Tjöttis

Julia Persson / 30 Juni, 2012 - 18:53 / Allmänt
0 kommentarer

Hej på er! Är helt slut efter allt  bärande, och upp o ner i trapporna, körandes hit och dit osv. Men snart är allt på plats, det är bara katterna och städa noga sen kan vi för fullt börja inreda ordentligt i mya lägenheten!! Kommer bli superduperfint tror jag! Mycket jobb, men det lönar sig. 
 
Har dessutom tränat lite på en sak jag har som mål denna sommaren... Lära mig hjula igen (!) Gick ju på truppgymnastik i ett par år innan jag fick häst, och det är verkligen det roligaste som finns (efter ridningen då) Och man få sjukt snygg kropp! Vältränad och smidig. Visst man får träning i ridning också såklart men inte på samma sätt. Iallfall så hjulade jag mer än vad jag gick, så ja jag vart "ganska" grym på det. Bäst med andra ord..
 
Hjulade en liten stund och USCH va ont jag fick i benen!! Men efter en stund så  blev vissa faktiskt fina. Kommer va grym i slutet av sommaren. Kanske kommer film på det??? Haha, det vill ni allt se va...? 
 
Har sedan tvättat transportn i bikini, i tron om lite bränna. Får se senare om de blev nå bra..Ska ut och hjula lite till i brist på liv och sedan blir det middag med familjen. 
 
Imorgon iväg till lägenheten igen och fixa lite inrednig. Kommer bli ännu en intensiv vecka, men det kan jag behöva! Kommer ju bli slövecka i Spanien sen ändå. Har inte vart utomlands sedan 2009 så ja... Behövligt till 1000. 
 
 
Försöker ladda över bilderna nu...
 
 
 
 
Love, Julia<3
 

Flytting and packing all day tomorrow

Julia Persson / 30 Juni, 2012 - 00:11 / Allmänt
0 kommentarer

Hoppas blogg.se Appen e med mig imon...Bli inte förvånade om det blir nada pinjada blogg ...Ska rida min pärla på kvällen efter illafall.





Love, Julia

I`m back. And I`m back, tired.

Julia Persson / 30 Juni, 2012 - 00:08 / Allmänt
0 kommentarer

Trött som satan. Red Nässel-Vässel och det gick riktigt bra!
 
Skrittade först fram lääääänge på ridbanan, och gick runt och gjorde massa svängar, serpentiner, volter osv. för att få henne rikitgt mjuk i hela kroppen. Gjorde även en massa halter så att hon lyssnade på mig. Stämde av grunderba helt enkelt. 
En nöjd Julia rider sen in i ridhuset istället. Vet inte varför, kände väl för att, jag vet inte.. Men det vart musik på efter att Alexia ridit Dante så det var väl trevligare där eller något. Iallafall. Jag började trava direkt och fortsatte på samma spår. Jag gjorde massa kringelikrokvägar så hon kom igenom även härinne i traven. Lossnade nästan direk och bar upp sig fint. Travade på ett bra tag till med mer tempoväxligar, övergångar & så.  Sen, suprise, suprise! GALOPP. Big deal, huh? Nje, inte precis.  Anywaayy, så hade jag släppt stugbyglaran ett bra tag innan i traven, och fortsatte så även i galoppen. Hade inga problem med att hänga med min ponnys coola bakbekn, som har minst sagt stoooora rörelser. Har aldrig sett en häst med mer bakben än den pånin. awsome! 
 
Jag galopperade mycket på volter och att öka o minska galoppen (agaiin) eftersom jag tycker det är något av det viktigaste man ska göra när man tränar. Det är väldigt tråkigt, men superbra att göra någon gång under ridpaset (helst många). 
 
Något mina tränare tjatar på mig om heeeela tiden. Iallafall Sofie;)  Tur att hon ser till så att jag skärper mig. 
 
Vässlan sköttes sig superduper och fick (haha, kände för att pusha henne liiite till) hoppa ett par skut på et ROOOSA hinder som min underbara mamma satte fram. Puss på dej för dtet. Hoppade väldigt fint på krysset först men sen efter ett par gånger så fick hon ett cpryck med lite studsningar, bock, ya you name it;). Mamma La upp till ett räcke och det tog hon som nothing!! Riktigt fin bjudnig, och denna känslan önskar jag att alla någonsin ska få känna på hästryggen! LYCKAAAA. 
 
Tog alot of bilder, och de kommer imonkväll tror jag..Är ni snälla så får ni en film oxåå. Deal?? Bra, då säger vi så! Pööss. 
 
