Som vanligt ;)
 
Här har ni 2 bilder till.
 
 

Skola HT 2012

Julia Persson / 20 Augusti, 2012 - 22:15 / Allmänt
0 kommentarer

Nu börjar jag i 7B...@ Centralskolan. Detta sommarlovet har gått snabbt, lika snabbt som alla sommarlov går. Men trots det så har jag faktiskt längtat lite. Längar till att kunna dra på sig skinnjackan och en halsduk en tidig höstmorgon. Konstigt va?
Meeeen jag gillar hösten. Det kanske kunde regnat lite mindre, men herregud när det regnar lite så önskar man tvärtom...
Vill få igång rutinerna på riktigt och alltid ha något att göra på dagarna. Om ca 2 veckor kommer jag säga nåt helt annat, det vet jag. Men vi kör på här & nu. Kommer bli fett nice att träffa alla kompisar..trots allt 9 veckor sedan..Man träffar ju dom nästan varj dag i flera månader sen så de blir nästan som en familj. Faktiskt. 
 
Vill bra säga att min klass är bäst. BÄST BÄST. Vi kommer sjukt bra överens och skojar och skrattar med varandra. Tack vare er så släpar man sig väg till skolan kl 8 på morgonen. När man SÅÅÅ mycket hellre skulle ligga kvar under täcket och nana.  Jag äslkar er och ni är bäst. <3   Ses imon ju;)
 
Så jag är ganska taggad infär första dagen imon. Hoppas ni också haft en bra skolstart.
 
 
 
 
Kram Julia<3

Lite pics

Julia Persson / 20 Augusti, 2012 - 22:01 / Allmänt
0 kommentarer

 
kommer mer imon!

varmt somfan

Julia Persson / 20 Augusti, 2012 - 12:21 / Allmänt
0 kommentarer

 

OMBRE HAIR

Julia Persson / 19 Augusti, 2012 - 23:12 / Allmänt
0 kommentarer

Ah somsagt så färgade mamma mitt hår idag. Vi gjorde en såkallad Ombre, som jag så länge tatat om. Så nu tog vi mod till oss och gjorde det. Som ni vet så jobbar mamma som frisör och har en salong i vår källare. Men hon hade iallafall aldrig gjort ombre tidigare. 
 
Vi började med att färga håret mörkbrunt (6N+3N= 5 typ sa mamma) i botten och drog ut färgen en bit på längderna. Sen så satt de i en stund innan vi skjälde ur det. Vi torakde allt noga, sen satte vi i blekningen. Vi var jätterädda med blekmedlet först för att et kanske skulle bli gult men det visade sig bli snöööggt! gillar det start. 
 
Bilden gör inte färgen rättvisa riktigt, men när ni får andra bilder så kommer ni få s bättre. Så alltså det är min förra färg som är i mitteen såkallat. 
 
 
 
Kram 
 
/Julia<3

hejhejhallååå

Julia Persson / 19 Augusti, 2012 - 22:58 / Allmänt
0 kommentarer

tidigt uppe idag. Näärmare bestämt 07.00..Fodrade alla hästarna, fixade nytt hö, släppte ut dem, och mockade/gjorde maten till Nässlan. Sen heem, fixademitt hår. Kommer ett inlägg om det sen. Mamma sitter och lockar det nu hihi. Lav yah<3 
 
Sen kom Jennie och efter det har vi gjort nån glass, och fotat massaaa bilder med hennes grymma kamera! Så imon ska vi fixa till dom och lägga upp dom. Jojo hänger nog på då också. 
 
Förresten så drog vi till grevie och fotade vid ett par (hihi) höbalar, som blev riktigt snyggt! Lovar att ni får bildbomber. 
 
 
 
Kram
 
/Julia

Hemma nu:)

Julia Persson / 18 Augusti, 2012 - 13:06 / Allmänt
0 kommentarer

Hade en riktig shoppingdag med min underbara mormor igår. Köpte massa nya kläder, nu till hösten så är riktigt nöjd!! Hittade snyggaste skorna men det får vänta lite hihi.
Vi fikade lite och så, riktigt mysigt! Ni kanske får lite bilder på kläderna sen..får se. 
Mamma var jättesnäll och tog stallet idag. Hon är en ängel! 
 
Ska dra på mig mysbrallorna och fixa lite på mitt rum, sen kommer nån gubbe och kollar på vår ena bil..Ganska ointressant. Sticker till stallet och rider Nässlan på gräset sen också. 
 
