Kickin` Thursdayy

Julia Persson / 31 Maj, 2012 - 07:02 / Allmänt
0 kommentarer

Torsdag idag ju..Alltså vår första mentorsdag. Vilket innebär att vi först jobbar hårt med ämnen som vi e efter i och jag + Jojo, Moa ocg Fellan ska baka. Sedan blir det lite kubb och mys oså. Ska faktiskt bli nice. Snart e vi ju trots allt 7or.:)
image description

I`ll be missing you 4ever

Julia Persson / 30 Maj, 2012 - 16:00 / Allmänt
0 kommentarer

Stressig morgon idag..Hann bara slänga på mig kläder och smink och springa ut genom dörren..Gick hem på resten sen o käka frukost. Sen vart det väl som vanligt typ.
Sitter och glor i soffan och väntar på att klockan ska gå. Har ju stalldag idag så ska springa till SR. Sen antingen rida ut eller hoppa lite eftersom min tränare Sofia är i Turkiet.
Ska kolla om Nässlan går rent + massera henne så hon blir mjuk i musklerna. Alltså så får hon en såkallad spa-dag. :)
Btw, 7kt bra låt!
Ni får ha en bra Onsdag!!

Vloggen :D

Julia Persson / 29 Maj, 2012 - 18:36 / Allmänt
0 kommentarer

Jepp:D

flipp vlogg kommer strax

Julia Persson / 29 Maj, 2012 - 17:46 / Allmänt
0 kommentarer

...seriösare kommer sen:) Första vloggen på denna bloggen så de kommer bli skumt, och ni kommer höra min underbara Skånska för första gången.
Har min Clara tiill hjälp.

The botten is so fking nådd.

Julia Persson / 27 Maj, 2012 - 22:48 / Allmänt
1 kommentarer

image description
Mitt liv är ingen dans på rosor just nu asså. Ingen stans really. Jag mår skit, ponnyn mår skit, tesammas suger vi. Har ingen motivation nånstans varken i skolan, hemma eller på stallet.  Jag uppskattar inget längre, uppskattar inte mina vänner, inte mig själv, inte mina föräldrar eller familj heller. Känner att jag behöver ett mål, ett mål att kämpa till så jag har lixom en punkt jag vill sträva efter och därför anstränga mig mer.
Sitter och funderar på massa olika saker och tankarna snurrar runt som virvelvinden i huvudet. Hela världen är uppochner. Känner mig känsligare än valigt, så därför FOLKET LEK EJ MED MINA KÄSNLOR ELLER MITT SJÄLVFÖRTROENDE NU FÖR DE ÄR REDAN PÅ BOTTEN. Tack på förhand.
Skulle bli riktigt ledsen om någon idiot skulle komma och förstöra ännu mer, och dra mig ner i gropen igen. Been there done that och vill aldrig göra om det.
Så mina mål denna sommaren/hösten:
1. Få min kropp att må bra och se bra ut.
2. Känna mig nöjd med mig själv, och att jag räcker till.
3. Starta i många tävlingar och få BRA rundor och placeringar.
4. Lära mig ännu mer.
5. Uppskatta min familj och vänner.
6. Känna att jag trivs i mig själv och inte ändra mig för att någon.
7. Jobba på min inställning justnu.
9. UMGÅS MYCKET MED MINA VÄNNER, OCH PRATA MED DOM ALL THE TIME
Ah, det var nog allt änsålänge tror jag.
Ska ta och sova lite nu, så hörs vi mer imon! Börjar  9.10 så får liite sovmorgon. Kommer outfit bilder oxå.
Pussohey
Denhär människan älskar jag mer än något, och vill aldrig fölora<3
image description

Tjenare;)

Julia Persson / 27 Maj, 2012 - 15:24 / Allmänt
0 kommentarer

Hej alla fina bloggläsare! Igår så vart de ju eurovision och som ingen har kunnat missa så vann ju Loreen! Känns grymt att kunna säga att helt klart rätt låt vann! Och sen vart det ju asbra att den kom från Sverige oxå:)
Var på tävling oxå och ja det finns inte så mycket att säga mer än att den sög. Hoppade warm upen och hon stannnade 2 ggr på första, hoppade andra och stannade på tredje. Strök mig sedan hur hela cupen så ja, tråkigt. Tur att dagen slutade bra iallafall.
Så idag tog jag mig en behövlig sovmorgon och sov typ till 12. Skönt! Har sedan städat för fullt och tänker fortsätta med det ett tag till. Det är inte roligt, men det blir ju fint sen iallafall.
Justdet, i Fredags så vart jag och älskling inne i stan och shoppade lite. Hade en nice kväll och fick med mig lite ny saker hem!
Lite söt bild på 2 halvtrötta girlz.