 
:*
 
 
 
Love, Julia  
 

Hejhej hallååå

Julia Persson / 29 Juni, 2012 - 16:26 / Allmänt
2 kommentarer

Sitter och väntar på pappa som e iväg på nåt ärende.. Om han kan komma nån gång så ska vi dra till Grevie, och min ponny`s nya smeknamn: VÄSSLAN! Ska trimma i ridhuset över nåra bommar och ett kryss elle nåt. 
 
Vädret börjar skärpa sig så om det e uppehåll så skrittar jag av henne en runda runt gården ;)  
 
Imon ska jag hjälpa min cancersjuka moster att flytta till en ny läghenhet, så blir borta all day. Har även sovit hos min mormor i natt så det blev no bloggo. 
Om mitt hör håller sig på topp senare ikväll tror jag att jag tar en stund på motionscyklen eller går/springer en runda. Får se;) 
 
Klickar lite nya bilder med kameran. Papi får vara snäll och hjälpa mig att lägga över  dem. Måste få ordning här ju. 
 
Nu hoppa pappa in genom dörren, så nu sticker vi!! 
 
 
 
 
Love, Julia

Lost in your eyes...

Julia Persson / 27 Juni, 2012 - 23:09 / Allmänt
0 kommentarer

Hoppade ponnyn innan idag, och hon vart rikitgt fin!!! Hon vart lite osäker i början, men sen när vi hoppat lite mer, så var hon jätteglad! Vi hoppade en liten bana, med stooora svängar, vi utnyttjar platsen vi har nu vet ni;) Vi hoppade typ 70/80 som vart helt lagom idag. Funderar på att hoppa en 70 eller 80 på Söndag i Vellinge, övertalning av föräldrar pågår.
 
 
Nässlan hoppade superfint på ett plank och oxrarna. Kom lite fel in i en kombination och jag fick över henne men hon slog i skenbenet (tror jag) i bommen och skuttade omkring på 3 ben i ett par sekunder. Men det blev bra sen och vi hoppade banan utan problem sen;) DUKTIG VÄSSLA! 
 
Ska ta lite nya bilder nån dag, eftersom det har varit lite bloggtorka ett tag..Måste ta tag i det. Blogg.se appen dampar så jag kan inte logga in och lägga upp bilder därifrån. Jävla drygt. 
 
 
 
 
 
 
Love, Julia

Kickin Wednesday!

Julia Persson / 27 Juni, 2012 - 08:53 / Allmänt
0 kommentarer

Idag blir det hoppträning för Sofia. Har inte hoppat ordentligt på länge så det ska blir skoj. Hoppas min vessla e ordentligt taggad, och hoppar fint. Vi stressar inte nu, utan tar det i lugn takt och väntar på vår tid.Om den kommer. Får se hur det blir med Nässlan efter sommaren. Det kanske blir vår sista. Kanske bara början. Vem vet?? Inte jag iallafall. Detta året har inte varit vårt. really. Men vi får se hur vi gör. Låter frågetecknet hänga kvar på himlen ett tag till hörreni. 
 
Kan ju tyvärr inte bara byta ponny. Vill ha kvar min princess men ändå komma vidare. Svårt läge :/
 
En fin ponny är hon iallafall!  

Love all of u

Julia Persson / 27 Juni, 2012 - 00:50 / Deepshit
2 kommentarer

Ni som läser bloggen även då de dagar uppdateringen har varit väääldigt dålig. NI. NI förgyller min dag. Ni som läser om just mitt liv, och fäljer min resa. Vill bara att ni ska veta vad ni betyder för mig. Ni ger mig styrka att fortsätta, ger mig något att kämpa för, några jag kan berätta väldigt mycket för. 
Jag känner inte många av er som läser, och ni e så snälla! Det skulle betyda SÅHÄR mycket för mig om ni slänger ihop en fin kommentar, feedback, eller något som får mig känna att ni är där. Jag kan leva på de små sakerna väldigt länge. 
Vi kan ta bloggen till toppen, I know it. Vi hjälps åt folks, right??? Ni e där för mig, jag e där för er. Deal. 
 
Nu ska jag nana så får ni ha det smashing, bye bye.
 
 
 
Love, Julia

tjena:)

Julia Persson / 23 Juni, 2012 - 19:21 / Allmänt
1 kommentarer

Precis riridt Nässlan, och det gick jättebra! Red ut med Ebba (Igen) och hennes mamma. Vi red ut i drygt en timme och det var supermysigt! Red en minut på ridbanan oxå:)  
 
Lite bilder på gården:  

Snart fröken N...

Julia Persson / 23 Juni, 2012 - 14:05 / Allmänt
0 kommentarer

DRar strax till min Nässla och rider. Hoppning står på schemat och en liten runda ut efter det. Får se om det går bättre idag ^^phahha
 
 
Ha en bra dag!

