#trött

Julia Persson / 21 Januari, 2014 - 21:19 / Allmänt
0 kommentarer

Blir ingen bra bloggning när jag inte mår riktigt bra...snart är jag på fötter igen o då kör vi igen...är jag är så är jag helt enkelt :) 



Godmorgon!

Julia Persson / 19 Januari, 2014 - 10:43 / Allmänt
0 kommentarer

Ligger fortfarande i min säng och kollar inta/fb/bloggar som jag alltid gör på morgonen. Kunde sova hur länge jag ville men ställde ändå klocka vid denna tiden så jag inte skulle sova bort hela dagen, det är så jobbigt när man här det haha! 
Ska iallafall upp nu (läs snart) och skölja ur oljan från håret, fixa till mig lite, lämna in min mobil på lagning och sen kolla på världscupen. Efter det blir det isåfall iväg till Ninja. 
Jag red henne igår i ridhuset och hon var så fin! Jag märkte verkligen skillnad på när jag tar mig tid att slipa på detaljer redan i börjar av passet i vara skritt vilket betyder att jag flyttar henne åt olika håll, på volter rakt spår, gör halter övergångar osv. Det tog ett tag att få henne loss och bärig men hon var superfin sen! Gjorde endast någr galoppfattningar som blev bra, och sen räckte det där, jag hade jobbat henne länge i trav så hon blev lite trött efter att ha fokuserat 100 % så länge. Min lilla ADHD häst ❤️❤️ 



Zzzz

Julia Persson / 19 Januari, 2014 - 01:26 / Allmänt
0 kommentarer

Helt död...



Nova

Julia Persson / 18 Januari, 2014 - 11:51 / Allmänt
0 kommentarer

Jag och Jojo lyckades faktiskt gå upp när vi bestämt idag och är redan klara och redo att rocka dagen! HAH typ.., iallafall så kommer mamma , mormor och min kusin o hämtar mig om en kvart  så ska vi dra till Nova o typ köpa en iPad till mormor haha. 
Har inte så mycket annat inplanerat idag förutom att åka till stallet som vanligt. Känner att det knappt är lönt att skriva med tanke på att jag alltid ska dit...
 
Men vi hörs senare! 



Breaking dawn

Julia Persson / 18 Januari, 2014 - 00:38 / Allmänt
0 kommentarer

Sista filmen i mitt och Johannas något utdragna filmarathon är nu avklarat! Lika mycket feelings varje gång vi ser Breaking dawn part 2. Ja, det är okej att kalla oss nördar. Måste nog ta och sträckläsa alla böcker igen tror jag haha. 
Har totalt tappat räkningen på hur många gånger jag gjort det, galet😳 dom slutar aldrig vara bra asså😨 

Iallafall, nu ska jag sluta babbla om det. 
Blev lite ändringar i schemat idag, åkte till emporia med en gång istället för at åka till Ninja. 
Jag och Hanna lullade runt där ett tag, käkade och skrattade massor såklart. 
Stannade inte så länge för jag var tvungen att fixa hos Ninja. 
Det var bara Lena där så sent men hon gick in och red i ridhuset så jag var heeeeelt själv där. 
Tycker det är så skönt att kunna göra allt i lugn och ro, det är då jag får mina såna deeptankar på riktigt. Kände att jag fick lite utklurat i hjärnan (tror jag) 
Ryktade hursomhelst Ninja länge och masserade henne, sen fick hon såklart slickgodis och jag smörjde in hennes "torra" fläckar med kokoskrämen jag har till päls, man och svans. Luktar supermycket men verkligen det bästa man kan ha om man vill återfukta ordentligt! 
Gick med henne lite i ridhuset innan hon fick äta kvällshö och kraft i lugn och ro. 
Nu sitter jag här hos Johanna och lyssnar lite på musik! 
Imorgon blir det bättre uppdatering! Promise. 