Yeaaaaah

Julia Persson / 26 Maj, 2012 - 21:29 / Allmänt
0 kommentarer

Eurovision!!

Träning fr hannapanna

Julia Persson / 24 Maj, 2012 - 20:25 / Allmänt
0 kommentarer

Hoppade min prinsessa igår med lite hjälp av Hanna. Vi hoppade studs och lite andra hinder runtom. Tränade på att få en bra aktiv galopp och ite snäva svängar. Hoppade inte så mycket eftersom jag tävlar Trikem cup Lör-Sön. Men tillsist så hoppasde vi en liten slinga med 1 oxer på drygt 1 meter och  då hoppa hon super. Jag känner när det blir rätt och hon tar i ordentligt, hon lixom skjuter upp baken och hoppar HÖGT över hinderna.

Nu ska jag kolla på Eurovision och Loreen, så får vi hoppas hon går vidare!!

Är inte hemma så no pics. Pussåhejleverpastej

Kollar Eurovision..

Julia Persson / 22 Maj, 2012 - 22:20 / Allmänt
1 kommentarer

Jedward nu..sämre än förra året tyvärr, men ändå de bästa här på länge. Ska hämta pappa och bror i Danmark halv 12 ikväll eftersom de kmme hem från löndön.
Btw, fyfan vilket väder vi har! Helt underbart ju! Över 25 plus varje dag sedan söndag. Tackar INTE nej!!

Yeah, så sjukt att jag våga!

Julia Persson / 19 Maj, 2012 - 14:21 / Allmänt
1 kommentarer

Låter bilden tala för sig själv..

Imon kommer ni sååå få se en ny Julia...Hmmm

Julia Persson / 19 Maj, 2012 - 00:09 / Allmänt
0 kommentarer

Vad e nu på G?? Nårra av mina kompisar vet det..men Ah ni får se imon!
Kommer ble grymt!!
image description

Jag e med och tävlar!!

Julia Persson / 18 Maj, 2012 - 11:18 / Allmänt
0 kommentarer

Kom till tävlingen här ---->  http://teamjumpers.se/?p=266

Riktigt kul med dessa kommentarer!

Julia Persson / 17 Maj, 2012 - 22:13 / Allmänt
0 kommentarer

Riktigt bra skrivit! Man både kommer längst och lär sig mest om man vågar erkänna sina fel och brister! Att våga acceptera att man inte kan allt och ta lärdom av det istället och göra okunskapen till kunskap. Håller absolut med dig!


/RebeccaV

John Whitaker Close Contact

Julia Persson / 17 Maj, 2012 - 18:48 / Allmänt
0 kommentarer

 

Här e bilderna på min ny sadel som jag lovade er innan.

Outfit idag:

 

Jag:

ridbyxor: Back 2 Back jeansridbyxor

Tröja: Nån random från hööks

Stövlar: Moubtain Horse Supreme high rider

Hjälm: Jw

 

Hästen:

Sadel: Jw Close Contact

Träns: John Whitaker

Schabrak: Rött Från John Whitaker

Sadelgjord: John Whitaker

Stigbyglar: Nårra randoms som suger.

Stigläder: Amerigo supermjuka

Benskydd: Eskadron

Padd: Fårskinn

 

Det gick bra på träningen idag, aningen ofokuserad häst men helt OK

 

 

Näzzel next!

Julia Persson / 17 Maj, 2012 - 15:48 / Allmänt
2 kommentarer

Ska till min pärla alldeles strax, hon va så underbart fin igår! Synd att vi glömde filma, men nästa gång!
Hon hoppade sjukt fint på de höga hinderna, helt ok på de andra. Min tränare gör så grymt bra och svåra banor s när man kommer ut på tävling e allting jättelätt! Bra va??
Tänkte fota sadeln lite oxå, så ni får se den in real. Fick ny  Jw sadelgjord och Amerigo stigläder och sadelolja igår av Sofia så nu ser min ponny topclass ut! Så nu blir det hårdträning med min sötnöt och så taggar vi tävling!
image description

Tävling anmäld!