Ännu en midsommar avklarad...

Julia Persson / 23 Juni, 2012 - 01:51 / Allmänt
1 kommentarer

Dansat heeeeela natten lång, och är fett slut nu....Ska strax dra mig tebax och krypa ner i min kalla säng. Blev rikitgt fint väder tillslut ändå!! Ska se om jag kan hitta några bilder imorgon..tänkte också ta en liten springrunda på morgonkvisten, men veti fan..Ska iallafall hoppa min pärla imon :)
 

Resa bokad!

Julia Persson / 23 Juni, 2012 - 01:48 / Allmänt
0 kommentarer

Lördagen v. 28 drar jag och Jojo´s familj till el Spanishaa! Blir en 9 dagar vi är borta och kommer ofc fixa tidsinställda! Vi ska bo i en lägenhet 300 meter från stranden i San Pedro (tror jag) Längtar nåt sjukt!

Ha d nice!

Julia Persson / 22 Juni, 2012 - 15:50 / Allmänt
0 kommentarer

Fortfarande ångest...har kommit en bit på väg iaf.;)

I will catch you if you fall.

Julia Persson / 22 Juni, 2012 - 09:49 / Allmänt
0 kommentarer

Glad midsommar allihopa! Har lite ångest...Måste både städa och hitta något att ta på mig..får panik. Har SAMMA problem VARJE år. Really varje år. 
 
 
You can`t fly unless you let yourself fall.

Uteritt

Julia Persson / 21 Juni, 2012 - 20:55 / Allmänt
1 kommentarer

Hemma nu efter en sjukt mysig och roligt uteritt med Ebba och Pirat!
Vi re från Grevie till Klågerup och hästarna skötte sig finfint:)  Hade inte mamma med mig såkunde tyvärr inte ta bilder men det fixar vi någon dag . 
 
Hästarana fick galoppera av sig riktigt och sträcka på sig ordentligt.  Det var sjukt bra för hästarna att få galoppera så ibland och vi lyckades även få in lite klättring. Ryggmuskler here we come!   Liteb gulligt att det hoppa upp ett rådjur i gräset precis framför oss och hoppade över taggtråden på sidan om stigen..Lite läskigt tyckte Näzzel. 
 
 
Lite gamla bilder vi väcker till liv här ja...

De bästa låtarna på "believe"

Julia Persson / 21 Juni, 2012 - 14:59 / Allmänt
1 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej på er.

Julia Persson / 21 Juni, 2012 - 14:47 / Allmänt
0 kommentarer

Hej. Inte bloggat nånting alls typ så tar in det nu. Är sjukt svårt att sitta vid datorn 24/7 nu när det är så fint väder ute, och jag har ju ingen iPhone så jag kan ju inte blogga. Och ibland när jag bloggar ute så har jag mammas iPhöne. Men hon är ju inte med mig hela tiden precis.
 
Jag har haft lite girlpower dagar med Jojo, och de behövtes verkligen! Du är bäst!
Johanna följde dessutom med till betet och Nässlan i förrgår, och vi hade det supermysigt! Jag red först i ridhuset, sedan ut en runda. Kollade sedan på utebanan, eftersom det är första gången Nässlan e på anläggningen överhuvudtaget. Ska fota lite så ni får se sedan.
Igår vart Jag och Jojo + 178 andra ungomar från Staffanstorp på Liseberg i solskenet och mös. Vi lyckades oxå pricka in dagen perfekt så vi fick se Ulrik Munther!  Riktigt nomnom på den killen asså. Så sjukt klok och riktigt söt!
 
Vi åkte mycket karuseller och fick på köpet en nice bränna. Tur att jag smörjde in mig innan..
Dock så är jag fortfarande krasslig, men indrar det mig från att göra det jag älskar mest?? Nej! Har fortsatt påå som valigt då jag inte haft tid att ligga hemma och tycka synd om mig själv. Dock kunde jag inte prata överhuvudtaget igår...Iallafall inte så att någon förstod.
 
Vi åkte vid 9 och kom hem vid 1 på natten...Ramlade typ in genom  dörren och kröp typ upp till mit rum..Thank god för den lilla timmen jag fick sova på bussen hem!  Första gången jag sov på en buss någonsin! Säger det er något om att jag vart väldigt trött kanske??  Btw, som alla vet så har ju Justin släppt ett nytt album, som jag AVGUDAR. Så sjukligt bra. Om ni inte har hört det. LYSSNA på det!! Riktigt grymt. Är to die for. Lägger upp några låtar här efter att jag skrivit klart detta. Lyssnar på det nu så klart.. Älskar låten med honom och Nicki Minaj. Beauty and a beat.
 
