Thursday

Julia Persson / 28 Februari, 2013 - 13:23 / Allmänt
0 kommentarer

Usch vilken blö-dag..fick skitdåligt på No-provet och solen skiner inte ens..Det skulle vara jättefint väder, med strålande sol, men inte det inte. Ganska "varmt" och mulet bara....Uschiuschi.
Ska städa hela huset sen och senare till Ninja. Ska rida ut en sväng med henne, eftersom det är helt ok väder. Det regnar o blåser inte iallafall. 
Dessutom blev min axel mosad på basketen idag, så det gör oxå ont. Känner att bloggen sprudlar av energi och glädje nu asså..verkligen. 
 

Tjao!

Julia Persson / 27 Februari, 2013 - 12:49 / Allmänt
0 kommentarer

Chillar på So´n nu med Clariclari som hänger med mig o C2 hem sen. Plugga o chilla innan jag sticker till hoppträningen! Skulle egentligen tagit en tur ner till gymmet men insåg att jag inte skulle hinna. Dessutom måste vi fixa kortet och massa stuff så det får vila. 
Vi har nästan kläm på hela cuplåten nu dessutom så om videofyme funkar så kanske ni får en video på den sen! 
 
Höörs!

Wednesday

Julia Persson / 27 Februari, 2013 - 07:39 / Allmänt
0 kommentarer

Morning bloggisar!! Just nu sitter jag här och försöker få i mig lite frukost, som alla andra mornar. Idag står skola, och hoppträning på schemat. Kanske även fixa ett gymkort. Sååå, nu rockar vi onsdag!

Utslagen

Julia Persson / 26 Februari, 2013 - 23:18 / Allmänt
0 kommentarer

Shit vilken dag! Har varit sjukt spänd över intervjun om scolarshipet till Irland hela dagen idag typ, och jag vet inte riktigt om det gick bra eller dåligt. Det skulle va sjukt roligt att få åka dit! Men det är ett par andra som vill detta lika mycket som jag ju...vi kan bara hoppas på det bästa!
Jag stack iallafall till Ninja direkt efter intervjun och hon var superfin! Lugn och samlad i galoppen även fast det var 4 andra storhästar i vårt lilla ridhus också... Hon är duktig min fina ungponny! Fick dessutom reda på mitt engelskaprov-resultat och det var superbra! Bäst i klassen hehhehe, älskar engelska. 95% och ett A. Kachiiiiiing!

 

 

Efter träning

Julia Persson / 25 Februari, 2013 - 21:11 / Allmänt
0 kommentarer

Myser hemma nu med en god 'middag'. Har gått på både Body Balance och Sh'bam precis efter varandra och jag älskar verkligen det!! BBn hade jag ju redan gått på en gång innan så där visste jag ju lite, men Sh'bamen var ju helt ny, men sjukt kul!
Nu måste jag verkligen sluta skriva här hahah, annars dör jag. Hej o hå!

Monday morning

Julia Persson / 25 Februari, 2013 - 08:48 / Allmänt
0 kommentarer

Sååå var det måndag igen, och jag startar upp en ny Skolvecka med en astråkig frukost helt i min ensamhet. Jag gillar dessutom inte frukost så det är väl sådär kul. Men bättre är det att vi tack o lov börjar kl 9.10 varje Måndag så det är ju skönt iallafall. Men ska jag hinna käka klart innan jag måste gå så borde jag lägga på ett kol! C ya

Sötis

Julia Persson / 24 Februari, 2013 - 18:00 / Allmänt
0 kommentarer

Någon gillar sin slickegodis...hmm, undra om hon dödar mig när jag ska ta den ifrån henne?

Morning!

Julia Persson / 24 Februari, 2013 - 11:21 / Allmänt
0 kommentarer

Önskar verkligen att solen kunde kika fram lite, så man blir lite pigg o glad, men nej. Ingen sol, bara mulet och blåst. Jag undrar verkligen vad jag egentligen gör i detta skitlandet ibland. Jag blir 200 ggr gladare och roligare om solen är framme lite. Att vädret kan påverka så alltså...
Jaha, så nu är detta lovet över då...har varit RIKTIGT tråkigt, och det enda jag gjort är typ att träna och vara på stallet.
Idag blir det väl en lila astråkig dag framför PLL eller nåt. Just nu kollar jag på längdskidor, och jag vet inte varför men jag tycker det är mysigt att kolla på. Jag kollar ju dock hellre på hoppning eller nåt, men är det ingen denna helgen så är det inte.