Julia Persson / 17 Maj, 2012 - 15:43 / Allmänt
0 kommentarer

Trikem Cup i Skabersjö Slottspark..26-27 maj! ses vi??

Om vi hästmnniskor skulle ta och bli lite trevligare mot varandra...

Julia Persson / 17 Maj, 2012 - 12:11 / Allmänt
1 kommentarer

Ja vi hästmänniskor har en tendens att vara riktiga bitchar. Man vet allt, man kan allt och man vinner ju aalllaaaaaa tävlingar, vi e sadelutprovare, veterinärer och fan o hans mormor. Då menar jag inte att ALLA e så men det är många. Man ser det i stallet där min ponny står, på tävlingar event, horse shows osv. Ni VET vad jag menar.
Folk ska alltid ha rätt. Och de få som INTE är såhär creed till dom. De e sjukt starkt att inom hästsporten erkänna att man har fel, eller inte vet något. För det är inte många som gör det. Och oftast är det dom människorna som kommer längst. Dom som inte alltid måste ha rätt. Och de e en sak att veta allt och ha rätt. Men om man TROR att man vet allt men ändå har fel, så blir det bara töntigt. Lixom tänk efter lite här va? OCH sen komer vi til de som hela tiden ska lägga sig i andras liv/hästar. Vi säger att Lisa lägger ut en bild på sin nya utprovade sadel på sin häst rygg. Vips, så kommer det 1000 kommentarer om: Ligger inte sadeln lite långt fram, långt bak, fravikt, bakvikt, bakåfram, uppochner, snett, för rakt för böjd. Ja ni fattar, sjukt de låter va?
Occh nu har jag ju haft FETEPROBLEMEN med min hästs rygg. Och eftersom alla vet bäst OCH tycker olika så hur jvla lätt e det då att hitta något. Så jag valde att lita på EN person och struntade i alla andra. För har jag stora problem med min hästs rygg som vissa sadelutprovare inte ens kan lösa, är det då sannolikt att en snobbig 13årig JAGKANALLT tjeje kan fixa det då?? Nä tror inte det va. Och nu hjälpte den peronene jag litade på och det e fixat. Vi har en jättefin sadel som ligger så bra det kan med hennes rygg. Så jag behöver INGEN hjälp från er andra besserwissers.
Och har man precis köpt en sprillans ny sadel, så blir man inte så jvla glad när man ser de komentarer som jag skrev innan. Och lixom, jag visste inte att vi hade en miljon sadelutprovare? Hade vi haft det så ja vad skulle problemet vara då hade jag hittat en sadel på 10 min typ.
OK, vi släpper sadlarna och går vidare till ridsätt/stilar..
Lite samma sak här som med sadlarna.. någon  filmar, man kollar på den, höjer ljudet och så hör man i bakrunden en tjej/kille som pratar. Och han han/hon pratar inte om sin egen ridning, han pratar om DIN ridning. *Men awsåh nu lutar hon sig sähääääääääääär långt bak och sätter sig på bakvalvet i sadeln, och inte nog med det hon sågar sönder munnen på hästen oxå. Dessutom har hon hälarna bak i ljumsken på hästen oxxåååååå. Men awsååh shiiit så kan man ju entreeeee gö!!!!!! Herrgud det skulle jag ALDRIG NÅGONSIIIIN GÖRA!!!!!!!!* Omg.
sånthär  e så hemskt. Dessutom om man typ är på gbg Hs eller fhs, eller liknandeoch ser på en elitklass med lixom Malin Baryard, Roffe, Peder osv. Riktigt löjligt. Lixom  hoppar man världescupen på 1.60 så kan man nog rida. Antagligen bättre än du som sitter där och inte ens kan rida lätt. Jag menar ju inte att jag e king och kan allt precis. Men så länge man inte kommenterar andra som lyckas bättre än du så gör det inget.
Men jag hoppas ni fattar vart jag ill komma. Hoppas det fick några att tänka efter.
image description

Hey nu ska jag skriva ett bra inlägg till er! Livar att det kommer bli läsvärt!!