Hoppträning

Julia Persson / 16 Januari, 2014 - 23:21 / Allmänt
0 kommentarer

Glömde skriva i förra inlägget hur det gick på träningen idag! Egentligen hade jag inte tänkt hoppa något idag eftersom hon fått vila nu pga sin tryckskada..men hon kändes fräsch och fin så vi travhoppade några hinder och hon kändes verkligen jättefräsch och pigg! Inga tecken på skador där inte..
Fortsätter allt som det ska så hoppar jag en LB i Flyinge den 2 (?) Februari. Blir första tävlingen för iår...lite senare än planerat men vad gör man när allt bara verkar jobba på motsatt håll? Jo man ignorerar det och låter det ta tid! Så det känns skönt att vi inte stressar in i något utan låter det somsagt ta sin tid. 
 
 
Här får ni en "liten" bildbomb från arkivet med ämnet häst!
 
Åh saknar min fina Nässla <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duktigt värre

Julia Persson / 16 Januari, 2014 - 22:54 / Allmänt
0 kommentarer

Hade fullproppat schema efter skolan idag med både mattehjälp och hoppträning så hann inte ta mig iväg  till gymmet...insåg också att mitt schema inte är så flexibelt med tanke på att jag slutar 14.35 och ska till Ninja direkt då, rida och mocka & sen hem och byta om för att möta upp Hanna vid bussen runt 4-tiden.
Så däääärför sticker jag och tränar imorgon innan skolan. Alltså kl 6...
Går upp halv och hoppar i träningskläderna och tar med min fullproppade väska som jag duktigt nog fixade ikväll, så jag slipper det i morgontrötthetsdimman (phu, vilket ord) och tar med mig något helt galet. 
 
Sticker vidare till skolan direkt efter det och kör igenom ett Spanska-glosförhör, ett matteprov och ett geografitest på So´n. Sen efter det tror jag bara att vi har en 45-min rast och engelska. Trevligt, trevligt. 
Men ska jag orka upp nu...så borde jag verkligen stänga ner datorn och allt som hör det till. 
Hoppas ni får en bra dag imorgon! 
 
Min fina busknasbebis<3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad idau

Julia Persson / 16 Januari, 2014 - 18:08 / Allmänt
0 kommentarer

Bra dag idag!  
Seg morgon...försov mig en stund..meeeen kom i tid anyways och resten av dagen rullade på smooth. 
Fick chilla i typ 2 h innan Sofie kom hot och Köttade 1,5 h matte med mig innan provet imorgon, känns helt ok! 
Nu blir det stallet, ska ta hand om min pärla ordentligt, puss på er. 



Vi möts igen 🏃💪

Julia Persson / 15 Januari, 2014 - 19:39 / Allmänt
0 kommentarer



Släck ljuset plz

Julia Persson / 15 Januari, 2014 - 09:15 / Allmänt
0 kommentarer

Asså..imorse....no words. Jag ville bokstavligen kasta mobilen ut genom fönstret, ut i rymden 1000 mil härifrån och sova till ikväll, äta, gå tillbaka till min säng och upprepa proceduren.
Jag har nog aldrig varit med om en segare period än den här? Jag förstår varför folk i soligare länder är gladare än oss i Sverige haha.. Eller ta bort detdär "haha:et" för det e fan inte kul asså.. JAG BEHÖVER SOL NU! 
JAg orkar verkligen könna mig extremt utmattad varje dag och varje kväll och varje morgon också för den delen. Måste bli lite kontroll på mina rutiner nu asså. SÅ som jag håller på nu fungerar inte asså.
Måste nog ställa in mobilen på sovläge typ 20.00 annars kan jag aldrig koncentrera mig på att sova..så får det bli. Absolut.
 
Spanien 2012
 
Olika bilder från sommaren 2013...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Falsterbo..<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 GE MIG SOMMAR NU!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally!

