Mot Emporia

Julia Persson / 31 Maj, 2013 - 13:18 /
0 kommentarer

Ska bara fixa stallet sen drar jag, Clara och Hanna till Emporia, och myser. Lite Frozen Yoghurt blir det väl med. Update kommer!

Godnatt

Julia Persson / 30 Maj, 2013 - 22:52 /
0 kommentarer

Efter en mysig och solig dag ute så är jag helt slut. Ninja var superduktig på dressyrträningen innan och börjar verkligen utvecklas. Så skönt att allt slit lönar sig! Tack o lov så åker vi snart tillbaka till Hamiltons och spenderar sommaren där. Älskar't!
Men först är det någon vecka innan vi kan slappna av helt!

Dressyrträning

Julia Persson / 30 Maj, 2013 - 19:57 /
1 kommentarer

Nu blire dressyr för Maria i värmen, kan bli intressant ;)

Resultatet hahahahah

Julia Persson / 30 Maj, 2013 - 18:03 /
0 kommentarer

Right now

Julia Persson / 30 Maj, 2013 - 14:58 /
1 kommentarer

Sportdag

Julia Persson / 29 Maj, 2013 - 07:24 /
0 kommentarer

Idag har jag inga lektioner eftersom jag och några andra i min klass ska hjälpa till på någon sån här friluftsdag för några mindre barn. Ska ändå bli rätt kul faktiskt. Det dåliga är att jag kanske inte kommer kunna uppdatera som jag vill idag men det löser vi, right?

Mys

Julia Persson / 28 Maj, 2013 - 19:43 /
0 kommentarer

Sitter nyduschad i sängen nu med en fruktsallad och en bok nu och bara myser. När jag käkat upp den ska jag räkna matte inför provet på Torsdag :)
Ha de bra 😊

Graduation dress

Julia Persson / 28 Maj, 2013 - 17:54 /
0 kommentarer

Igga min min på bilden hahah. Tänkte inte på att mitt huvud skulle synas...

Goodmorning!

Julia Persson / 28 Maj, 2013 - 07:53 /
0 kommentarer

Idag vaknade jag faktiskt pigg o utvilad på världens bästa sätt-precis innan klockan ringer. Så idag är jag glad och trevlig till och med nu på morgonen 😊

YEAH

Julia Persson / 27 Maj, 2013 - 21:57 / Allmänt
1 kommentarer

yes, fick precis reda på att jag vunnit en hudcreme värd 200 spänn precis på Moas blogg. Yay! typ första gången i min historia som jag vinner något på nån blogg! Wihåå
 
 
www.nattstad.se/moakastrup

Lite info

Julia Persson / 27 Maj, 2013 - 21:49 / Allmänt
0 kommentarer

Sry för den seriöst asdåliga uppdateringen här...Men vet inte riktigt vad jag ska skriva om eller säga till er...Händer lixom inte supermycket nu precis innan skolavslutningen. Allt rullar på i sin vanliga takt typ..Ninja, skolan, kompisar. Man hänger mest runt, är ute och snackar med någon kompis eller är och tränar. Så vet INTE vad jag ska skriva. Vill ni få läsare som fortfarande håller er kvar här läsa om träning, mode, hästar, vardag eller vad vill ni? Jag vet iallafall inte. Men tills jag hittat ny inspo så skriver jag lite vad som händer och vad jag hittar på om det är ok..
Lite tävlingar ska jag försöka få upp till er. Lite action typ. Och när jag får min nya klänning, kommer det bilder och en ny design. Bra va? Lite nystart o så. Har haft min grymt fina design jag fick av Josefine (fantasias.blogg.se) rätt länge, fel häst o allt på headern. Men det fixar vi ellerhur? Denna gången kommer designen vara gjord av Annaform.se och liite mer stilren. Vi kommer nog fixa ihop nåt bra tror jag ;) 
 
Sålänge får ni nöja er med ett par fina bilder som Isabella tog tidigare idag. Tack!
 