Julia Persson / 16 Maj, 2012 - 23:09 / Allmänt
0 kommentarer

fixingfixing med da design..

Julia Persson / 15 Maj, 2012 - 22:22 / Allmänt
0 kommentarer

Kommer bra inlägg sen.

tror jag ska fixa fram en ny design...börjar ble trött på denna nu..

Julia Persson / 15 Maj, 2012 - 21:48 / Allmänt
0 kommentarer

wpgjrvrös

Julia fixar!

Julia Persson / 15 Maj, 2012 - 21:18 / Allmänt
3 kommentarer

Någon dag mellan Torsdag och Söndag dena veckan kommer nästa gästbloggning ut! Även detta är en chey som tävlar de allra högsta klasserna i ponnyhoppning och har många meriter i bagaget bl.a flera placeringar i SM!
Hon har oxå synts på Nellieberntsson.se  Nårra ideer?? Gissa på!

Bara jag som hatar nya comviq reklamen??

Julia Persson / 14 Maj, 2012 - 20:31 / Allmänt
2 kommentarer

Haft en ganska chill dag i skolan idag. Vi gjorde inte så speciellt mycket eftersom vi ska ha halsodagar imon och på Onsdag och sen är vi lediga ya. Hade utvecklingssamtal sen..som gick bra och sedan vidare till Näzzel.
Asså den hästen säger jag bara. Hon e fan helt omöjlig. Hon drog och ville inte gå fram och typ stanna (hahah) hela tiden. Men serri?? Stanna?? Där går gränsen. Men eftersom Sarah är så underbar så räddade hon mig och gav mig lite tips och så. Efter det så var det en heeeelt annan ponny jag satt på. DÄr kände jag på ponnyn jag köpte. galopperade lungt på fyrkanten i form utan problem sedan oxå, riktigt fin ponny jag har egentligen. Tror fan jag ska börja rida fälttävlan asså. Men jag måste lära mig att fokusera, och koncetrera mig istället för att tänka på om sadeln ligger still eller ej. Men vi testade med antiglidpaden under sadeln och det gick bra. Sadeln gled fram lite (ofc) men inte sååå mycket.
Proavde sedan ett nytt hårtjofräs, som skulle hjälpa mot någonting, så att det skulle bli någonting. xd
Nayway, så gick jag en runda med min luddklump och träan benen i mina nya REEBOOK EASY TONE skor. Dom e såhhäääääääär nice. Sitter nu o chillar framför simpsons..
image description
Byye

This is real, This is me.

Julia Persson / 13 Maj, 2012 - 20:23 / Allmänt
0 kommentarer

Besatthund.se

Julia Persson / 12 Maj, 2012 - 22:06 / Allmänt
4 kommentarer

Shoppat gärnet idag :)

Julia Persson / 12 Maj, 2012 - 21:02 / Allmänt
0 kommentarer

Tjenare! Vart med mormor och mamma och shoppat all day..shoppade riktigt fina saker, och var grymt nöjd när jag kom hem! Köpte detta: ett par militärgröna byxor från Gina, ett par jeans med USA-lappar från Gina, ett linne med tiger på från Gina, en t-shirt med massa olika mönster på, en spetströja från Vero Moda, FitMe sminkserie puder foundation och concealer. Köpte även ett par easytone reebook från stadium. Drog senare till stallet och hoppade Bässlan med Sofie. Tränade lydnad och kombination. Riktigt fin vart hon när hon lyssnade. Kollar hockey nu och myser med filtis. Nu får ha en fortsatt grym lördag!