Dessutom har jag först nu fattat att det är sommarlov! Hoppas sommaren inte flyger förbi som förra året.. Börjar 7an och inget jag ser fram emot precis...Kanske isåfall att man inte är minst på skolan längre. Men smamma skola, samma klass, samma liv. Ya ni know. Får typ ångest över att jag har typ 6 år kvar innan jag tar studenten (förhoppningsvis).  Men nu ska vi inte täbka på skolan, utan sommarlovet, ledighet, långa kvällar, och vänner.
 
Har inte några nya bilder alls, då min mobil sagt upp sig totally. Riktigt dryg är den. Diss till Samsung Galaxy Ace, som varit ínne på lagning två gånger inte ens på ett år typ. Dessutom laggar den hysteriskt varje gång den måste anstränga sig typ.
 
Orkar inte kolla borttappade bokstäver i orden/meningarna och sånt så ni får leva lite med slarvfel ..
 

Och en sista sak. Imorgon är det midsommar..Igen.. Tiden flying away. Jordgubbar all the way! 
 
Ska cykla iväg till, min ponny strax och rider ut en stund tror jag. Blir lite konditionsträning. Mycket trav och lugn galopp.
 
Ha en bra dag!
 
 
 

Var med och tävla!

Julia Persson / 18 Juni, 2012 - 13:18 / Allmänt
2 kommentarer

Tävla om ett fint pris hos nicholaihollesen.se!   HÄr kommer ni till tävlingen : http://nicholaihollesen.se/?p=33#comments
Lycka till!

Dygnar med bästa

Julia Persson / 18 Juni, 2012 - 04:10 / Allmänt
5 kommentarer

Helt överspeedad. Dygnar med Fjunet  och Johanna <3 Mina lovers<3

mår riktigt dåligt..

Julia Persson / 17 Juni, 2012 - 23:32 / Allmänt
0 kommentarer

Halsen gör ont, öronen piper, näsan rinner, huvudet dunkar, bloggen får ta skiten. Sry.
Knarkar Ipren och Te, så hoppas vi det blir bra fort! Ska ju till Liseberg på Onsdag...Kommer vara frisk imon!
Ska till Hamilton`s och rida ut somsagt, e vädret jättedåligt så rider jag i fineridhuset;) De sjuka skiter vi i ;)
Nu ska jag fortsätta prata med Jojo..Hon får mig alltid att må bättre.<3
Älskar dej nåt sjukt<3

Lovade jue....;)

Julia Persson / 17 Juni, 2012 - 21:00 / Allmänt
1 kommentarer

För typ 1000 år sedan så lovade jag ju er en gästbloggning...Ni fick gissa, men ingen hade rätt..
Men tjejen som synts MYCKET på nellieberntsson.se  heter......DAMDADAMDAM ...
MATILDA "SPARRIS"    SPARRENHÖK!!!

Info:   Matilda är en mycket framgångsrik ponnyryttare med STORA meriter i bagaget. Hon har ett SM - guld i hoppning med B-ponnyn Törnblommesländan, och ni som läser NellieB blogg vet säkerligen att det är hon som äger B-ponnyn Bellman som Nellie rider. Med Bellman har hon ett SM silver (tror jag).  Hon har även en storhäst vid namn Artissimo som hon nyligen köpte.   Följ hennes blogg   http://angrysparris.blogg.se/
Här kan ni se hennes svar:
fjording / ardenner - Hmm... ardenner är coolare.. men inget eftersom jag hopptävlar, hehe.
katt / hund - Båda lätt
charter/storstäder - Beror på, storstäder om du ska shoppaaaa
göteborg horse show / stockholm international horse show - Bara varit på Stockholm o eftersom jag tävlat där inne så.. Stockholm!
storhäst / ponny - Båda!
tävla inne / ute - Ute
aachenträns / remont - Beror på vad hästen funkar bäst på
pullar / engelsk nosgrimma - Samma som ovanför