 

Read it again

Julia Persson / 27 Maj, 2013 - 21:10 /
0 kommentarer

Sh'bam

Julia Persson / 27 Maj, 2013 - 19:20 /
0 kommentarer

Sticker mot ett pass på gymmet strax, ska bli roligt att dansa loss lite, känner att jag behöver det. Men först ska jag kolla klart PLL och byta om. Uppdaterar er ikväll!

Träning

Julia Persson / 27 Maj, 2013 - 17:10 /
0 kommentarer

Måndag

Julia Persson / 27 Maj, 2013 - 08:51 /
0 kommentarer

Usch en tråkmåndag ligger framför mig justnu, med endast en Sofiaträning inbokad. Så det blir typ det enda roliga på denna dagen. Bara massa riktigt dryga lektioner och sååå. Men solen visade sig lite nu så helt ok ändå. Hoppas verkligen min avslutningsklänning kommer idag eller imorgon, så jag kan gå ut och fota lite bilder till den nya designen. Tror den kommer bli skitsnygg!

Världens bästa

Julia Persson / 26 Maj, 2013 - 18:08 /
0 kommentarer

Idag är det världens bästa mammas dag. Finns inga ord som kan beskriva. ❤

Let yourself fall

Julia Persson / 26 Maj, 2013 - 18:06 /
0 kommentarer

Duktig häst!

Julia Persson / 25 Maj, 2013 - 12:28 /
0 kommentarer

Ninja hoppade super i Lc:n. 2 PET i andra fasen med bästa tiden. Synd men hon kändes fräsch inför nästa klass. Dessutom vår första start regionalt så det är godkänt! Tävlade ju mot mååånga ponnyer som är minst 10 år äldre än Ninja, och hon klarade det galant!

Mot tävling!

Julia Persson / 25 Maj, 2013 - 08:21 /
0 kommentarer

Vet fortfarande inte vilket tävlingsset jag ska ha... Mitt Schokemöhle + blå luva, design By LO Attitude setet,royalblått PK schabrak eller mitt vinröda Anna Scarpati med guld..ångest.

Friday!

Julia Persson / 24 Maj, 2013 - 20:30 / Allmänt
0 kommentarer

Blir en allmänt tråkig kväll för min del, eftersom jag varit igång all day och är grymt trött. Skulle egentligen vilja hänge med några kompisar idag men tror inte jag är något vidare sällskap tyvärr.. :/ Men hänger lite här hemma on my own och chillar. 
Tänkte kolla på någon film eller något, sen väntar sängen eftersom det är tävling i Vellinge imorgon. Hoppar somsagt en Lc (fanns ingen +5) avd A/A:O med totalfel och en regional Lb avd b. Sen skuttar jag en LB på Söndag hemma på klubben också. Får se om det blir Avd.A eller B beronde på om jag är felfri imorgon eller ikke. Men taggad är jag! Vellinge har dessutom en av de finaste gräsbanorna så det ska bli skoj! Hoppas Ninja är taggad hon med... :D

Well done. Ninja är underbart lugn för att vara en 6åring. Bebis ;))

Julia Persson / 24 Maj, 2013 - 17:30 /
0 kommentarer

Inlines

Julia Persson / 24 Maj, 2013 - 15:32 / Allmänt
1 kommentarer

Slutade ju tidigt idag 12.40.
Så stack hem till jojo, och väntade på att Clara skulle komma hem till henne innan vi drog ut och åkte rullor till Lund.
Det gick bra tills vi kom lite "vilse" så vi fick ringa Johannas papap så han kom och hömta oss. Men vädret vart på topp, och humöret med så en mysig tur blev det.
Som vanligt skratt non-stop. Love ya girls! <3
 
Nu ska jag byta om och sticka till stallet. Mycket fix inför imorrn. Tagga!
 
 
En gullig bild när vi satt på en bro ovanför motorvägen..