Söndag gå o dö.

Ninja 90 cm debut avd A

Julia Persson / 23 Februari, 2013 - 19:38 / videor
0 kommentarer

En bra runda, i vår första avd A. Jag tog dock fel sväng i omhoppningen så ett stop.

Ninja 95 cm debut Ängelholm

Julia Persson / 23 Februari, 2013 - 19:34 / videor
1 kommentarer

Fin runda, men jag klantade mig och missade sista hindret..vår debut i 95 cm.

FÖRBANNAD!

Julia Persson / 23 Februari, 2013 - 19:12 / Allmänt
1 kommentarer

Varför kan jag aldrig komma ihåg allt jag tänkte när jag gick banan när jag är på tävlingar?! Jag tänker att jag ska göra ditten & datten men när jag väl kommer in och ska hoppa så har jag glömt hälften. Jag kommer ju oftast (förutom idag) ihåg att hoppa alla hinder och vägarna och så. Men idag var jag så jäkla korkad! När jag skulle hoppa omhoppningen så skulle jag hoppa färsta hindert, så tar jag en översvår sväng, när jag sitter på en häst som aldrig hoppat omhoppning innan och är 6år gammal. Jag hade då när jag gått banan bestämt att jag skulle rida mellan de 2 andra hinderna en bit längre bort. Hade jag inte ridit den cp-svängen så skulle jag haft en skitbra runda! 
Och 95n då....Hela rundan, SKITBRA! Hon hoppa sjukt bra på alla hinder och var fokuserad. Men nä då hoppar jag 1-7 och tror att jag är färdig...Så jag skulle precis bryta av till trav innan min hjärna vaknar och jag gör en volt tillbaka till sista. Det var verkligen precis framför ögonen på mig. Så jäkla förbannad på mig själv! 
Men Ninja visar verkligen att hon kan (och vill) jättebra :) Min duktiga ungponny!
 
Funderar på att lägga ut filmerna, men är inte säker..?
 
 
Okej, yolo, jag lägger ut dem med en gång!

Ohyes

Julia Persson / 23 Februari, 2013 - 17:05 / Allmänt
0 kommentarer

Ängelholm

Julia Persson / 23 Februari, 2013 - 09:16 / Allmänt
0 kommentarer

Nu är vi snart framme i Ängelholm, med goaste musiken i öronen. Wish me luck !!

Dödtjej

Julia Persson / 22 Februari, 2013 - 18:40 / Allmänt
1 kommentarer

Är sjukt trött nu, och har ont i ungefär alla muskler i kroppen. Var på Zumba i morse, som faktiskt var väldigt kul. Fast riktigt svårt hahah. Sen resten av dagen har jag typ sovit, kollat film, och sovit. Sen stack jag till Ninja och fixade lite inför tävlingen imorgon. Ängelholm, 90, 95. Men nu ska jag fortsätta att lata mig och kolla på Pretty little liars. Puss!

Next stop, da gym

Julia Persson / 21 Februari, 2013 - 12:50 / Allmänt
1 kommentarer

Ätit lit elunch nu efter stallet, och kände mig sjukt nöjd med mig själv som gjort ALLT innan kl 11. Ridit, mockat, plockat hinder, gått hem ätit lunch och bytat till träningskläder. PROUD. Fast de sista gjorde jag efter att klockan slog 11. Men nuf år jag skynd mig så jag hinner mäta upp Jennie, så går vi och tränar! :D
 

Animo Lorely

Julia Persson / 21 Februari, 2013 - 12:39 / Allmänt
1 kommentarer

Älskar den!

#död

Julia Persson / 21 Februari, 2013 - 08:21 / Allmänt
0 kommentarer

Det tog emot rejält när mitt alarm ringde nu imorse asså...Hade sååå mycket hellre stannat kvar o gosat under mitt täcke en bra stund till...men vad gör man inte för sin häst.. Senare blir det gymmet med Jennie!
Trevligt sportlov everybody!