lakrits / choklad - Beror på vad man är sugen på
hemma / utomlands - Hemma.. såklart.. Fast ÄLSKAR utomlands..
platta skor / klackar - Platta är skönast eheheh
kungsbacka / göteborg - Tävlingsplats? Bara tävlat i Kungsbacka så.
hemmafest / krogen - För ung för krogen så.. Hemmafest!
klänning/byxor&linne - Byxor&linne
sverige/utomlands - Bo i Sverige o åka utomlands
russ / new forest - eh.. vet inte hahah
mörkbrun / svart - Beror alldeles på vilken häst
tjock ponny / smal ponny - Om den är tjock så banta o jobba ner den till normal.. Är den smal så ge den ordentligt med käk o jobba upp muskler.. Så båda går ju trots allt
ghs / falsterbo - Äre där globen horse show eller göteborg? Hellre Falsterbo än Göteborg iaf.. då äre skönt ute.
fux/skimmel / mörkbrun - Spelar ingen roll..
DeNiro – Tretorn – Har tretorn nu, fast det suuuger.
Ridhus – Paddock - Båda vore nice haha.
Ponny – Stor häst - Bådaa
Rida med sadel – Rida barbacka - Sadel
iPhone – Android - Iphone
Katt – Hund - Båååda
Svart – Vitt - Don't know..
Scapa – JW-schabrak - Beror på hur det ser ut
Shoppa till dig själv – Till hästen - HÄSTEN
Säkerhetsväst – Inte Säkerhetsväst - Säkerhetsväst vid hoppning o när jag rider Artissimo.. annars äre skönt utan.
Tretorn – Pioneer - Har tretorn men de går jämt sönder...
Räcke – Oxer - OOOOXER!
Överpigg häst – Överlångsam häst - Överpigg
Blå outfit – Röd outfit - blå
Blondin – Brunett - På en kille? Beror på vad han passar i
Slö & Lugn – Pigg & Het - Pigg & het
Dator – Mobil - OJ, klarar mig inte utan något ):
Pojkvän – Vänner - Bästa är o ha båda.
Svarta – Ljusblå tretorn – Svarta, lätt!

Lindor – Benskydd - Benskydd
GPA – JW-hjälm - GPA
Varsegoda! :)

Sommarbete

Julia Persson / 17 Juni, 2012 - 19:50 / Allmänt
0 kommentarer

Nu har vi släppt våra små ponnysar på bete!
Vi står hos Alexia på Hmilton Horse och har en riktigt sor hage. HELT nytt ridhus med GRYMT underlag och superfin utebana.
Bilder kommer.
Fint att rida ut och ett gigantiskt fält att galoppera på. Det enda som är lite sämre är att det e en bra bit att gå till hagen från stallet, men jag kan ju alltid cykla ner dit och hämta Nässlan.  Kommer få grym kondition och benmuskler i sommar! Me liky!:D
Imon ska jag rida ut Nässlan och kika lite på vägarna och kanske ta en galopp på fältet. Hoppas på fint väder! Synd bara att min hals e åt helvete...Får bita ihop och fortsätta I guess..
Btw, Grattis till mina tjejer som gick till final i knockoutdressyren! Ni är bäst!
Bjuder på bilden....

Godmorgon lovers & haters

Julia Persson / 17 Juni, 2012 - 13:20 / Allmänt
0 kommentarer

Vaknade med så sjukt ont i halsen och de vägrar ge med sig. Drack lite varma koppen innan men det gjorde nästan bara det värre. Ska släppa Nässlan på bete idag oxå förresten. Hon kommer bli superglad. Hoppas ni e friska och krya! Puss

Hej bloggän

Julia Persson / 16 Juni, 2012 - 22:19 / Allmänt
2 kommentarer

Full rulle både idag och igår...så har inte blivit mycket blogg alls. Men här får ni:
Fredag: Skolavlustning med superväder och fin klänning. Bara ben och skinnjackan på. Håret chill utsläppt, naturligt och fint. Stallfri då jag hade SÅHÄR mycket att fixa. Här e anledningen. Födelsedagsfest för moi. Ett gäng vänner bjudna, vi hade superkul! Fick fina presenter och många varma kramar från nära och kära! Roligt som fan hade vi oxå! Mycket dans och bus.. Så om ni inte hörde när jag sa det igår. TACK SÅ MYCKET  FÖR ATT JUST NI KOM FÖR ATT FIRA MIN FÖDELSEDAG ENDAST DRYGT EN MÅNAD SENARE. Lav yah. Jojo, Clara och Rasse sov över hos mig också, mysigt! Btw, så käkade vi pizza till frukost.
Lördag : Japp, vi fortsätter lite på det andra stycket. Vi vaknade typ tjogo över 10 och käkade somsagt pizza..
Senare fixade vi oss osv. Rasse drog hem och en stund efter det fick vi oväntat besök.   Fjun (hampus) och Calle kom eftersom Fjun hade glömt sin mobil (:o) och vi hade ändå inget att göra så vi frågade om de ville stanna och kolla på skräckis med oss. Så ja, det gjorde vi och det blev en jäkla massa skrik, och darrande. Tack för dan guys! Mina FINA vänner drog hem, stallet next u know. Mockade och fixade foder. Rykktade och sadlade (ja ni vet) sen ett pass i paddocken med Näzzel.
Fick igenom henne ORDENTLLIGT över bommar och ett litet kryss och jobbade mycket i trav. Tränade även ett tag utan stigbyglar för att komma lite ännu närmare sadlen och hennes rygg. Duktig ponny och duktig ryttare! (:O) Ponnyn fick mycket klapp och sedan in i boxen igen. Hade lite bråttom till privatryttaras stallfest! Vi hade lite piknik i solskenet och mös ordentligt. Vi hade 5-kamp och brännbollsspel, vuxna mot "barnen". Och såklart så vann vi ungdomar!
E vi bäst så e vi.  Sitter nu hemma och tänker på min underbara helg och känner mig väldigt lycklig!
image description

Inlägg kommer efter stallet!