Julia Persson / 14 Januari, 2014 - 15:13 / Allmänt
1 kommentarer

ååååååh vet ni!?!? NU är det 100 % bestämt! Den 18 Juni åker jag äntligen, äntligen, äntligen iväg! Jag ska till min kompis (Julianna) vars mamma är halvsvensk och bott granne med mig på somrarna med sin familj när de vart och hälsat på familj och vänner.
Hennes pappa är amerikan och de bor i Utah!
Så alltså..jag ska dit under 3 veckor...alltså över midsommar, 4th of July, och sen åker jag hem ungefär den 7de Juli. Jag kommer åka helt forever alone i ca 14-17 h och få klara mig helt själv från Köpenhamn-Paris och från Paris till Salt Lake City. Lite nervöst?? Närååå, inte aaaaaalls. 
Men det ska bli jättespännande att få kolla hur det faktiskt är att bo där och inte bara få se lixom NY, LA osv där man bara får se alla Amaaaaaazing saker men inte hur det är lixom en helt vanlig dag där. Jag kommer antagligen försöka uppdatera medans jag e där och ta massa bilder eftersom det är så sjukt fint där! 
På sommaren är det som jag förstått ungefär 30 ° och ökenklimat medans det på vinterna är massa snö och kallt! Precis som det ska vara ju? 
 
Slänger in några bilder här så ni får se ungefär vad det handlar om! 
 
 
 
 
 
 
 

Natti

Julia Persson / 13 Januari, 2014 - 21:50 / Allmänt
0 kommentarer

Ninja var superpigg idag...inte mycket mer att säga än så... 



Sovmorgon

Julia Persson / 13 Januari, 2014 - 09:50 / Allmänt
0 kommentarer

ååååh, kunde sova till 08.30 och ändå hinna till skolan i lugn och ro idag! SÅ skönt! Är tyvärr sjukt trött men ändå bättre än att behöva hoppa upp 6.15 på morgonen...
 
Igår var jag ju och åkte skridskor från 11-14. Det var sååå längesen, i början kände jag mig verkligen som bambi på hal is. Efter ett tag kom konståkningsfellingsen tillbaka och resten av tiden gick det faktiskt väldigt bra! Eller så pass bra det kan va när man inte åkt på 2 år. Men detta ska verkligen göras om, skitkul! 
Efter det hängde jag med Clara hem och vi kollade i stort sett på film resten av eftermiddagen.
Vid 18-tiden kom hanna till mig så gick vi ut och tränade 1,5 h ungefär. Vi sprang, och pausade då och då för att göra lite styrkeövningar. Vi sprang även upp och ner i en trappa som finns på vägen där jag brukar springa. Verkligen jättebra träning. Har inte så mycket träningsvärk idag tack och lov trots min aktiva söndag. 
Idag blir det plugg..måste skriva färdigt min Nelson Mandela-uppsats. Matte också. 
Ska såklart till Ninja och rida. Tänkte köra lite bommar idag och få henne att lyssna trots att det finns superskojiga bommar framme. Vi brukar få lite tekniska problem när vi plockar fram bommarna. Därför extra viktigt att träna på! 
Efter det hade jag planerat att få in ett Body Balance pass på gymmet. Men vi får se hur det blir med det. Jag kanske är alldeles för trött. 
 
 
 
 
 
Bild från förra sommaren. 
 
 

Just because

Julia Persson / 12 Januari, 2014 - 23:22 / Allmänt
0 kommentarer



Atm

Julia Persson / 12 Januari, 2014 - 12:36 / Allmänt
0 kommentarer




Atm

Julia Persson / 12 Januari, 2014 - 12:36 / Allmänt
0 kommentarer




Morgonfodring

Julia Persson / 12 Januari, 2014 - 10:22 / Allmänt
0 kommentarer





Oh it's a rainy day

Julia Persson / 10 Januari, 2014 - 16:06 / Allmänt
0 kommentarer

Hej på er! Fick sluta tidigare och har på så sätt lyckats få en halvtimme över, som jag tänker lägga på bloggning! Har nyss varit ute i ösregnet och cyklat ill ninja samt promenerat 2 km med henne.  Hennes ben var mycket bättre idag, svala och inte alls lika svullna. Super! 
Ska bara byta om och packa alla saker sen är jag redo för ett pass på gymmet med Johanna! Åker hem till henne direkt efter och har Twilight-maraton..sover över med såklart.
Eftersom vi ska kolla på film kommer jag kanske bara slänga in nåt litet här mellan nån film eller så, kanske hinner få upp det där inlägget jag pratade om igår också..
You'll just have to wait and see.