Köttad

Julia Persson / 20 Februari, 2013 - 23:24 / Allmänt
0 kommentarer

Undrar hur mycket träningsvärk jag kommer vakna med imorgon, eftersom jag både gymmat och gått på body balance pass idag...aja, jag hoppas det ger resultat iallafall och jag kommer antagligen bli starkare och smidigare de närmaste veckorna. Det gynnar ju ridningen också förhoppningsvis. Imorgon blir det bara gym och fredag är det Zumbadags! Kommer bli fett kul hahah!
Fast först back 2 reality och ställa klockan eftersom det är träning kl 9 för Sofia imorgon. "Morgonpigg" kallades det ja..

:D

Julia Persson / 19 Februari, 2013 - 11:11 / Allmänt
0 kommentarer

Morning!

Julia Persson / 19 Februari, 2013 - 09:11 / Allmänt
0 kommentarer

Kollar lite PLL innan jag o mamma åker till affären igen och jag gör mitt livs typ viktigaste beslut haha. Helt nervös typ..

Kavajångest!

Julia Persson / 18 Februari, 2013 - 20:19 / Allmänt
7 kommentarer

Imorgon ska jag förhoppningsvis investera i en ny kavaj, MEN.
Såklart blir ju jag velig som satan, och kan inte bestämma vilken färg jag ska ha, så om ni är snälla så lämnar ni en liten färgkommentar här innan ni stänger ner el bloggish, tack på förhand!
 
En Animo blir det, Navy, Royalblå eller brun?
 

Shopping

Julia Persson / 18 Februari, 2013 - 12:57 / Allmänt
0 kommentarer

Sjukshoppat lite idag på Bengts eftersom det var några saker vi behövde. Veredus unghästskydd, slickegodis, KL strumpor, KL muggar.

Ninja 16/2

Julia Persson / 17 Februari, 2013 - 16:37 / Allmänt
0 kommentarer

Pretty little liars

Julia Persson / 17 Februari, 2013 - 11:47 / Allmänt
0 kommentarer

Kan inte göra mycket mer än att kolla på film och sova idag, så jag kör ett PLL maraton hehhe.
Ändå duktigt att bli sjuk precis på lovet. LML.

Sjuk

Julia Persson / 17 Februari, 2013 - 10:19 / Allmänt
0 kommentarer

Kände mig jävligt krasslig igår och vaknar med 39 graders feber idag. Fan vilken rolig start på lovet!

Hoppträning

Julia Persson / 16 Februari, 2013 - 18:57 / videor
0 kommentarer

Uppvärmning för Sofia. Duktig ponny, och ryttare som fortfarande lär sig.

Morning!

Julia Persson / 16 Februari, 2013 - 11:32 / Allmänt
0 kommentarer

Goodmorning sunshines!! Nu har vi äntligen vaknat till liv lite härhemma och ska strax käka frulle. Ha de!

#reasonstobealive

Julia Persson / 15 Februari, 2013 - 12:35 / Allmänt
2 kommentarer

Uttagen!!

Julia Persson / 15 Februari, 2013 - 11:42 / Allmänt
1 kommentarer

Är uttagen till en Intervju om resan till Irland! Jag o min kompis Moa ska dit o snacka med dom hahah.... Kolla in hennes blogg förresten! www.nattstad.se/moakastrup

Det ska bli riktigt spännande o vi hoppas verkligen att vi får åka dit!

Snart lov!!

Julia Persson / 15 Februari, 2013 - 10:30 / Allmänt
0 kommentarer

Nu har jag klarat av båda mina fruktade prov. Äntligen! Engelskan gick ganska bra, och No`n gick väl helt ok. No är ju inte mitt bäst ämne precis så helt kart godkänt enligt mig! 
Idag ska vi även få reda på vem som kommer få åka på intervju för Irland resan..Ska bli sjukt spännande!! 
Så nu sitter jag här och glor ett tag till och skriver ett tidsinställt till er ;)
 
Ikväll blir det partaj hos min fina Johanna! Hon har ju fyllt fjorton nu häromdagen så, nu jävlar! 
 
 
hörde även att min sessa hade gått super på hoppträningen igår! Så roligt för Agnes!