Tired

Julia Persson / 23 Maj, 2013 - 21:56 /
0 kommentarer

Riktigt trött nu alltså. Jag har varit i skolan, sen gymmet, städat hela huset, fixat stallet och tränat för Sofia. Så nu sitter jag här och skulle göra No-läxan, men nä. Då funkar inte filen min lärare skickat till oss. Så jag kan alltså inte göra uppgiften, vilket jag egentligen inte är så ledsen över. Lite bull bara nu när vi snart får betygen. Men nu ska jag käka middag och kolla om PLL för 4:de gången. Sjukt eller?

Morning!

Julia Persson / 23 Maj, 2013 - 08:56 /
0 kommentarer

Hola People! Sitter i skolan nu, och ska strax ha NO. Vi ska bygga nån katapultssak.. Sen ska vi till badet..-.- skitkallt idag ju. Sen efter skolan sticker jag o Johanna till gymmet o köttar. Ikväll vid 8 har jag markträning för Sofia så det blir en bra dag. Ska städa huset med ;)

Hoppträningen igår gick förresten superbra. Både Ninja och jag var lugna och fick till en mycket bra runda som avslut. Tror hon trivs bättre med remontnosgrimman än Aachen. Hon är absolut inte lika tjafsig när jag hoppar bana nu. Me gusta :D

Mot gymmet

Julia Persson / 22 Maj, 2013 - 15:05 / Allmänt
0 kommentarer

Sticker o tränar nu, och sedan drar jag mig mot hoppträningen. Har inte haft fler "anfall" idag, vilket har varit skönt. Ska bli nice att springa av sig lite! Tror jag fokuserar på mage och rumpa idag. Beach 2013 ju ;)
 

Sjuk...

Julia Persson / 22 Maj, 2013 - 11:27 /
0 kommentarer

Åh har haft värstamagkatarr-attackerna och har haft sjuka kramper i magen..tack o lov har det gått över nu, så jag ska vila och städa lite på rummet istället. Hatar verkligen min mage!

Godmorning

Julia Persson / 21 Maj, 2013 - 21:30 / Allmänt
0 kommentarer

Let`s kick this Wednesday!
 

 

Hej på er.

Julia Persson / 21 Maj, 2013 - 21:29 / Allmänt
0 kommentarer

Hej allihop. Jag ville bara be så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande denna veckan.
Men jag kände att nu när det var så fint väder så hängde jag hellre med kompisar och hittade på roliga saker, än att sitta fastklistrad framför datorn.
 
Men jag ska ta tag i det, och mejla Anna om bloggdesignen igen. Vill få en ny fräsch sommardesign, med en aning uppdateringar och så. Hoppas den kommer bli fin.  Men ska jag vara ärlig har jag inte mycket att skriva om. Men jag kan väl dra resten av veckan för er:
 
Onsdag: Hoppträning, Spanskaglosor
 
Torsdag: Sofiaträning, Gymmet med Johanna
 
Fredag: Ninja ska joggas, kort skoldag. Tvätta henne, och göra igordning henne. Putsa sadel + träns och rengöra benskydd. Även plocka fram tävlingsoutfiten för helgen.
 
Lördag: Hopptävling i Vellinge. Gräsbana. LC avd. A och LB Avd.b
 
Söndag: Hopptävling på klubben. LB
 
Så, där har ni veckans planering. Det skall nog bli bra. Det närmar ju sig skolavslutning nu så allting känns mycket bättre. Beställde förresten en ny klänning från Nelly.com idag. Hoppas verkligen den sitter bra nu då!
 
Pusshaj
 

Snart

Julia Persson / 20 Maj, 2013 - 20:39 /
0 kommentarer

Snart kommer det inlägg. Håll ut

Helt offline//#PLL

Julia Persson / 19 Maj, 2013 - 17:40 /
0 kommentarer

Let's go!

