You´re not my sunshine anymore

Julia Persson / 31 Oktober, 2014 - 17:53 / Allmänt
0 kommentarer

 

Trimmat klart

Julia Persson / 30 Oktober, 2014 - 11:17 / Allmänt
0 kommentarer

Ninja var super på träningen💪 nu avskrittning i det fina vädret☀️



Earlybird

Julia Persson / 30 Oktober, 2014 - 09:51 / Allmänt
0 kommentarer





New in

Julia Persson / 28 Oktober, 2014 - 16:13 / Allmänt
0 kommentarer




Frulle i solskenet

Julia Persson / 28 Oktober, 2014 - 11:21 / Allmänt
0 kommentarer






USA 2k14

Julia Persson / 28 Oktober, 2014 - 10:48 / Allmänt
0 kommentarer

En salig blandning avbilder från min USA resa i sommar.
Allt från Salt Lake City/Park City, Utah till Las Vegas, Nevada, ett par ökenbilder i Arizona ochen fruktansvärd massa upplevelser i Los Angeles, California.Tror ni känner igen Walk of Fame, Beverly Hills, Disneyland och ett par svettiga från Las Vegas. Visste ni inte hur Utah ser ut så vet ni iallafall det efter ni sett dessa bildena! SÄg till ifall ni vill ha fler!
Have fun!




 

 

 

 
4th of July, Park City
4th of July, PC
 
Någonstans mellan SLC och Las Vegas skulle jag tro.
 
Bortom Manhattan Beach, Los Angeles
 
Hollywood

Dinseyland, Los Angeles
 
Hermosa Beach, Los Angeles
 
Disnelyand, Los Angeles
Hermosa Beach Hotel, Los Angeles
St.Regis Hotel Park City
 
Utah nästan öknen ;)
 Vägen mellan PC och SLC
 Mellan SLC och Las Vegas
 
City Creek Center, SLC
 
 Cheescake Factory City Creek, SLC
 
 
Påväg till stallet jag jobbade och red en dag. PC
 
Roadtrip Las Vegas
 
St. Regis Hotel, PC
St. Regis Hotel, PC
Tally Ho Farm, PC
Tally Ho Farm, PC
Tally Ho Farm, PC
Tally Ho, PC
 Roadtrip
 Roadtrip
 
 
 

Julia Anna Louise Persson Thulin

Julia Persson / 27 Oktober, 2014 - 23:41 / Allmänt
0 kommentarer

Japp, thats me. En tjej på 15 vårar som är lite för besatt av att ta bilder av mig själv, måste lära sig att inte alltid ta saker på så stort allvar och kanske ibland bara sätta sig ner och andas en stund. 
Jag älskar att läsa tjocka böcker, och dricka latte men hatar actionfilmer och att cykla i motvind. Har även en otrolig kärlek till Kalifornien (LA) som jag besökte i somras. 
Jag tycker om att tävla och tävlar ibland i lite mer än jag behöver. Mitt motto är väl ungefär "livet är en tävling, och jag ska vinna" vilket inte alltid är sådär superbra. Ett annat halvbra motto jag lever efter är "allt eller inget" som också förstört en del saker i livet. Gör jag något, gör jag det till 1000 % annars skiter jag i det totalt. Vilket kanske är bra i vissa situationer men kanske är mindre bra andra. 
Jag älskar även hästar och hoppning vilket jag planerar att arbeta med i livet. Hur jag ska komma dit eller finansiera är dock en annan historia som förhoppningsvis kommer lösa sig så småningom. Min satsning och vad jag tänker på hästfronten kommer dock komma i ett annat, lite längre inlägg senare. 
 
Jag äger en egen D-ponny vid namn Ninja som jag haft i drygt 1,5 år som jag delar denna galna berg och dalbanan, also known as livet med. Vi kämpar på tillsammans alla dagar i veckan och gör allt för att lyckas med våra mål. Men nog om det. 
 
Jag, tillsammans med min familj bor i en helt vanlig villa, i en helt vanlig (och tråkig) by ( Staffanstorp) i södra Sverige. Här går jag sista året i grundskolan och lever mitt liv. Jag kommer nästa år även tillbringa mycket tid i universitetsstaden Lund där jag troligtvis kommer gå gymnasiet. Men allt detta komemr ni ju såklart få höra mycket om som tiden går. Nu kommer jag inte på mer om mig, men är det något ni vill veta så feel free att ställa frågor i kommentarsfältet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Världscupsöndag

Julia Persson / 26 Oktober, 2014 - 15:49 / Allmänt
0 kommentarer

Få saker kan få mig så inspirerad som när jag kollat på ridsport på TV. Man kan kalla mig nörd när det gäller dessa tävlingar. Tror jag sätt alla världscuphoppningar de senaste 3 åren kanske och alla GCT+ mästerskap så klart. Får lite panik om jag missar nåt haha. Jag har dock lärt mig jättemycket under dessa tävlingar, och rekommenderar alla nördar som jag att titta på elitryttare! 