Alla <3 dag

Julia Persson / 14 Februari, 2013 - 20:03 / Allmänt
1 kommentarer

Jahopp, då var det torsdag..Eller Alla <3 dag om ni så vill det.
Min dag har vart allmänt tråkig, en jäkla massa pluggande nu eftersom vi har 2 prov imon. No o Fysik köttar jag igenom. Tack o lov att det är lov nästa vecka asså. Sjukt behövligt. Har inte haft sovmorgon på hur länge som helst.
Nä men nu ska jag sluta böla, och vara glad att jeg lever eller nåt. Vilket min piercing påminner mig om 24/7. 
Så medans ni alla goa människor sitter och myser med er flick/pojvän så sitter jag hemma och har näsan i böckerna. Jag vill verkligen få bra på dessa proven då jag vet att det länar sig. Fick bra på svenskan och Son tidigare i veckan så varför inte fortsätta på samma spår? Lyckas i livet, det ska jag! 
Fast först, chilla!
 
 
Denhär låten har gått på repeat hela kvällen idag. Gammal, so what? När jag här den så lixom , känns det i hela kroppen. Kan typ relatera till den eller nåt. <3
 

Piercing

Julia Persson / 12 Februari, 2013 - 22:48 / Allmänt
1 kommentarer

Idag har jag gjort en sak jag velat väldigt länge....supernöjd!

Pretty Little Liars

Julia Persson / 11 Februari, 2013 - 19:25 / Allmänt
2 kommentarer

Efter en grym träning för världens bästa tränare Sofia, så glömmer jag allt vad häst heter och gosar ner mig framför datorn och kollar på ett eller två avsnitt av Pretty Little Liars.
Har fastnat helt för den serien, har sett alla avsnitt nu, tills det kommer ut nytt på osdag, så jag började om hahha. Är på avsnitt 4 säsong 1, nu tror jag.
Älskar verkligen det!  Är dessutom själv hemma så vi får se hur det går efter de läskigaste avsnitten, hehe. Paranoid som jag är.
 
 

Monday means school

Julia Persson / 11 Februari, 2013 - 08:56 / Allmänt
1 kommentarer

5 dagar med underbart många härliga prov..sen tar vi lov!! Svenskaprov idag somsagt, ska nog gå bra, hoppas jag. Måste gå till larscuela nu, så c ya later!

vilken fin rubrik

Julia Persson / 10 Februari, 2013 - 22:35 / Allmänt
0 kommentarer

Shit? vad hände med uppdateringen här? Ja, det ser ju rätt dött ut, så det får vi väl ta att ändra på. Har somsagt haft fullt upp hela helgen med en massa ponnystuff. Åkte i eftermiddags och lämnade iväg en viss ponny till världesn goaste familj i Hofterup.
Dom har en supermysig gård, med stoora boxar och jättehagar. Äntligen får min sessa springta hur mycket som helst utan att ett staket dyker upp efter 2 meter typ.
Kommer bli riktigt bra tror jag.
Samtidigt som man är ledsen så känns det också lite skönt.. (Får man säga så utan att få massa rutten frukt kastat i ansiktet, hahaha?) Men jag har velat detta länge, att gå upp på större ponny där jag känner mig mer hemma. Jag och Nässlan har haft 3 fantastiskt lärorika år tillsammans, men jag kände att det var time 2 step up. Få komma ut med en ny kompis och utbilda hennei de större klasserna så småningom. Dressyr ska vi också trimma satan. För nu står jag här med en ungponny med all kapacitet i världen. Nu är det death serious. inget hejsanhoppsan, idag skiter vi i att rida för jag tycker det är roligare att sitta framför fb hela dan...höhöhöhh. 
Nä men jag vill verkligen satsa, och förhoppningsvis lönar det sig. Bra tränare, sund inställning, och varierad träning. Det kommer bli prerfa! 
Snart kommer det dessutom världens mest efterlängtade lov som kommer göra både mig och ponnyn gott. Fullt fokus på de viktiga sakerna, och inte stressa runt 24/7. 
 
meeeeeen först är det en del kvar, imorgon äre svenskaprov, Fredag Engelska och Fysik. Sen är det PARTYTIME! 

