Wazzup

Julia Persson / 11 April, 2014 - 21:08 / Allmänt
0 kommentarer

Det var inte igår asså! Fick nåt konstigt ryck i fingrarna efter jag sett klart en film lite tidigare ikväll och kände att jag ville ta tag i detta. För egentligen, jag gillar ju att skriva. Tycker om att kolla in här och få någon trevlig kommentar då och då. Tycker det är skönt att skriva av mig, och trycka ut mina känslor i tangenterna på laptopen. Men innan jag la ner hade jag en tuff tid, allt var märkt och grått, så blev även bloggen. DEt är ju absolut inte så det ska vara, så lika bra jag pausade lite. Nu är jag back on track!
Men vad är det man säger, bättre sent än aldrig? ;)
 
Mycket har hänt sedan vi sågs senast, (en dryg månad sedan om jag inte har helt fel för mig?) och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. 
Men here we go, jag har jobbat på i skolan, och fick mitt första A på en No-uppgift i min existens och var så fruktansvärt lycklig! Kämpade verkligen på med det, och bannemig så gick det! Så efter det fick jag en liten boost och har verkligen satsat mer på matte/no. Känner verkligen att jag vill jobba hårt! 
På Ninjafronten har det väl gått lite upp och ner (som vanligt). Vi har hoppat i Allsvenskan div 1 och varit felfri båda omgångerna, Ninja har varit superfin!
Debuterat LA Som förövrigt gick käpprätt åt helvete och tränat vidare. En och annan avtrampad sko, nåt svullet ben har det väl också varit men inget som har spelat någon roll i denna sammanfattningen egentligen. Mer än såhär är det väl inte som hänt precis (inser just nu vilket extremt händelselöst liv jag har). 
Justdet, i förrgår gick min älskade farmor bort av en bloddpropp i hjärnan vilket självklart påverkt mig mycket de senaste dagarna. Farmor var en sån otrolig kvinna. Självsäker och så underbart snäll på alla sätt. Hon har verkligen varit en förebild på många sätt för mig. Stoltare och vackrare farmor fick man leta efter! Hon är enormt saknad! 
 
Kom nyss på att det var ganska dumt att starta upp detta just idag med tanke på att jag åker till Polen på konfaläger på södnag och inte kommer hem förrän på Torsdag...Dessutom är min iPhone inne på lagning och jag har en Sonystenmobil som blogg.se appen knappast finns på. Men, jag får väl kickstarta detta ordentligt och sätta mig och skriva några grejer som jag tidsinställer. Vi behöver ju inte börja med en ekande liten blogg med dammråttor och spindelväv i hörnen nu när jag nyss dammsugit :O Ska se vad jag hitta på :)
 
Detta extremt röriga inlägg får starta upp bloggen för denhär gången så får vi se om jag kommer in i mitt skrivande igen!