Julia Persson / 19 Maj, 2013 - 08:34 /
0 kommentarer

Nu åker vi mot ponnyridningen...kommer vara där till 1 sen ska jag fixa till Ninja osv. Ikväll så träffar jag Johanna och rullar lite. Yää

Holy sun

Julia Persson / 18 Maj, 2013 - 15:08 /
0 kommentarer

Solat nästan hela dagen, förutom när jag stack en runda till gymmet. Kände att det var alldeles för varmt ute för att springa en runda. Så körde 2,5 km nonstop som uppvärmning och sen körde jag mage, ben, och axlar. Kändes superbra! Nu blir det hockey och sedan stallet. Och vi får ju inte glömma Eurovision ikväll! Rolig dag!

Snyggingar

Julia Persson / 17 Maj, 2013 - 16:37 /
0 kommentarer

Riktigt snigga görls på G hem nu. Haft en riktigt mysig dag, mycket Girlpower. Kom ihåg: Omge er med människor som ger er mer energi än vad dom tar. Puss

Mot Emporia

Julia Persson / 17 Maj, 2013 - 14:01 /
0 kommentarer

School

Julia Persson / 17 Maj, 2013 - 10:40 /
0 kommentarer

Just a Word

Julia Persson / 16 Maj, 2013 - 23:09 /
2 kommentarer

Summer paradise

Julia Persson / 16 Maj, 2013 - 17:35 /
2 kommentarer

Kändes verkligen som om min önskan gick i uppfyllelse efter mitt breakdown igår. Strålande sol och 25 grados hela dagen. loooove. Så har solat i stort sett ända sen jag kom hem från skolan, med endast en paus när jag och mamma åkte till några hästaffärer och köpte lite nödvändigt. Så strax ska jag släpa mig upp från min handduk på träddäcket och skutta iväg till dressyrträningen. #leggo

Thursday

Julia Persson / 16 Maj, 2013 - 07:13 /
2 kommentarer

Hoppträning

Julia Persson / 15 Maj, 2013 - 21:18 /
0 kommentarer

Himla lärorik hoppträning idag. Duktig liten ponny som kämpar på bra även fast det är svårt. Diskuterat mycket med Sofia och frågat 1 miljon frågor.
Känner verkligen att jag lär mig massor varje träning. Vi ska prova lite olika saker och se om hon blir bättre i munnen, så vi kan jobba på galoppen. Men är väldigt nöjd över träningen ändå. Det är ju just det. Träning.
Dessutom fick jag ett ryck efter att jag kylt Ninjas ben och svampat henne, att rensa hela skåpet i stallet. Tog ut och sopade hela, plus slängde en massa skit. Blev bra faktiskt!

Kände mig lite duktig, så nu belönar jag mig själv, men PLL och en Jordgubbs-Yollibox. Myspys!

Idag är en sån dag.

Julia Persson / 15 Maj, 2013 - 14:52 / Allmänt
1 kommentarer

Idag 'r det en sån dag då allting bara känns skit. Vi fick tack och lov sluta 50 min tidigare, så det gjorde mig på liite bättre humör, men tyvärr inte tillräckligt. 
Det började med att jag försov mig. Jag satt uppe och pluggade spanskaglosor så vartriktigt trött.
 Mamma väkcer mig precis som igår kvart i åtta (jag börjar 8) och säger
"Julia, ska du inte gå upp?" 
Vad tror du? Nä, jag bara ligger kvar här i min säng, för att jag ääälskar att göra mig iordning på 5 min. Så då började min fantastiska dag med att jag blev superirriterad.  Så jag fick precis som igår kasta mig iväg i full panik för att hinna möta upp Jennie 07.50. Och vi kom iallafall inte försent. 
Och skoldagen flöt på som vanligt, plus då att vi fick sluta tidigare. Sen kommer jag hem, trött (som man brukar vara efter skolan). Har planerat att gå och träna, efter att jag käkat lite mellanmål. Men kollar i köket, ochd et ser ut som Saharas öken. Och mamma vägrar gå o handla. Wihoo. Så då blev jag ännu mer irriterad och trött, och tänker verkligen inte gå o träna. Dessutom ska jag hoppträna med världens just nu störigaste häst. Hur kommer detta sluta? En sjukt hungrig och trött Julia + en galen, lite för jobbig 6årig ungponny = Total katastrof. 
 