gonatt

Julia Persson / 11 Maj, 2012 - 22:49 / Allmänt
0 kommentarer

STallet, kanske flyinge och shoppa står på schemat imon. sov gott

Mamma<3

Julia Persson / 11 Maj, 2012 - 16:41 / Allmänt
2 kommentarer

Du är mitt allt <3 Du finns alltid där för mig och min syskon. Alltid. Du skulle aldrig svika oss och är den underbaraste människan i hela världen. Du stårr upp för oss och stöttar oss 24/7 verkligen. Du visar mig vad som är rätt och vad som är fel och hur man ska behandla människor med respekt. Jag har inte alltid behandlat dig så som du har förtjänat och jag vill visa dig genom denna texten hur mycket jag älskar dig. Vi är inte alltid eniga om allt, men jag tycker att vi har ett grymt band mellan oss. Detta låter som värsta smörtexten men detta kommer direkt från botten av mitt hjärta. <3 Du är den enda jag kan lita på till 110 % Du har alltid gett mig och mina bröder precis vad vi har behövt för att få de bästa förutsättningarna. Vi kanske inte alltid tagit till oss det du sagt/gjort men vi älskar dig, och respekterar dig. Du ger mig alltid de bästa och hjälper mig med svåra val.
Du hjälper mig på stallet alltid när du har möjlighet och ändå jobbar du hela dagarna också. Du har gett mig en ponny, en mening med livet, och ett liv. Ett underbart sådänt. Jag vill aldrig göra dig besviken även fast jag misslyckats ibland. Och när du sedan blir gammal så vill jag finnas där för dig som du funnits för mig. Du respekterar mina val och jag ska respektera dina. Och meningen med denna texten är att jag vill att du ska vara stolt över mig och  JAG ÄLSKAR DIG.
I still turn to you <3

hejhejj

Julia Persson / 11 Maj, 2012 - 10:24 / Allmänt
0 kommentarer

Sitter i skolan nu med bästa! Vi kollar kläder på gina och snakkar massa shiiiit......nä men vi babblar på som en flock hönor. Vi har snart No så vi har trååkigt. Eftersom vi inte hade någon idrott så gick vi och klappade lite på min pålle och nu har jag redigt skoskav..inte kul asså.
image description
Men pusspåer så hörs vi sen <3
:*

Hejhej

Julia Persson / 10 Maj, 2012 - 21:56 / Allmänt
0 kommentarer

ingenrubrik.se

Julia Persson / 09 Maj, 2012 - 15:22 / Allmänt
1 kommentarer

Tjena mitt bena! Precis hemkommen från skolan och sitter o glor lite på tv. Eller Reklam rättare sagt. Hade matteprov idag, och det gick helt ok, det vart inte speciellt svårt. Blir hoppträning senare ikväll för Sofia men först ska jag ut med min lilla luddklump till hund. Tänkte försöka bli av med min träningsvärk från springrundan med Hanna och Sarah genom att powerwalka till stallet.

Lite sådär småsöt bild från igår.

Kikar dessutom runt lite på modesidor för att hitta lite nya kläder. Någta tips från er?

Puss och hej leverpastej!




eller inte

Julia Persson / 08 Maj, 2012 - 16:01 / Allmänt
0 kommentarer

...

Drar med Clara till stan! Ha de bäst!

Julia Persson / 08 Maj, 2012 - 15:21 / Allmänt
0 kommentarer

<3

1-0!

Julia Persson / 07 Maj, 2012 - 20:21 / Allmänt
0 kommentarer

Görbra Sverige!! Nu tar vi danskjävlarna!

Låt mig presenteraaaa..damdadamdaaaaaaaam: Kayla Fogelström!

Julia Persson / 07 Maj, 2012 - 17:24 / Allmänt
2 kommentarer

Hej! Kayla Fogelström heter jag, jag är 14 år och driver bloggen: http://kaylatf.blogg.se/ !
Tänkte då gästblogga här hos Julia!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. men får la bli på hästdelen utav mitt liv!
Jag bor på egen hästgård, eller a med min familj då! Jag har 5 ponnyer och 3 storhästar, (2 är min mammas). Jag tävlar upp till MSVA, elit nivå med mina ponnysar. I hoppning! Jag har la väldigt goa meriter i mig, både jag och mina ponnyer. Har startat lag SM kval, SM, Ridsport ponny cup, gp ponnyn, MH ponny cup osv osv! Mer om det kan ni ju läsa på min blogg om det är intressant!

Annars själv bor jag i Falkenberg och i Göteborg. A, som sagt så rider jag. Fotbollen och streetdansen har jag lagt bakom mig för tillfället. Mer om mig så som min vardag, outfits, åsikter, vänner, och livet ur mina ögon, får ni ju också reda på inne på min blogg!
Kram! /Kayla TF. http://kaylatf.blogg.se/
Ni får se vem det blir näxt time..håll utkik!