Powernap

Julia Persson / 09 Februari, 2013 - 17:04 / Allmänt
0 kommentarer

Just tagit en välbehövlig powernap o nu ska jag sätta mig i ett varmt bad. Tända ljus och musiken på högsta volym. Kände att det behövdes efter en iskall dag i Skabersjö. Imorgon rider jag båda hästarna, och ska säga hejdå till min nässelgnässla...

4 fel

Julia Persson / 09 Februari, 2013 - 12:29 / Allmänt
0 kommentarer

Usch va dåligt jag red idag. 4 fel blev det och det är bara mitt fel. Jag lät henne inte få hoppa igenom ordnentligt, och allt blev bara jättedåligt. Men Ninja gjorde vad hon kunde iallafall.

Skabersjö

Julia Persson / 09 Februari, 2013 - 08:49 / Allmänt
1 kommentarer

Åker till tävling nu med Ninja, vi hoppar en 90 avd b. E vi nolla nu så är det avd A som gäller sen! Imorgon åker jag o rider min pärla innan vi lämnar av henne i tågarp med de nya ägarna

Fridaayy

Julia Persson / 08 Februari, 2013 - 11:42 / Allmänt
0 kommentarer

Fredag idag. Äntligen. Slutar 12.35 och markträning med Ninja för Sofia direkt. Mys med C sen❤

Thursday

Julia Persson / 07 Februari, 2013 - 17:35 / Allmänt
0 kommentarer

Skolan är avklarad, stallet gjort och ponnyn motionerad. Nu blir det stan med världens bästa mormor!

Veckan

Julia Persson / 07 Februari, 2013 - 09:20 / Allmänt
1 kommentarer

Nu i veckan kommer jag lägga mycket tid på skolarbetet och plugg, eftersom vi har en mängd prov att skörda igenom. Men det är väl lika bra.
Så istället för att sitta och uggla framför fb så har jag faktiskt något att sysselsätta mig med.
Har engelskaprov nästa vecka, fysik prov nästa vecka, och svenskaprov och so prov imorgon. Sen ska vi pressa in lite spanskaglosor och matten, som jag ligger lite efter i eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Och såklart ska Ninjan tas om hand, och alla papper och sånt på Nässlan ska skrivas. Så på Söndag är jag endast ägare till en ponny. Ska bli spännande att se hur det går med en ny ryttare...Hon har trots allt varit under vårt tak i 3,5 år...<3 
Så lilla Nässlan ska ut på nya äventyr hos en väldigt trevlig och snäll familj som kommer ta hand om henne på bästa sätt, det är jag säker på. 
 
Hoppas verkligen att de får lika många roliga år som jag och Nässlan haft, älskade ponny <3

BussN

Julia Persson / 06 Februari, 2013 - 16:36 / Allmänt
0 kommentarer

Står på bussen hem från Malmö nu så tänkte passa på att uppdatera er litegrann. Nässlan ska hoppas ikväll för Sofia. Jag ska testa den nya sadeln och se om den funkar bra att hoppa i. Kolla igenom läxorna och städa mitt rum ska också bli gjort idag. Det är svårt att stå upp och hålla balansen och skriva samtidigt, så ni får nöja er med detta! ;)

Skolan

Julia Persson / 06 Februari, 2013 - 08:03 / Allmänt
0 kommentarer

Prov??

Julia Persson / 05 Februari, 2013 - 12:20 / Allmänt
0 kommentarer

Skulle egentligen ha stort So-prov idag, men helt plötsligt ändrade sig vår lärare, så då skulle vi helt plötsligt inte ha det längre?? Så vi ska ha det imorgon istället...hade vart fett skönt att ha haft det gjort men vi får ju iallafall en dag till på oss att plugga. Hinner ju också plugga hela eftermiddagen eftersom jag inte tränar förräns 20.45 ikväll. 
 