 
TÄVLINGSDATUM:    Dock bara tävlingar som jag tittat på..
 
Klagsahmns RK  26/8
 
Staffanstorps RSF 2/9
 
Trelleborgs RF 2/9  vet inte om jag ska ta hemmatävlingen eller denna...
 
Torns RF 9/9
 
Trelleborgs RF Allsvenskan omg 1  15/9
 
Sösdala RF  23/9
 
Willands RF 6/10
 
Flyinge RF 27/10
 
 
 
 
 
/Julia<3

Underbar dag!

Julia Persson / 16 Augusti, 2012 - 00:07 / Allmänt
2 kommentarer

Träffat allra bästa Jojo idag! Mår verkligen grymt bra när jag är med henne och vi kan prata om allt mellan himmel och jord..Vi kan verkligen säga ALLT. 
Så stack hem till henne vid halv elva så kollade vi på Hitta Nemo..älskar den filmen haha..
 
Stack sen hem och bytade om och drog till stallet. all halm kom  idag så det blev ett svettigt jobb direkt. Men ah inte så inressant eller hur?  MEEN, det var ju hoppning idag!! Vart typ söndertaggad innan haha..har ju somsagt inte hoppat på en halv evighet så det passade perfekt nu.
Jag kände att Nässlan vart lika taggad som jag bara vi kom in på ridbanan och till alla hinder. Vi hoppade studs och 3 hinder på snedden typ..
 Studsen gick bra ch efter en stund så fick vi in rytmen bra, vi hade rullat över ett par bommar innan också. Hon hoppade fint och var tvungen att få upp de små benen fooort!
Hon blev ganska trött men efter en liten skrittpaus vart vi back on track! Vi började med att komma på de små räckena med sockerbitar under som typ stod som ett S. Hon drog som attan och bara sög tag i alla hindrena. Stark var bara förnamnet.
Vi hoppade S-linjen i en bana med bommarna och det var sjukt bra träning! Nässlan vart HET och jag fick typ lägga volter hela tiden..Men var en grym start på höstsäsongen!  Känner mig sjukt taggad inför tävlingarna och träningarna!
 
Btw, så snackade mamma med Sofie igår så vi bestämade att jag skulle vara med i hopplaget ändå. Kommer bli fett kul ju, tycker det är skoj att tävla med andra så tt man kämpar tillsammas. taggar också inför Klaghamn den 26:)  Tar Ebba och Pirat med mig också eftersom hon inte tävlat jättemycket lokalt än. Anna hänkar nog också. Skitkul!  
 
Min älskling Clara kommer till mig halv 11 imon..älski<3
 
 
Ta mig tillbaka!
 
 
 
 
 
/Julia

ingen blogg idag..

Julia Persson / 14 Augusti, 2012 - 14:48 / Allmänt
0 kommentarer

Kanske ikväll, men det blir friend idag..<3

Skrev precis ett inlägg om dagen...men det försvann

Julia Persson / 13 Augusti, 2012 - 22:55 / Allmänt
0 kommentarer

Giter verkligen inte skriva om allt..sry

Tycker att alla ni ska sprida denna annonsen överallt..

Julia Persson / 13 Augusti, 2012 - 13:48 / Allmänt
0 kommentarer

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=640116&inriktning=1&typ=4
 
 
Skulle betyda mycket..
 
 

suck..

Julia Persson / 13 Augusti, 2012 - 01:34 / Allmänt
1 kommentarer

hm..Har varit rejäl bloggtorka nu ett tag..det kliiar ordentligt i fingrarna och jag vill verkligen bara skriva nåt killer-inlägg som får alla att häpna.
Vill få till det som gör att NI varje dag kollar in min blogg. Statistiken har sjunkit väldigt mycket nu, och jag vill få upp bloggen dit jag var innan, där jag ÄR när jag leverar. Fixar bra inlägg och fina bilder. 
 
Men jag får inte till det. Jag har inte orken eller självförtroendet att lägga upp massa redigerade halvnakna bilder på mig själv. Det är med möda jag lägger upp bilder på mig själv i shorts. Så därför har det inte kommit fler bilder från Spanien. Men det kommer jag lovar. Hör ni, jag lovar!  Men jag har no ideas och inget bra alls att skriva om. 
Mina dagar är inte speciellt intressanta att berätta om, jag är typ bara på atsllaet och ibland med någon kompis eller så. Men på Tisdag (tror jag) så ska jag åka in till stan med min mormor (världens snällaste) och shoppa lite. Hon e min ängel.<3
 
Sedan hoppning på Onsdag som ska bli jättekul. Då får vi se om vi är på G eller inte. Ska även reflektera över om jag ska hoppa nån liten klass i Klagshamn eller inte.  Blir inget speciellt eller så, bara känna efter lite elle nåt. 
 