Idag är en sådag dag när jag blir jätteirriterad och nästan börjar böla för att det kliar på mitt ben. Och den värsta delen av allt. Jag överdriver inte ens. Så nu har jag lagt mig i min säng, och ska bara glömma allt skit, och att det blåser halv storm ute. (jag hatar, mer än något när det blåser ute) 
 
 
- Det blåser
- Det kliar överallt
- Jag är trött
- Jag är hungrig
- Jag borde träna
- Jag vill inte hoppa ikväll
- Jag är blek som ett lik
 
 
tack o hej, lml
 
 
Solen skiner åtminstone. fast snart går den väl också i moln. 
 

Helt godkänt Skåne!

Julia Persson / 15 Maj, 2013 - 14:06 /
0 kommentarer

:(

Julia Persson / 14 Maj, 2013 - 18:29 /
0 kommentarer

Lite mer

Julia Persson / 14 Maj, 2013 - 12:51 / Allmänt
1 kommentarer

 
Tack Becca för de superfina bilderna!

Eurovision

Julia Persson / 13 Maj, 2013 - 19:47 /
0 kommentarer

Föråt för sämst update, men har inte haft nåt tillfälle att skriva något här. Först skolan hela dagen såklart. Sen så har jag hängt med Johanna resten av dagen och kollat på film. Har inte hunnit träffa henne utanför skolan på evigheter så jag ville passa på att umgås lite. Hon stack nyss hem så de kommer och hämtar upp mig om 10 ungefär sen sticker vi till Malmö och ska kolla på någon Eurovision-sak...kommer vara där ändå tills 12, så det blir nog ingen mer update. Mamma tog Ninja idag, tack bästa!

Världens finaste

Julia Persson / 13 Maj, 2013 - 09:37 / Allmänt
0 kommentarer

 
Fotograf: Rebecca Lexander (www.rebeccalexander.blo.gg)

Lufta?

Julia Persson / 12 Maj, 2013 - 00:33 /
1 kommentarer

Oj Ninja, ska du inte lufta lite till? Bara för säkerhets skull. Inga problem med höjden iallafall. Stolt mamma!

#thatPOWER

Julia Persson / 11 Maj, 2013 - 23:36 / Allmänt
0 kommentarer

Go hard or go home
 
 

Summer 2013

Julia Persson / 11 Maj, 2013 - 22:30 / Allmänt
0 kommentarer

Ååååh, vill ha sommar nu..
Vill åka utomlands, galet långt från Sverige, till varma stränder, och där det finns palmer. Långa härliga, lediga kvällar. Men näe. NU bor vi ju i äckelskitsverige, där det aldrig kan bli fint väder. Det är fint, (äckelvarmt&kvavt) i typ 3 dagar. Sen är det mulet och blåsigt resten av året.
Välkommen till blekfisarnas land typ. 
Jag vill bli bruuun jö..Och nej jag tänker inte riskera att få hudcancer och stänga in mig i en klaustrofobisk låda, i ett läskigt ljus för att bli brun. Tack fast nejtack typ. Jag vill bort härifrån!!! Typ, USA. Har aldrig varit där, och drömmen är ju just det. Att få åka dit och bara ha sett det. Eller kanske Australien? Fast kanske inte. Lite för många spindlar, tyvärr ;)
 
Nä, men ett skittkonstigt, deppigt inlägg från min sida idag. Vill ha värme nu!!! 
 
 
Jag tror verkligen man kan bli deprimerad av vädret...
 
 
 
 
ELLER?
 