Julia Persson / 16 Juni, 2012 - 16:10 / Allmänt
0 kommentarer

Ibland e det bra att ha födelsedagfest!

Julia Persson / 16 Juni, 2012 - 11:53 / Allmänt
3 kommentarer

Tack alla!

15 Juni 2012- Skolavslutning

Julia Persson / 15 Juni, 2012 - 06:53 / Allmänt
6 kommentarer

Jepp, skolavalutning idag. min sista dag i sexan. mitt första år på högstadiet är nu avklarat och 3 återstår.
Har kort dag och slutar halv 11. Sen så kommer det bli kaos. Ska ha fest hos mig eftersom jag fyllde år. Jag ska städa, handla, fixa kläder osv. KOmmer få panik!
Komemr bilder på min outfit senare, men nu måste jag upp och duscha så jag kommer i tid 08.201 :D
Hoppas ni som slutar skolan idag får  en underbar dag, och att dom som redan ar sommarlov få ett fortsatt bra lov!

På student nr 2.

Julia Persson / 14 Juni, 2012 - 21:03 / Allmänt
0 kommentarer

Hos Emelie - min brors flickvän. Grattis!!

Fml

Julia Persson / 13 Juni, 2012 - 20:30 / Allmänt
1 kommentarer

Ingen bra dag efter skolan. Sög totally. Tur att Clara kommer hem och sover här. Hon kan ju iallafall hålla de jobbiga tankarna borta.

Tror inte det blir mer blogg ikväll. Mitt liv styr lite idag.

Grattis Sofie!!

Julia Persson / 12 Juni, 2012 - 19:55 / Allmänt
3 kommentarer

Grattis till studenten! Endast 18 år gammal..:D

Studentoutfit

Julia Persson / 12 Juni, 2012 - 18:24 / Allmänt
0 kommentarer

Byxor: Lindex. Tröjja: H&M Skor: Din sko. Jacka: JC.

Full rulle..

Julia Persson / 12 Juni, 2012 - 15:50 / Allmänt
0 kommentarer

Badat med klassen idag..supertrött. Den som bestämde vårt schema på Tisdagar borde dö. Helt seriöst. Man sätter inte matte på första lektionen. Sen de sista är No, Idrott, No. Efter idrotten är man ju helt fkn slut.
Tränar iallafall verb tills imon..50 st.. Sedan Sofies student, sen sova och sen upp till skolan igen. Ruligt.
Har sedan bara 1 student kvar iaf, så de e ganska skönta att slippa tänka på det.
Btw, så färgade mamma mitt hår igår. Om ni undrar så är hon frisör:-)
Blev lite fräsigt faktiskt. NÖJD!
Ingen bra bild, menmen. Det e rödmörkbrunt iaf.   Nu ska jag gå och fixa kläder! Ciaoo

Ute i solen och går<.3

Julia Persson / 11 Juni, 2012 - 14:43 / Allmänt
2 kommentarer

Today's

Julia Persson / 11 Juni, 2012 - 08:50 / Allmänt
0 kommentarer

Ingen bra bild på mig, men man ser kläderna iallafall:) ska till skolan snart så puss!

Utvärdering- Tävling

Julia Persson / 10 Juni, 2012 - 21:33 / Allmänt
0 kommentarer

Tävlingen hick SÄMST. Lillan vart nog chockad av att man kunde hoppa över ett hinder 80 cm helt själv på en bana med en ryttare som är van vid en "snabb" häst.
Blev HELT fel och hon stannade 10000 ggr på framhoppningen och tog med sig det in på banan. Det vart ingen svår bana alls och inge titt heller. Endast 7 hinder så jag var ju inte precis osäker på banan. Hon hoppade ettan super, stannade på 2an, hoppade det, stannade på 3an, jag kom igen och hon stannade igen. - Utesluten alltså. De la ner 3an och hon hoppade. INTE nöjd med henne då jag vet att hon kan bättre. Men jaja, herregud, jag ville bara vara med.
Kände att jag ville tebax till min Näzzla just då faktiskt. Satsar nog på henne och Minna ändå.
Och på tal om Minna så hoppade jag henne idag. Banan från tävlingen var kvar så vi hoppade runt lite på den.
Hon hoppade SUPER på allt och det var första gången jag hoppade henne på riktigt. Kändes underbart att inte ha en häst som stannade 24/7. Film finns vid intresse.
Design håller på att fixas med nya foton och så men det kan dröja ett tag ;)
Ska vila upp mif nu inför skolan imon, eftersom vi ska bestämma 1 andra gång om vad vi ska klä ut oss tillpå utklädningsdagen...
Fina Minna..