Söndag

Julia Persson / 03 Februari, 2013 - 13:48 / Allmänt
2 kommentarer

fullt ös medvetslös kör vi hör då...Hoppade bara en klass igår eftersom det var extremt lång väntan mellan Lc och +5 å jag strök mig. Men vi hoppade Lcn felfritt med en grymt bra känsla! Hon var lugn och fin i huvet och väntade lite på mig.
Efter det så åkte vi och provade massa sadlar och sånt hos Sofia. Vi fick med oss en hem som vi ska prova några dagar. Superfin är den!
 
Partipartibus efter det........
 
Sen nu i förmiddags hade vi en köpare på Nässlan som var och provred...hoppas det blir bra! Men känslan fanns där, och de verkade intresserade. Mer skriver jag om det sen ifall det blir något..

Idag så ska Ninja skrittas ut då det blev mycket ridning igår, båda på tävlingen och hos Sofia..Så en liten vilodag skadar nog inte. Dessutpm bara mysigt att få komma ut och rida runt lite. Måste ju rida i den nya sadeln också såklart ;)

ikväll blir det Johan Glans också......full rulle.
Förresten, Hej :)
 

Nässlehults Ninja 90 cm avd. B

Julia Persson / 02 Februari, 2013 - 15:47 / videor
1 kommentarer

Vår första start. Höll henne något mycket mot sista hindret. 0 fel!

Morgondagens outfit

Julia Persson / 01 Februari, 2013 - 22:51 / Allmänt
0 kommentarer

Tävlingstopp / Kingsland

Gamla ridbyxor / Höök's

Strumpor / Equiline Hello Kitty Collection

Full rulle

Julia Persson / 01 Februari, 2013 - 21:36 / Allmänt
0 kommentarer

Har, och kommer ha fullt upp heeeela helgen så bloggningen kommer tyvärr inte kunna prioriteras. Men ska försöka slänga in lite inlägg så ni ser att jag lever och få höra det senaste. 
 
Men idag så beiktigades ju Ninja på Löberöds Hästklinik och det gick bra! hon gick igenom utan problem, både röntgen och böjprov gick utan problem. Hon var superduktig och lugn hela tiden och vi kunde göra alltihopa utan de minsta problem alls. Så nu är det fritt fram för oss att köpa henne - vilket vi kommer göra nör vi fixat kontrakten. Imorgon är det iallafall tävling i Flyinge, 90, 95 hoppar jag i Avd.b. 
Är lite nervös då det är vår första riktiga start tillsammans. Man vet att alla kollar, man har ögonen på sig. Nyfikna och dömande. Hoppas att folk kan ha överseénde med att jag endast haft henne knappt en månad. tack på förhand typ....Men Nässlan ska också tävla med Emilia, så det missar jag ju såklart inte. Spännande! Jag kommer nog vara lika nervös fär deras skull som min egen..hehhe. 
Sedan på kvällen blire partaj med lite gött häng @ my place. Tidigt upp dagen efter, för då är det dags för provridning. En liten tjej kommer och provrider min lilla Nässla, så det håller vi också tummarna för. Verkar vara en urgullig familj!. Efter det är det dags att se Johan Glans i Lund... Och justdet....på Lördag ska vi klämma in lite sadelprovning också.......och plugg. Prov på Tisdag i Geografi..
Usch. Men får väl trycka in det i schemat lite emellanåt. Och sen har jag ju min hästlediga dag på Måndag, så då blir det 100 % pluggning. 
 
Så ja, denna helgen blir ju inte lugn och tråkig, men det är inte fel det heller! 
 

För spänd

Julia Persson / 01 Februari, 2013 - 01:47 / Allmänt
0 kommentarer

Har försökt sova hur länge som helst, men det går inte. För mycket tankar snurrar all around i huvet just nu. Är sjukligt nervös inför Ninjas besiktning imorgon och dessutom ska vi prata med en som var intressead av Nässlan. Usch, vad mitt hjärta inte klarar av så här mycket spänning på en gång. Uääk. 
Men jag satt och knåpade ihop denna lilla filmen på mig och Ninja nu i veckan eftersom jag haft en aniiiing mycket tid över. 
 
"Julia Persson & Nässlehults Ninja, varsågod och rid! "  
 
Fyfan va bra det låter....
 
 
 
 
 
 
 
Usch vad jobbigt detdär med besiktningar är....nu dessutom när hon lixom redan är min.....</3