8 fel

Julia Persson / 11 Maj, 2013 - 15:19 /
0 kommentarer

Ingen bra runda alls idag. Vi fick jättekort framridning- jag hann ta ett språng på ett räcke, som inte ens var i
fulla höjden. Så 8 fel blev det. Ett PET på en rosa oxer, som nästan alla rev. Och sen ett missförstånd så hon rev bakbommen på en stoooor oxer med framburnes på vägen ner. Men hon var duktig som med tanke på omständigheterna fixade det så pass bra. Puss på mulen!

Mot tävling!!

Julia Persson / 11 Maj, 2013 - 11:02 /
0 kommentarer

Sen start, loveit. Ninja är inte lika road dock. Hehe, knasponny.

Let's go!

Julia Persson / 10 Maj, 2013 - 23:59 /
0 kommentarer

Tänker efter lite

Julia Persson / 10 Maj, 2013 - 23:30 / Allmänt
0 kommentarer

Efter mycket om & men så bestämde jag mig från att avstå dressyrtävlingen på Söndag. Vi har klyddat så mycket med bett och tanläkare nu den senaste tiden att jag tycker hon ska få en ärlig chans att prestera på topp. Så istället ger vi allt i LBn imorgon och så har vi en mysdag på Söndag.
Lång skrittrunda, ordentlig mysryktning, och städning bland alla saker i stallet.
Ninja förtjänar att bli ompysslad, och så får hon lite vila och lugn o ro. Jag skiter i hur mycket rosetter vi hinner ta eller hur högt vi kan hoppa, jag har henne för att utbilda henne till en fin tävlingsponny som ska hålla i mååånga år till.
Vi tar det lilla lugna. Ingen mening med att stressa på en ungponny med alldeles för mycket stohej, och åkandes hit o dit.
Så let´s take a chill pill, och myser istället. Kan vara helt ok det med :) MEN IMORGON KÖÖR VI! En klass, all in! 
 
 
 
*ögongodis*
 

Felicias klocka!

Julia Persson / 10 Maj, 2013 - 22:00 /
0 kommentarer

Här är bilder på Felicias klocka som hon vann här! Superfin!

Tyckte det blev rätt bra, ändå

Julia Persson / 10 Maj, 2013 - 21:02 /
0 kommentarer

Blev mycket nöjd med min lilla Jb-hörna i mitt rum. Har satt upp alla mina Justin minnessaker i hyllan, och alla skivor, böcker, parfymer osv. Gillar att ha lite Justin, men inte hela tapetserat med bilder på honom, som jag hade innan vi renoverade. Men är faktiskt väldigt nöjd med hela rummet, och trivs super!

eyy

Julia Persson / 10 Maj, 2013 - 13:41 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
watch out bitcheeees

Heja Kanada!

Julia Persson / 09 Maj, 2013 - 21:31 /
0 kommentarer

Jag och min Yollibox hejar på Kanada!

Tävlingar

Julia Persson / 09 Maj, 2013 - 21:19 /
0 kommentarer

Denna helgen blir det tävlingshelg. På Lördag åker vi till Ribersborg och hoppar en LB. Skulle vara skönt att bli kvalad avd.a även fast jag kanske fortsätter med avd.b ett tag till. Sen på Söndag blir det Dressyrtävling på klubben. En Lc:2. Men ska lära mig Lb:1 ikväll och prova rida igenom den imorgon. Då kanske jag tar den också på söndag! Ska bli en rolig helg!
Nu har jag dessutom en dressyrsadel!

Ni kan ju gissa vilket tävlingsset jag ska ha på Lördag, hehe..

Beautiful daaay

Julia Persson / 09 Maj, 2013 - 13:11 /
0 kommentarer

Sovmorgon idag, love it. Chillat igenom förmiddagen och nu blir det trimning för Sofia! Förhoppningsvis hinner jag ett pass på gymmet också! Najs!


