Tävling!

Julia Persson / 30 September, 2012 - 17:21 / Allmänt
0 kommentarer

Är precis hemkommen efter en grym dag i Skabersjö. 
Framridningen var HEELT nergeggad och det var verkligen inte ens lönt att man hade rengjort utrustningen och hästen hahah. 
I förklassen (80) så gjorde vi en klockren runda och nollade. Jag var väldigt nervös innan, men vi fick en grym runda! Sen var det dags för lagklass (80) och då var jag ännu mer nervös än jag var i första klassen. Jag red likadant och fixade en lika grym runda.
Så jag, Emilia, Ebba, Nathalie och Ellinor var felfria så vi gick ju såklart till omhoppning. Till omhoppningen som skulle höjas 5 cm till (85) så kände jag mig inte så orolig alls.
Jag tänkte att om jag rider exakt likadant så kommer det gå jättebra! Och det gjorde det! Vi var felfria och hade en go runda till i bagaget. NICE stavas det! Vi slutade på Tredje placering, och det är väldigt längesedan SR var placerade i Allsvenskan i hoppning! Btw, så har mina grymma brudar i dressyrlaget kammat hem 2 vinster i de 2 omgångarna, alla blev placerade individuellt oxå;)
Så grymma vi är!
Vi har film på allt utom omhoppningen då pappas mobilkamera inte ville längre...men jag håller på att ladda över bilder och filmer till datorn, så när det e fixat så sa jag klippa ihop en liten film till er på tävlingarna idag, och kanske en video med lite ovisat material ;)
 
SUPERHELG!
 
Sessan<3

vilken helg..

Julia Persson / 29 September, 2012 - 22:33 / Allmänt
0 kommentarer

Haft en Grym fredag och Lördag. Fest och mys igår och städat, fnissat, flummat och kollat film med världens bästa idag. Stallet idag också såklart. Har ju tävling imorgon så var ju tvungen att rida o fixa ;) 
Mina vänner e verkligen världsbäst och vi har haft det supermysigt. Allt från Spyor till kramar har vi fått känna på, inte bokstavligt då asså..
Men jag känner att jag e på topp på vänfronten iallafall. 
 
Tävling imon dådå. Hoppar förklass, lagklass och förhoppningsvis, omhoppning. Jag gillar Skabersjö som tävlingsplats sjuktmycket, även om funktionärerna kan vara lite "snäsiga" ibland. Fin bana och underlag, trevliga hinder och framridningsmöjligheter. 
Nu måste jag strax sova så att jag inte däckar på banan haha, btw, snackade med en kille jag inte pratat med på sjuuukt länge igår. Good feeling;)
 
 
 

Prickis

Julia Persson / 29 September, 2012 - 21:59 /
0 kommentarer

Min lilla pippiponny, så här har ni bilderna.

feeeest!

Julia Persson / 28 September, 2012 - 22:58 /
0 kommentarer











kaos kväll!

tråkar

Julia Persson / 28 September, 2012 - 10:33 /
1 kommentarer

en halvtimme kvar av no'n nu..haft 1 timme redan....suck

iMovie

Julia Persson / 28 September, 2012 - 08:52 /
0 kommentarer

håller på med en film om Australien på engelskan..kommer bli bäst !

Godnatt

Julia Persson / 27 September, 2012 - 23:08 /
0 kommentarer

Nu ska jag ta ett snack med min kudde, börjar 8.00 imon..så måste va lite utvilad ju!

så alla lovers and haters, both of you makes Me famous .



en sned bild från Spanien, ta Kigali tillbaka..skulle gjort mycket för att få åka dit igen i höst!

De funkar ju inte

Julia Persson / 27 September, 2012 - 21:13 / Allmänt
0 kommentarer

ajfånjävel

Nässelpässelgnässel

Julia Persson / 27 September, 2012 - 21:12 / Allmänt
0 kommentarer

Tränat

Julia Persson / 27 September, 2012 - 20:34 / Allmänt
0 kommentarer

Red Nässlan lite lösgörande arbete på grusplanen. Hon var äldigt fin och avslappnad trots ösregnet så jag är nöjd. Bildernapå Nässel lägger jag upp direkt efter att jag pubilcerat detta.
 

träningsoutfit

Julia Persson / 27 September, 2012 - 17:05 /
0 kommentarer

linne: Ginatricot
Tights: random nåt märke
brukar ha springskor oxå ju..lila-grå från Asics.