Zzzzzzz

Julia Persson / 10 Januari, 2014 - 09:07 / Allmänt
0 kommentarer

Vad var klockan ens när jag somnade igår? Höll på riktigt på att somna nu på spanskan. Iiiiinte bra, inte bra alls. Har en fet matte/no lektion nu som fan inte kommer vara rolig, men vafan, jag får ju skylla mig själv. Har verkligen 100 % fullt upp idag så vi får se när jag hinner uppdatera till er, men ikväll har jag lovat en person att skriva ett speciellt inågg, får se hur det blir med det eller om jag somnat innan... 




Ingen hoppning för min del...

Julia Persson / 09 Januari, 2014 - 19:44 / Allmänt
0 kommentarer

Ninja var jättesvullen på båda frambenen efter benskydden hon haft i hagen, så det fick bli 20 minuter spolning med kallt vatten och kylgel på, så går det nog över. Hon får vila idag så ser vi imorgon om det är bättre. 
Jävligt synd för jag var galet taggad idag...:/ 



Så idag får det bli läktarplats istället...

Sore

Julia Persson / 09 Januari, 2014 - 16:52 / Allmänt
0 kommentarer

Min mage!!! Köttade den både igår och idag o fyfan vilken äcklig träningsvärk jag kommer ha imorgon på combaten! 
Sprang även i 30 min som uppvärmning, gjorde squats med 15 kg vikt (60st) och 10 olika övningar på fitvibe-plattan, supernöjd! 
Nu ska jag nog ta en nap på nån timme och sen kör pappa mig till stallet där det vankas hoppträning👌 



Ångest i bokform

Julia Persson / 09 Januari, 2014 - 10:50 / Allmänt
0 kommentarer

Uuuusch, tung kemi denna terminen asså..inte min favorit precis...



Puuuust

Julia Persson / 08 Januari, 2014 - 22:09 / Allmänt
2 kommentarer

Sitterv vid bordet, nyduschat och fett redo för kudden kl 10 på källen! Bra jobbat! Idag snackar vi verkligen effektiv dag! 
Skola, Ninja, 1,5 h matte och pass! Inte helt fel! Har även hunnit kika lite på Afrikaläxan....går inge vidare bra..funderar på att byta ämne att skriva om..
Skulle skriva om svält, men vi klickar lixom inte, känner inte att jag intresserar mig av det utan jag ska nog ta och se om jag hittar något annat.
Har svenska imorgon ändå så tänkte lägga 100 % på det då och fokusera så jag kan bli klar nån gång. 
Imorgon är det skola som vanligt ju, sen tränar jag lite snabbt och efter det är de dags för hoppträning! Hoppas på att kunna hoppa lite mer nu än vad jag gjort de senaste gångerna. Ninja är inte riktigt i toppkondis än men vi är på god väg!
Tror jag ska ut och rida på Fredag om vädret tillåter så då kör vi lite kondition och sådär. Blir nog supeeeerr.
 
Tänkte även dra på Body combat träning kl 5 på fredag..kan ju vara trevligt att starta helgen  lite sådär.. svettigt?
Älskar verkligen Combatpassen, de är en blandning av koordination, styrka och kondition! Superroligt...ska se om jag dra med mig Johanna...latmasken :*
Känner ni mitt bloggmode jag kommit in i btw? Milslånga inlägg på kvällen ju! Diggar ni det? Eller mer skitinlägg på dagarna kanske? Var inte rädda för att kommentera önskemål! Allt välkomnas med öppen famn!
 
I can´t change even if I try, even if i want to, I can´t change. 
 
 
 
 

Body Balance

Julia Persson / 08 Januari, 2014 - 19:35 / Allmänt
0 kommentarer

Går mot gymmet påväg till mitt första yogapass 2014! Är riktigt taggad faktiskt, tycker body balance verkligen är bra gör hela mig, inte bara kroppen utan även avslappning och jobb med den mentala biten. Så vi hörs om en timme! 



What now?