Har lite sådär tävlingabstinens nu eftersom jag inte tävlat på typ 2 månader. Men jag tror att det har varit nyttigt. Och efter denna pausen nu så blir det stenhård satsning på träning och tävlingsfronten.  Kommer köra på och se vart vi hamnar helt enkelt. 
 
Har somsagt inga bra nya bilder att lägga upp men här får ni en bild på mitt sexiga brännsår från min locktång. 
 
 
Det gör skitont och är helt buckligt haha.. har ett på axeln också..hm

Kollar handboll

Julia Persson / 12 Augusti, 2012 - 16:58 / Allmänt
0 kommentarer

håller seriously på att få nervsammanbrott..domarna suger ju. Tkt Sverige spelar helt oki. Har dock inte riktigt koll på vad som gäller..

Nattramlare

Julia Persson / 12 Augusti, 2012 - 03:11 / Allmänt
1 kommentarer

Fixade Jojos hår igen och gjorde en fiiiin frisyr. Blev asnöjd. Tror verkligen att jag vill bli frisör elr stylist när jag börjar jobba. skulle vara sjukt kul att sen ha hästarna utöver det!:)
 
 
 
Giller denna bilden!!:D
 

har tråkigt.

Julia Persson / 12 Augusti, 2012 - 00:45 / Allmänt
0 kommentarer

Varken mer eller mindre. Meeeeeeen har lockat både Jojo`s och Emma`s hår, och det blev JÄTTEJÄTTEFINT. tog bild på Emma men Jojo sitter bredvid mig så har inte orkat ta bild haha. 
 
 
BLEV SÅHÄR SJUKT NÖJD.

Ribban

Julia Persson / 11 Augusti, 2012 - 18:29 / Allmänt
0 kommentarer

Vart hela dagen på ribban idag. Lite stressigt imorse men det är en annan historia. 
Har glott på World Cup terrängen för seniorer och Young Rider EM.  Fina hästar och duktiga ryttare! Me like!
Imorgon kanske jag hänger med Emma och kollar hoppningen. Då är det även final för  Sugar Cup med ponnyerna. Men vet inte om jag ska eller inte. 
 
Mamma och pappa fixade stallet idag. TACK. Ni är underbara.   Nässlan håller på att äta upp både sin box och alla andra runtomkring. Jag har ridit lite halvdåligt i veckan men inte SÅ hemskt. Hon skulle lätt behöva gå 2 pass om dagen plus bli skrittas. Men har INTE tiden. Hade jag inte gått i skolan och om vi hade haft skrittmaskin så hade det vart underbart. Men nu är det inte så och då får vi gilla läget.  Ska rida imon, markarbete med bommar 1 h och uteritt sen. Bara skritt men anyway. Hoppning på Onsdag så det ska bli fett kul!  Hoppas vi har hunnit klart med alla bommar och sånt då;)  Saknar hoppningen massor! Har ju tränat 1 gång i sommar för Sofia men det har inte blivit mer än så. Längatr efter att få komma ut på tävingarna igen. 
 
 
Min vecka:  
 
Söndag: Min bebis kommer hem så det blir noga att träffa dem. Rida Nässlan, markarbete. 
 
Måndag: Trimma Nässlan i paddocken.
 
Tisdag: Rida ut långt. 
 
Onsdag: HOPPNING
 
Torsdag: Markarbete + bommar
 
Fredag: Markarbete 
 
Lördag: GÅ
 
Söndag: Lite spa, och trim
 
 

tja tja bloggäään..

Julia Persson / 11 Augusti, 2012 - 00:21 / Allmänt
0 kommentarer

Haha, imon drar jag till Malmö och glor på hoppning. Hörse att hela fälttävlanslandslaget (långt ord) skulle komma, så har vi tur kanske vi kan snacka lite med Sara (!). 
 
Åker dit med Julia men nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Nu e jag hos Jojo och har det bättre än bra. Stack till henne rätt sent, men vi har hunnit vara ett tag nu ändå. Så nu pratar vi med våra boys och lyssnar på Jb. Perfekt kombo!
 