Saknar detta...att ha något stort att längta till...nu är det bara tomt..

Ninja goes Design by LO

Julia Persson / 08 Maj, 2013 - 21:18 /
0 kommentarer

Ninja

Julia Persson / 08 Maj, 2013 - 17:47 /
0 kommentarer

Så fin den nya skylten som vi beställde i Gbg blev! Hade en likadan till nässlan och har alltid varit supernöjd!

Från det ena till de andra

Julia Persson / 08 Maj, 2013 - 16:33 /
0 kommentarer

Nyss varit o tränat en vända på gymmet, löpningen gick super! Så nu känner jag mig, trött, glad och taggad inför hoppträningen! Måste ju kolla hur de nya schabraket och luvan sitter.. Bilder lovas

Finally!

Julia Persson / 08 Maj, 2013 - 13:55 /
0 kommentarer

Åh fick hem mitt fina Schabrak från från Design by LO idag! Love it! Kommer bilder ikväll på det när jag provar de på Ninja.

New in

Julia Persson / 07 Maj, 2013 - 16:39 /
0 kommentarer

Fick denna av mamma och pappa, snacka om att den ska invigas idag, love it!

Sweet 14 hahaha

Julia Persson / 07 Maj, 2013 - 12:44 /
0 kommentarer

And now Im 14! Känns bra, fast som vanligt såklart hahah. 2 lektioner kvar, den blir det stallet, och så kommer mormor på middag ikväll. Myspys! Tack för alla grattis!

Hockey

Julia Persson / 06 Maj, 2013 - 21:47 /
0 kommentarer

Sitter och kollar på hockey, men ska strax gå o städa mitt rum och sen sova. Fyller år imorgon! Roooligt!

My b-day tomorrow

Julia Persson / 06 Maj, 2013 - 17:17 /
0 kommentarer

Kolla!!

Julia Persson / 06 Maj, 2013 - 08:42 /
0 kommentarer

Kolla vilket fint armband av Nässlans svans jag fick av Agnes igår. Det är jättefint, jag blev så glad! Jag var ju där och red henne igår, Agnes har verkligen mycket ponny att jobba med. Stark är hon! Men dom kommer bli duktiga!

Pics

Julia Persson / 05 Maj, 2013 - 23:36 / Allmänt
1 kommentarer

Nässlehults Ninja debut LB

Julia Persson / 05 Maj, 2013 - 20:45 / videor
0 kommentarer

Debut i Lb tågarp 5/5-13 felfritt!

Nässlehults Ninja, Lc+5 avd.b

Julia Persson / 05 Maj, 2013 - 20:37 / videor
0 kommentarer

Första utetävlingen någonsin. Felfritt 5/5-13

Felfria!

Julia Persson / 05 Maj, 2013 - 15:43 /
1 kommentarer

Felfri i båda rundorna, filmer o bilder kommer upp ikväll! Är sjukt glad!

And off we go!

Julia Persson / 05 Maj, 2013 - 08:32 /
0 kommentarer

sleepy mode on

Julia Persson / 04 Maj, 2013 - 21:57 /
0 kommentarer

Vart ute heeeela dagen på stallet och fixat massa, duschat o ridit Ninja, bytt underlag i hennes box och smörjt alla saker. Sen nu på kvällen träffade jag ett par kompisar på Bonna. Jag är verkligen jättetrött nu, så jag ska nog kolla på ett avsnitt av PLL sen sova. Red Ninja på gräsplanen idag också, för att få in känslan lite till imorgon, och hon kändes superfräsch. Pigg o glad och ganska snäll i munnen. På måndag kommer tandläkaren och kollar hennes tänder iallafall, om det skulle va några problem. Förresten har jag nog köpt en av världens snällaste hästar. Hon stod HELT stilla idag när vi duschade och schamponerade henne. Man kunde spola henne med vattenslangen överallt utan att hon brydde sig det minsta. Hjärtegull! Man glömmer nästan att hon bara är 6 år..