Jag e med och tävlar!!

Julia Persson / 10 Juni, 2012 - 17:36 / Allmänt
0 kommentarer

Dance, love, and dance again

Julia Persson / 09 Juni, 2012 - 21:46 / Allmänt
2 kommentarer

Känner för att bara släppa loss och ha riktigt roligt! skulle gärna gjort det till denna låten:
7kt grym!!

Ansiktsmask

Julia Persson / 09 Juni, 2012 - 19:52 / Allmänt
0 kommentarer

Fixar upp mitt face...

Chillin'

Julia Persson / 09 Juni, 2012 - 18:33 / Allmänt
1 kommentarer

Är hemma i kollar fotboll justnu..tråkar. Men känner ärligt inte för att göra något heller. Är lite närvös för tävlingen imon, men jag ska satsa och göra mitt bästa! Har ju lixxom inget att fölora.

Snart blir det lite käk, sen mysa.

Frukost

Julia Persson / 09 Juni, 2012 - 10:17 / Allmänt
2 kommentarer

Ute i solen!

Studying

Julia Persson / 08 Juni, 2012 - 10:48 / Allmänt
1 kommentarer

Sitter in school, gör grupparbete om vatten med jojo..drygt men inte så svårt. JAG OCH JOJO SKA FÅ A+ I ALLA ÄMNEN I 9AN SÅ LIKA BRA VI BÖRJAR NU :)
Men vi ska väl fortsätta med det nu så hörs vi sen. Puss

Va va voom

Julia Persson / 07 Juni, 2012 - 15:30 / Allmänt
0 kommentarer

Hemma från skolan..fixat bilder till ny design..kollat TV, ska duscha, sen stallish..Longera Nässel, rykta och gosa. Hon behöver mke kärlek, så hon bli frisk snabbt!
Men som sagt ny design e på g!!!  Kommer ble nice awzåå:S

Sry, för dålig update

Julia Persson / 07 Juni, 2012 - 10:39 / Allmänt
1 kommentarer

Har inte haft blogglust..Meeeen har vart sjukt trött så jag fixar ett inlägg nu!
Var ju på Löberöds Hästklinik och kollade Nässlans ont i förrgår och det gick väl bra, eller vad man säger..?
Vi fick kollat överallt, eventuella hältor osv.  Frisk som en nötkärna i benen och på övriga kroppen föutom lilla ruumpan, som var stel och öm. Så hon fick lite massage osv av kiropraktorn och måånga sprutor. Dessutom  fick vi hämta ut medicin till henne som hon ska ha nu i 9 dagar till varje kväll.
Sen ska vi på återbesök den 19 så det blir supah. Och så hoppade jag Little Surprise igår- en ridskolehäst eftersom Näzzel vilar. Hon vart sjuktfin och hoppade högt! E Sarah snäll, så kanske jag kan hoppa en liiten klass på klubbtävlingen.
Har även en "medryttarhäst" som heter Minna. Det e min kompis Nathalie`s c-ponny som e smått galen. Men jag red henne igår så var hon först galen och hoppade runt, men sedan gav hon efter och jag kunde rida flera varv på tygeln så det kommer bli bra förr eller senare.
Är i skolan justnu och skriver så jag kan inte skriva så mycket. Pussåhey.

Stallet next

Julia Persson / 05 Juni, 2012 - 07:48 / Allmänt
1 kommentarer

Gonatt bloggen<3

Julia Persson / 04 Juni, 2012 - 21:37 / Allmänt
0 kommentarer

Ni har vart så duktiga som kommenterat SÅHÄR bra idag<3  Ska sova snart så jag e piggelin, när det bär av till stallet kl 07.30 imorn.
Så natti<3

Good day today

Julia Persson / 04 Juni, 2012 - 16:55 / Allmänt
1 kommentarer

Bra dag idag. Bra spinn på bloggen med kommentarer och så. Blir superglad när jag får kommentarer. Vill verkligen komma långt. Men jag når inte dit ensam. Ska snart få en ny, fråsch design oxå, för jag tror vi behöver rensoch plocka lite här på bloggen.  Denna designen är ju inge bra precis, bara en liten mellandesign som blev lite för långvarig.
Btw, så har vi fått tid på Löberöds Hästklinik imogon kl 9, så det blir nada pinada med skolan imon då. Blir en hästdag, och som tur e så har jag matteboken hemma, så jag kan ju räkna ett par tal iallafall.
Ska strax till rumpnissehästen Nässlan och Lotta ska tömköra. Hoppas verkligen att det inte blivit sämre!
image description

Var med du oxå!!