Tänkte lägga upp en bild på min sönderbrända rygg meen jag skiter i det, för jag kommer bara få MASSA skit då. 
 
Meen jag bjuder på lite andra Spanien bilder. :)
 
 
 
Dock så vart denna bilden från Wien, lite felstavning men nära nog. 
 
 Jag kliar min rygg på fly

Mama worrie`s..

Julia Persson / 10 Augusti, 2012 - 00:15 / Allmänt
1 kommentarer

Ja jag har haft grymt dålig aptit de senaste dagarna, knappt ätit mer än en macka på en hel dag. Har dessutom varit grymt törstig och mått cp-illa. 
Dessutom har jag varit jättevarm och kall på samma gång och varit jätteyr ibland. 
 
Så idag kom mamma med den briljanta gissningen på vad det kunde vara! DIABETES! Jag: :o  
 
neverever att jag kommer ta sprutor och sånt varje dag, eftersom nålar och sprutor är GRYMT äckligt. Har sån extrem fobi för det, så man kan knappt ta blodprov på mej. fingret e på gränsen, men armveckecket, NO WAY.  Tycker det är SÅ äckligt så det finns inte. Och om man har diabetes så måste man typ ta en spruta i benet/magen eller nåt sånt. nepp fy för.  creed till dom som klarar det, men tyvärr är inte jag en av dom so ni kanske märker.   SPRUTOR/STICK ELLER NÅLAR GÅR FETBORT. 
 
Så ah, det e därför jag e lte halvdan här, för jag mår inte tipptopp nu. 
 
 
 

..

Julia Persson / 10 Augusti, 2012 - 00:06 / Allmänt
0 kommentarer

It`s was a beautiful daay!  Kollat på Twilight (haha) med O idag haha...Mysigt faktiskt. och samtidigt på andra sidan väggen ligger Fjun i soffan och snarkar hahha.  Kikade lite sen på Kuren och vilket grymt inflytande jag har, har jag märkt..De såg tilloch med intresserade ut, och frågade en massa..SKOJ!!
 
Till Näzzel sen och tränade lite frihetsdressyr..mockade och gjorde maten sen. 
Nathalie frågade sen om jag och Johanna kunde skritta/trava en runda till Tirup och tillbaka med Nicco och Picasso. Så ah, det gjorde vi. Sen drog jag ju hem och så, tog på mig pyajamasbyxor (a), och kollade lite OS. 
Nu kollar jag på när clara ska äta tonfisk haha.
 
 
dessutom e mamma väldigt orolig för en sak som jag skriver mer om sen. 

8 Augusti 2012

Julia Persson / 08 Augusti, 2012 - 22:06 / Allmänt
0 kommentarer

Läget? Själv är det bättre än bra. Dagen har spenderats med dom jag älskar, medans vi tittade på en urdålig film. Perfekt eller? Vänner och en dålig film, asum! :D 
Stack hem och käkade en macka, kom på att jag varken ätit frukost eller lunch på 2 dagar...not good.  mätt på kärlek som mamma säger. Nejmen kan verkligen inte äta på mornarna nu längre..skit  
Menmen. 
 
Stack till Gnässlan sen och mockade och gjorde mat. Hon vilade idag, eftersom vi precis satt igång henne.
 
Skypar med min number1 brud nu:D Imon blir det twilightkollning med mitt hjärta.<3 MYYS!  Sen rida Nässelish:D
 
 
Fick precis reda på att min homeboy gillar Twilight haha..
 
Men ah.
 
 
Natti<3
 

<3

Julia Persson / 07 Augusti, 2012 - 21:16 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
 
Extremt jäkla asbra! Antagligen gamml, men vafan? Old but gold!

Tisdag 7 Augusti 2012

Julia Persson / 07 Augusti, 2012 - 20:20 / Allmänt
0 kommentarer

Haft en sjukt bra dag!  Träffade först Jullibulli, så drog vi till O & H  och träffa dom. Skitkul var det ja, och jag kände att jag behövde en friendsday. Seen vidare till Nässlan och hoppade lite, bara 2 kryss och de tog hon superfint! 
 
Skypar nu med Johanna, Alex och O så de e naaaajs!!  Ska träffa Jojo, O och H och se på film imon. Tar Nässlan och stallet på morgonen, så har jag resten av dagen ledig.   
Måste ta vara på dessa 2 veckor innan vi början 7an juuuue. 
 
Puss o Haaaaaj.
 
 
 
Btw, kom igen nu Roffe, imorgon har du, Jens och Henke chansen!!!!!!