Ha en go lördag!

Charmig

Julia Persson / 04 Maj, 2013 - 18:24 /
0 kommentarer

Charmigast i stan

Äntligen!

Julia Persson / 04 Maj, 2013 - 15:09 /
0 kommentarer

Äntligen har vi bytt till spån. Mummaaaa

Gött häng

Julia Persson / 03 Maj, 2013 - 22:07 /
0 kommentarer

Åh har verkligen det sjukt bra med mina vänner just nu, har haft det grymt roligt ikväll. Tack alla.

Lovely morning

Julia Persson / 03 Maj, 2013 - 08:24 /
0 kommentarer

Superträning!

Julia Persson / 02 Maj, 2013 - 22:50 /
0 kommentarer

Gick väldigt bra idag på träningen för Maria. Hon var fin och avslappnad, men vi har mycket att jobba på. Men det som är så bra med denna hästen är att hon utvecklas efter varje ridpass. Varje gång man går ut från ridbanan så känner man sig nöjd. Man har lärt henne något nytt varje gång. Och när hästen är så är det bara jättekul att ha saker att jobba på.

Story of My life

Julia Persson / 02 Maj, 2013 - 21:48 /
0 kommentarer

Dressyträning

Julia Persson / 02 Maj, 2013 - 19:29 / Allmänt
0 kommentarer

Efter att ha latat mig nästan hela eftermiddagen i solen på trädäcket, så är det dags att ta tag i mitt liv och sticka till dressyrträningen. Första "riktiga" dressyrträningen med Ninja!


Charmig bild btw
 

Banskisser

Julia Persson / 02 Maj, 2013 - 18:07 /
0 kommentarer

Här har ni banskisserna för Söndag om ni skulle va intresserade. Jag hoppar båda klasserna i avd. B

Instagram!

Julia Persson / 02 Maj, 2013 - 10:34 / Allmänt
0 kommentarer

Så nu har jag fixat så man  har mina instagrambilder till vänster under sökfältet. Blev ganska bra faktiskt. Men ganska inödigt, eftersom jag nyss beställt en ny design.
Av Annaform.se, så den blir nog bra!
Stilren och uppdaterad. Me like! 
 

#dead

Julia Persson / 01 Maj, 2013 - 20:52 /
0 kommentarer

Nu blir det matte.. Kill me fast please.

Time for some training

Julia Persson / 01 Maj, 2013 - 19:19 /
0 kommentarer

Gymmet hade bara öppet mellan 10 och 16 så jag får ge mig ut på en lång springtur istället. Det är ändå så fint väder så man får väl passa på :)

Tröttis

Julia Persson / 01 Maj, 2013 - 14:47 / Allmänt
0 kommentarer

Känns som om detta börjar bli min standardrubrik? Är ju ALLTID trött, hur mycket jag än sover eller vilar så ör jag endå trött, och när jag har mycket saker att göra och allt sånt, är jag lika trött. Börjar bli riktigt tråkigt faktiskt, att alltid vara trött och uttråkad. Kan vara för att mitt liv är så sjukt ointressant just för tillfället. Samma gamla tråkigt vanor. Dag ut o dag in. Får väl hitta på nåt spännande nån dag:) 
 
Hoppträningen innan idag gick inte alls bra. Vi fick inte till nån bra galopp alls, antingen för snabbt eller för långsamt. Men de sista sprången i en kombination blev faktiskt helt ok. Tror det kommer gå hyfsat på Söndag. Men han inga förväntningar alls, eftersom det var ett tag sedan vi hopptävlade. Nu ska jag iväg till CG o inventera...skitkul. När jag kommer hem blir det simborgarmärket i läxor. 

Hoppträning!

Julia Persson / 01 Maj, 2013 - 08:45 /
0 kommentarer

Awesome kväll igår...trött nu dock..men vi kör lite hoppning på det hela då blir det super :)