Julia Persson / 04 Juni, 2012 - 16:38 / Allmänt
0 kommentarer

”Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se”

Julia Persson / 04 Juni, 2012 - 16:12 / Allmänt
1 kommentarer

Dagens outfit:

Julia Persson / 04 Juni, 2012 - 08:53 / Allmänt
0 kommentarer

Monday again...

Julia Persson / 04 Juni, 2012 - 07:57 / Allmänt
1 kommentarer

Otaggad till 1000 att gå till skolan idag. Men vi får se det posetivt. Bara drygt en veckas skoldagar kvar.
Meen det måste göras....slöta skolan till 100 %..Vil verkligen få bra betyg nu i 7an.
image description

Nästa Vecka:

Julia Persson / 03 Juni, 2012 - 19:55 / Allmänt
1 kommentarer

MÅMDAG- Mamma ringer till Saxtorps veterinärklinik, hoppas de har en tid snabbt. Tömkörning på kvällen.

TISDAG- Stalledigt. Hittar nog på något med vänner typ. Mamma longerar Nässlan, lite jogg fär henne typ.

ONSDAG- Egentligen hoppträning för Sofia, så jag får se om jag hoppar en ridskolehäst eller om jag avstår helt. Vill ju gärna hoppa...Annars Gå ut med Nässlan. Ska dessutom in till stan med några kompisar eftersom vi e lediga.

TORSDAG- Inte riktigt säker än, tror det blir gå/springa ut med henne, eller Tömköra.

FREDAG - Vila/longera inte riktigt säker..
LÖRDAG - Tömköra, jogga.

SÖNDAG - Gå ut LÅNG RUNDA.  Hälpa till på SR`s klubbtävling.


Det kan variera lite med tanke på att vi inte vet när vi får tid på Saxtorp. Dessutom vet vi inte hur länge vi ska ta det såhär lungt.



Dagen spenderas med en barndomsvän<3

Julia Persson / 03 Juni, 2012 - 12:47 / Allmänt
0 kommentarer

Brb..maybe?

Nässlehults Girlpower "nässlan"

Julia Persson / 02 Juni, 2012 - 15:31 / Allmänt
3 kommentarer

Nässlehults Girlpower
Född: 2004
E. Miclas Madoc
U. Nässlehults Spicegirl
Ue. Källstorps Curry
Äg: Julia Persson
Har vart i mina ägor sedan November 2009.
Har haft en dipp nu, och vi vet vad problemet är.
Vi tömkörde henne nu imorse, och såg att hon inte ville "släppa loss svansen" och inte trampade under sig alls. Vi tänkte först att det skulle släppa i andra varvet. De släppte inte och vi kollade noggrannare på henne och såg att hon satte ner höger bak väldigt snabbt och lyfte på det jättesnabbt igen. Så hon haltade inte, men gick inte riktigt rent.
Sedan kände vi runt svansen oh på rumpan, och där vart hon jättehård och stel. Typ som en planka. Så mamma ringer till Saxtorp och försöker få tag på en massör/kiropraktor och så hoppas vi att det ordnar sig!
Blir det bra, så hoppas vi komma ut på tävlingsbanorna så snabbt som möjligt. Så nu lägger vi upp ett jätteviktigt schema som kommer följas till 200% för att hon ska bli bra så fort som möjligt.
Vi kommer longera, tömköra osv. Och hon kommer gå varje dag, för det mår hon bäst av, och utan krav. Bara få röra på sig och jogga lite. Alltså så kommer vi mest jobba i trav och skritt.
Tråkigt men det måste göras!   Skulle förresten bli superglad om någon hade en ponny att låna ut tills Gnässlan är 100% bra igen.
Alltså så är detta inget jätteallvarligt, men det spelar mindre roll.
image descriptionimage description

Snackar med en god vän..

Julia Persson / 01 Juni, 2012 - 23:19 / Allmänt
0 kommentarer

Miss u<3

Let's dance med la familia

Julia Persson / 01 Juni, 2012 - 21:12 / Allmänt
1 kommentarer

Tänkte skriva ett riktigt långt inlägg men kan inte bestämma mig för vad ämnet ska va. Så kommentera!!!!