Två dagar på sidan

Julia Persson / 26 Oktober, 2014 - 10:42 / Allmänt
0 kommentarer

Vad konstigt det känns. Att stå på sidan. Både igår och idag har jag varit på tävlingar utan att själv delta. Jag kan inte säga att jag gillar känslan, men det är lite roligt att faktiskt se allt, hur folk beter sig och hur galet allt är. Igår på hopptävling och idag på dressyrtävling. Finns nog inget ställe där man kan uppleva så mycket olika känslor på samma gång. Ilska, glädje, kärlek, passion och allt där emellan. Det är en otrolig sport, och jag är så glad att jag får ta del av den. En sån bred sport, men många olika sorters människor och väldiga åldersskillnader. 


Nathalie från igår, grymma ungen nollar sin tredje LA! Stolt hästskötare! 





Höstmys i rusket

Julia Persson / 24 Oktober, 2014 - 17:15 / Allmänt
0 kommentarer







Lite regn, nemas problemas

Julia Persson / 22 Oktober, 2014 - 20:27 / Allmänt
0 kommentarer

Hagarna får agera swimmingpool åt hästarna numera..




Dags att lära sig ett och annat

Julia Persson / 22 Oktober, 2014 - 20:25 / Allmänt
0 kommentarer




It was a great day

Julia Persson / 21 Oktober, 2014 - 22:49 / Allmänt
0 kommentarer

Åh dagar som denna behöver man bannemig oftare!
Har varit glad och pigg hela dagen!
Inga sura miner eller alllför många gäspningar heller, och det är något som inte tillhör det vanliga...
Känner mig taggad för det nya arbetsområdet i skolan om etik och moral och att träningen med Ninja gick mer än bra gjorde ju inte saken sämre precis. Hann även med en sjukt bra arm/magpass innan stallet med, fick superbra kontakt med musklerna och ja, det gick helt enkelt super! Kör ett pass innan skolan imorgon med, så har jag gjort det liksom. Har nämligen både matte med Sofie och träning för Sofia efter skolan, så inte mycket tid över där inte. Men jag gillar det, att vara upptagen och ha planer varje dag-även fast man ibland behöver a day off.
Gaaaah, kommer fortsätta med mitt sjuka höst-inspoflöde tills vinterdeppen kommer och allt bara blir grått och mörkt igen. Så njut mina vänner, vi får helt enkelt se hur länge detta håller i sig! Förhoppningsvis längre än normalt! Jag tror nämligen jag lärt mig uppskatta vardagen mer och glittra och glänsa även i alla de vanliga sakerna man gör dag ut och dag in.
 
 
 
 
Så out n about, glittra vidare peeps!
 
 
Btw,håller på att ladda upp bilder från USA åt er....mycket, mycket bilder att gå igenom..
 
 

Those sena kvällar i ridhuset

Julia Persson / 21 Oktober, 2014 - 19:47 / Allmänt
0 kommentarer







Harry freaking Potter

Julia Persson / 20 Oktober, 2014 - 16:55 / Allmänt
0 kommentarer

Jag vet inte vad jag gjort, eller hur jag lyckats missa att läsa dessa alldeles fantastiska böcker! Är inne på min fjärde bok nu och började för drygt en vecka sedan skulle jag tro. Älskar att tappa bort mig själv en stund och bara försvinna in i denna magiska värld. Låter kanske löjligt, men det kan jag leva med! Om ni inte läst än, GÖR DET! 



En inspirationschock

Julia Persson / 19 Oktober, 2014 - 12:19 / Allmänt
0 kommentarer

Har länge tänkt på vad jag ska göra med denna bloggen. Ha den kvar? Radera allt och bara strunta i det? Nej, jag ville inte radera hela kontot och bara säga hejdå, men jag hade heller ingen tanke på att börja skriva igen. 
Men så idag, när jag stirrade ut genom fönstret och såg ösrgenet utanför fick jag någon sorts inspirationschock och tänkte att jag kanske skulle dra igång denna karusellen igen. 
 
Men samtidigt är jag lite tveksam, kommer jag hinna uppdatera er ordentligt med alla saker man redan gör om dagarna där tiden knappt räcker till? Kommer jag orka med "pressen" man känner ibland över att behöva leverera bra inlägg med någon slags tanke bakom? Kanske är det värt det, jag älskar ju att skriva och om jag skulle få utlopp för alla miljoner tankar som cirkulerar innanför pannbenet på mig kanske det ändå skulle ge mig en del tillbaka. Så får det bli. Vi provar ännu en gång och ser vart vi landar. 
 
 
Jag kommer göra mitt bästa för att få detta på fötter igen, nu när jag själv står på benen igen. Jag känner mig så inspirerad till allt just nu och får utnyttja det till max. Det är något med mig , motgångar och regn som gör att jag bara vill satsa ännu mer på allt. Finns det inga måsten den dagen heller så känner jag mig ännu mer taggad och på gång liksom. 
Jag antar att ni som möjligtvis kommer läsa, redan läst bloggen tidigare och vet vem jag är, men jag kommer nog försöka skriva ihop något om vem jag är, här och nu ifall det är någon som är intresserad. 
Jag kommer även försöka undvika "detta gjorde jag idag" inläggen hela tiden som jag själv tycker är grymt tråkiga att läsa. Jag läser mycket hellre inlägg som är skriva nogrannt och ordentligt. Vi får helt enkelt se var denna sagan leder, och jag kan redan säga att det kommer bli a hell of a bumpy ride. 
 
Foto: Hanna Sandgren