Umgås med mina hjärtan<3

Julia Persson / 07 Augusti, 2012 - 13:45 / Allmänt
0 kommentarer

 

Veckan.

Julia Persson / 07 Augusti, 2012 - 02:30 / Allmänt
0 kommentarer

Som ni vet så har jag inte bloggat förra veckan endas pga att jag inte kände för det. Har inte gjort något förutom att kolla OS och rida Nässlan. 
Nässlan  har gått super och äntligen så får vi rida på gräset (fotbollsplanerna). Det är sååhäääääär nice!! Har ridit där nu 2 dagar och Nässlan börjar släppa!  Hon hänger sig fortfarande lite i bettet och vill inte bära sig riktigt, men det kommer nog mermed musklerna:) 
Hoppas det iallafall, och imorgon ska jag äntligen hoppa!! Har inte hoppat på en evighet så det ska bli kul!  Tror att Nässlan kommer vara jättefin och att hon kommer bjuda satan! Hon brukar alltid göra det när hon inte hoppat på länge :)   
 
Imorgon ska jag dessutom träffa lite polare, så de ska bli najs!  Kollade lite på film igår med Jojo, och vi såg Screm 4, och fyfan vad läskig den var!  Det var inte själva köttandet som var läskigt, utan när man inte visste var mannen var! Sååå jag fick sova i soffan med Lakko vid fötterna. MYYS.  Somnade faktiskt direkt. Har haft riktigt svårt att sov nu ett bra tag, av olika anledningar, så har inte fått sova ut ordentligt!   Sitter justnu och pratar girlytalk med min fru!<3  
 
Godnatt och ha det bra godingar!<3
 
 
 
 
/Julia<3

fu va jag bloggar dålig..

Julia Persson / 05 Augusti, 2012 - 01:23 / Allmänt
0 kommentarer

Men har inte mkt att skriva om..väntar tills jag har lite inspriration så får ni ett bambom inlägg..

tjatja, ingeeeet blogg idag

Julia Persson / 03 Augusti, 2012 - 15:33 / Allmänt
0 kommentarer

Take a chill pill today, sooooo inget blogg. Har gjort en massa ärenden innan idag och sedan sk jag träna över bommar. Ska försöka få upp hennes ben lite och så. Kanske skriver något ikväll men lovar inget.
 
Ha en bra dag!
 

Winnerteam!

Julia Persson / 01 Augusti, 2012 - 21:08 / Allmänt
0 kommentarer

Kollar justnu på tävlingar på TDB, samtidigt som jag rapporterar till Anna haha;) Vi ska bli vinnarteamet på banorna i höst!! :D Detta ska bli min tävlingshöst!!    Taggad till 100000000% 
 
 

Jag har aldrig vart så stolt.

Julia Persson / 01 Augusti, 2012 - 19:09 / Allmänt
0 kommentarer

herregud vilken feeling jag hade idag! Red Nässlan efter att vi målat hinder barbacka och gash! Denna känslan kommer jag leva på länge. 
ALLT stämde och enda sen jag kom till stallet så har jag vart lycklig. Mocka och göra mat vart inte ens tråkigt idag! :O Och att stå och rykta i en halvtimme när jag bara red i 15 min..Nässlan njöt at behandlingen och fick lite massage. Hon vart inte långt ifrån att somna! Hon stod med huvudet i golvet och orkade knappt hålla ögonen öppna. Så jag passade på att ge henne lite huvudbehandling. Jag brukar ta med fingrarna lätt i "cirkelrörelser" ovanför ögonen och mitt i pannan. Lite på mulen fick hon också! 
 
Har aldrig vart så lycklig över att ha denna ponnyn och just idag så skulle jag vela byta henne mot NÅGON/NÅGOT. 
 
När jag gick med henne runt gården för att skritta av så GRÄT jag GLÄDJETÅRAR så lycklig jag va. Jag bara kände, mitt liv är fucking perfekt. Kommer leva på detta SJUKT länge. Herregud, har svårt att sätta ord på händelsen, men stolt är jag! 
 
Smsade dessutom med Annapanna lite och vi bestäämde att det skulle bli vårt tävlingsår iår! Kommer bli så jäkla kul!! Längatr tills jag får upp Nässlan i superkondition!! Ska försöka hoppa lite med våra nya, fina bommar i slutet på nästa vecka. Nässlan är tjock som en köttbulle så nu jävlar är det bantning! 
 
 
 
Första dagen på torreberga gård..:)