Julia Persson / 08 Januari, 2014 - 09:01 / Allmänt
0 kommentarer

Oh herregud va seg jag var i morse. Det var fan inte lätt att dra sig ur det varma täcket och försöka förvandla mig själv till något lite mer människo-likt. 
Fick boosta mig själv med mitt kanelte och sen var jag som en ny människa! Nej knappast, men lite bättre blev det iallafall.
Idag kör jag på mysoutfit med svarta jeans från Dr Denim, grå stickad träja med luva från Hollister och en marinblå beanie från hollister den med. Uggsen är på såklart.
 
Sitter just nu på svenskan och försöker hitta någon form av inspiration till att skriva på min artikel om svält i afrika..det går inte sådär jättebra precis. Hittar ingen bra information om det eller bra debattartiklar. Men aja, det löser sig. Nästa lektion (som tidigare vart HK) är nu matte i ca 2 h som jag iiiiinte är så taggad på. Min hjärna är inte riktigt igång än. 
Hoppas iallafall att ni får en bättre skolstart än vad jag fick och jobba på nu! ;)
 
 
 
 

Back to skiten

Julia Persson / 08 Januari, 2014 - 08:06 / Allmänt
0 kommentarer



Back

Julia Persson / 07 Januari, 2014 - 21:21 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena hallå? Diggar ni bloggningen idag elle?
 
Hahah, verkligen världens sämsta, men inte varit hemma många sekunder idag asså. 
Var först på Emporia vid halv 11 tiden, till ungefär fyra nånting. Sen dirr till konfan och stanna dör i 2 h innan jag hoppade i ridkläder och stack & red Ninja.
Mockade och gjorde maten med, same old, same old.
Nu har jag iallafall landat i sängen i min nyinköpta pyjamas från Bondelid. Supersöta shorts med rutigt mönster och ett marinblått linne. Typ det enda hag trivs att sova i hehe. 
 
Har nyss druckit upp min kvällskopp med te och kanel också och lyssnar på lite musik. Imorgon är det tillbaka till skolan efter ett gött lov. Men usch asså, känner mig inte utvilad 4 shit och är allmänt seg. 1 vecka till pleaaaaaaaase.
Men ah, bara bita ihop och köra hårt innan det helt plötsligt är sommar. Det går fortare än man tror. Kommer träffa ett par nya lärare imorgon med. Svenska, idrott och HK. Bytt svenskalärare 2 ggr innan på högstadiet och idrottslärare 1 gång. Inte så kul när man nyss kommit in i hur de bedömer och ger en uppgifter. INTE kul. Men vad gör man?
Börjar hursomhelst 8.00 imorgon och går till halv 3 nångång. Har senare på eftermiddagen matte med Sofie så jag äntligen får det jobbiga överstökat. Har hur mycket som helst att räkna. 
 
Köpte förresten äntligen nya skridskor idag! Det var verkligen inte igår jag åkte. Men tycker det är SÅ kul, så nu blir det åka av! haha, men faktiskt, jag har tränat konståkning en gång i tiden. Saknar det! Det har verkligen varit en av mina såhär "secret dreams" att typ bli isprinsessa. Men i samband med mitt första hästköp så drunknade den drömmen lite i annat. Men helt klart, den finns fortfarade där och nu är det dags att återuppliva den litegrann haha. Kommer bli roligt! 
 
Så fint det var med snö då! Låg väl kvar i ungefär 1 dag. Nu har det konstant regnat i typ 1,5 månad. uääääk
 
 
 
 

Konfa

Julia Persson / 07 Januari, 2014 - 16:26 / Allmänt
0 kommentarer




Tomma ord

Julia Persson / 06 Januari, 2014 - 22:36 / Allmänt
0 kommentarer

Kände verkligen för att skriva ett kick ass inlägg men får inte fram ord....skriver och skiver men det kunde lika bra varit på kinesiska och skrivet uppochner.
Tomma ord, som jag själv inte förstår.
Så jag känner att jag väntar lite med att släppa det där inlägget tills jag själv vet vad det betyder..
Hoppas ni som klickar in er någon gång om dagen inte blir alltför ledsna haha..lovar, det kommer! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pics from yesterday

Julia Persson / 06 Januari, 2014 - 15:39 / Allmänt
0 kommentarer




Rainy monday

Julia Persson / 06 Januari, 2014 - 15:36 / Allmänt
0 kommentarer

Fyyyy vilken seg dag. Känns som om jag gått runt med klister på skorna hela dagen haha. Jag och Johanna gick ju och la oss liiiiite väl sent igår hahah. Eller man kanske ska säga "idag". 
Vi släpade oss iallafall upp vid halv tolv (applåder) och sen stack jag hem ganska fort. 
Har gjort lite matte och börjat på mitt Afrika-arbete. Duktigt värre! 