GÄSTBLOGGNING NUMMER 1 KOMMER ALLDELES STRAX!

Julia Persson / 07 Maj, 2012 - 17:15 / Allmänt
0 kommentarer

Jag kommer nu fixa ett antal olika gätsbloggningar nu, och den första kommer strax! Det är en tjej, tävlar i hoppning, har synts på nellieberntsson.se och är grymt schysst!

7 Maj 2012- My birthday

Julia Persson / 07 Maj, 2012 - 16:13 / Allmänt
0 kommentarer

Fyller 13 idag.. no good birthday at all. fick lite fina presenter av mam och pap i morse, glad! Gick till skolan sen, snälla personer därja tills lunch..Blir äggad i huvudet. Går hem duschar och sånt, inte lönt att dra tebax te skolan sen jue. Vi slutade ändå två.. Men ialafall. Vår ena särmentor mailar hem till mamma om att hon hört att jag blivit äggad och att hon pratat med  dom som gjorde det och pratat med deras föräldrar. SERIÖST?! jag tyckte inte ens det vart så hemskt.. Lite äckligt och så, men ändå kul jue? Kan aldrig lärare fatta sånt? De måste alltid ta allt så sjukt seriöst! Sedan vart det inte bra med det, sadeln funkar INTE och glider fram en decimeter efter 10 min. Den ligger endå bra, det har vi fått kollat eftersom vi lånar sadeln av min hopptränare som är sadelutprovare. Det suger. Tror snart inte tt jag orkar mer sadlar. Ska nog satsa på barbackakarriären istället. Får hoppas att kvällen blir mer lyckad iallafall . Have a nice day!
Ett leende kan säga mer än 1000 ord.

6 Maj 2012

Julia Persson / 06 Maj, 2012 - 21:48 / Allmänt
1 kommentarer

<3

3erbsdzdfbhj hbgfvcxz

Julia Persson / 05 Maj, 2012 - 00:24 / Allmänt
0 kommentarer

dfplbkndlgfjbx ,mdflägrxbkjn fngb f,jdkbl f glbfgjbrghkrttdbnöbfjkbnfjgnbföebnegjbnhbkndmb ,x,

Bus på vinna idag:)

Julia Persson / 04 Maj, 2012 - 23:23 / Allmänt
0 kommentarer

Keeekar munkz! Fy på mig..

Följ på instagram! Juliaperssonthulin följer du mig så följer jag tebax!! Puss och gonatt<3

Jag måste sjunka jävligt lågt för att till din nivå.

Julia Persson / 03 Maj, 2012 - 14:40 / Allmänt
2 kommentarer

Kärlek to the väder

Julia Persson / 03 Maj, 2012 - 14:05 / Allmänt
0 kommentarer

amagaaad

Julia Persson / 03 Maj, 2012 - 13:39 / Allmänt
0 kommentarer

Ni vet ju att jag lovade er att skriva ett bra inägg för ett tag sedan.. tro mig jag har försökt. Vetat XAKT vad jag skulle skriva i hjärnan men att få ner det här. Impossible. Kämpat och kämpat för att få ner något bra till er, men att lägga ut det jag har i utkast till er, det vore inte OK. Det är något av det sämsta jag någonsin skrivit. Skäms för det really. Btw
så har märkt att jag är väldigt dålig på att skriva om känslor när jag e full med käslor som justnu. Jag är så sjukt osäker på mitt liv justnu att jag inte vet vad som är ut och in, upp och ner eller natt och dag. MEN 1 SAK VET JAG! OCH DET ÄR8757°C ute...
Synd bra att jag är så väldans allergisk.. har aldrig vart det innan men nu så.. då jävlar ska skiten komma. Men eftersom att det e så mycket sol så står jag ut! Solbränna here I come!!
Har inga fina bilder nu så tar ett par i repris.


Dagens humör: GLAD :D
Dagens outfit: BIKINI :D
Dagens frisyr: Slarvig tofs
Dagens makeup: Inte en molekyl smink i facet! Fin hy ska det bli med jämn solbränna!
Dagens stallplaner: Kör på mysdag idag. Tror att jag ska tvätta nässlan ordentligt och bli av med vintersmutsen. Tar nog och betar lite oxå.

Ni får ha en fortsat solig dag, så puss!