Mamma och pappa åkte någonstans nyss så jag försöker hitta på något...hår inte så bra. Vem vill lämna soffan en dag som denna hahha. 
Jag måste iallafall hursom åka till ninja och rida litegrann. Inte världens roligaste dag att ha häst på, men vad gör man? Det är ju mysigt på sitt sått ändå. Tackar för att vi har eget ridhus iallafall. 

Imorgon ska jag och mamma åla till mormor iallafall så får vi se vad vi hittar på! Update kommer! 



Sunday

Julia Persson / 05 Januari, 2014 - 16:14 / Allmänt
0 kommentarer

Oh happy day! 
Sov till 12 och vaknade av mig själv, låg och drog mig en stund innan jag gick upp. Fixade mig och sen stack jag och mamma till SR för att hämta några saker vi fortfarande har kvar där. Hittade min martingal och gramantyglarna jag varit av med hur länge som helst😀 

Tog även hem ett täcke och lite annat grejs. Måste verkligen rensa bland mina gamla saker nån dag. 

Jaja, efter det så åkte vi ut till stallet och jag red, Ninja var superfin! Jobbade jättelänge med bara skritt/travarbete med massa, massa övergångar och halter. Red även serpentinbågar och mycket volter. Efter tag fick jag loss henne och vi kunde få till ett bra galopparbete i båda varven på slutet!
Riktigt nöjd med både häst och ryttare idag!😀 

Nu blir det lite hockey, innan vi åker hem till Johanna och kollar Sverige-Finland finalen! Jag och mamma åker o fodrar hästarna och sen sover jag hos Johanna! 

Fett inlägget blev längre än väntat, men mycket att berätta👌😀



Seg dag

Julia Persson / 04 Januari, 2014 - 14:45 / Allmänt
0 kommentarer

Sovit bort halva dagen, haft långfrulle med mina bruds och håller just nu på att tråka fast i soffan. Hade tänkt ta mig ut till Ninja strax innan det blir så mörkt. 

Sen är jag själv hemma hela kvällen för föräldrarna + Johanna och hennes familj är på hockeymatch. Så vill ni underhålla eller kanske till och med komma hit så är det heeeelt ok. 

Puss haj



With Friends

Julia Persson / 04 Januari, 2014 - 01:31 / Allmänt
0 kommentarer

Sorry för bloggtorkan... Ni vet, lov, det händer inte mycket förutom att man hänger med friends osv. 

Lovar att skriva om det händer något spännande. 




Breaky

Julia Persson / 03 Januari, 2014 - 11:11 / Allmänt
0 kommentarer




Hoppning!

Julia Persson / 02 Januari, 2014 - 21:41 / Allmänt
0 kommentarer

Hopptränade nu ikväll, lite lydnad och så, superifin var Ninja verkligen!  
Jag var lugn och då var hon också lugn och väntade. Fick 2 riktigt bra rundor på slutet! 
Absolut jättenöjd! 



Nostalgi

Julia Persson / 01 Januari, 2014 - 02:41 / Allmänt
1 kommentarer

När alla gått hem härifrån och bara Johannas familj var kvar så bestämde vi oss för att kolla igenom lite semesterbilder och bilder från förskolan hahha. Fotade lite snabbt från Tvn så det är ju inte de bästa bilderna men söta endå. 

Kreta 2009 

Såhär sjukt brun blir jag av 2 dagar på Kreta.. Tänk då efter 1 vecka...hur går det till?😨













Och en när vi var 6 år gamla haha: 

Jag, Emma och Johanna. Hur söta lixom?