CHECK!

Julia Persson / 27 September, 2012 - 16:14 / Allmänt
0 kommentarer

Skola √
Motion √
Bloggat √
Käkat lite √
Nu är det bara stallish kvar..får se om jag går eller cyklar. Har iallafall för ont för att springa..

Dagen

Julia Persson / 27 September, 2012 - 16:07 / Allmänt
0 kommentarer

Ush och fy vad trött jag är! Vi har inte haft några vanliga lektioner på hela dagen, utan vi har haft idrott. 
Fösrt var vi på Staffansvallen och hade klasskamp. Vi körde 80 m, längdhopp, 200 m och 80x5. 
Jag är nöjd med mitt resultat där, fast jag inte fick till växlingen i 80 x 5. Hade jag inte gjort det så hade vi vunnit. Ni fick vi nöja oss med en andraplats. Jag är jättebsviken på mig själv, men jag sprang jättebra så vi fölorade förstaplatsen med typ 20 cm..:/
 
Sen var det lunch på skolan, och sen kasta sig på cyklen och dra till mossen. Vi spang 2 varv där (2,5 km) och det gick bra. Körde på 17,16 sek och då gick vi emellanåt. Hade riktigt ont i mina knän. 
Så nu sitter jag här i min säng och vilar lite innan jag sticker ut till stallet. Det måste ju göras även fast man e helt slut! 
Ska förrsten lägga upp de nyaste bilderna jag tog på Nässlegnässel. När hon e prickig hihi ;)
 
Puss!
 
 

Hoppträning

Julia Persson / 26 September, 2012 - 23:03 / Allmänt
0 kommentarer

Onsdag=Hoppträning! Det gick inte så jättebra i början, eller jag hade ingen bra feeling, men i slutet när vi körde en liten omhoppningbana med MYCKET TIGHTA svängar, så tog hon i ordentligt!  Jag fick träna på att ställa henne ordentligt i de riktigt snäva svängarna. Hade bra flyt i slutet av den lilla banan. Är taggad inför Skabersjö på Söndag. Är riktigt trött nu, men imon ska vi ha idrottsdag HELA dagen, så jag slipper plugg iaf. Ska bli ganska skönt att få röra på sig lite. 
På Fredag blir det bus hos Clara..Undra vad vi ska hitta på ?? <3
 
 
 
My drug.

skolan nu

Julia Persson / 26 September, 2012 - 07:58 /
0 kommentarer

har precis sprungit iväg till skolan


och ska ha matte nu..fml




yes!

Julia Persson / 25 September, 2012 - 23:03 /
0 kommentarer

nu har det äntligen kommit ut en bloggapp till android ! fattar ni hur bra detta kommer bli!? nu kommer ni få bilder direkt från där jag e och jag behöver inte överföra mobilbilder till datorn osv. asbra!

men nu ska jag sova, så jag orkar gå upp imon, Sov gott!!

Snigg outfit asså..

Julia Persson / 25 September, 2012 - 15:36 /
0 kommentarer

Haha så jvla fult.. Ushaaa

Sofiaträning

Julia Persson / 25 September, 2012 - 14:31 / Allmänt
0 kommentarer

Ska dra på mig ridkläderna och kasta mig på cyklen ner till stallet, Ska ha träning för Sofia. Jag ÄLSKAR verkligen hennes träningar. Men nu måste jag skynda mig, och hoppas ni gillade mitt deeptalk-inlägg. 
 
Puss cya

The world`s gonna know my name

Julia Persson / 25 September, 2012 - 14:26 / Allmänt
0 kommentarer

Det har tagit mig ett bra tag att skriva detta inlägget. Men nu så klickar jag på publicera och låter er ta del av mina mål och drömmar.
 
 
 
 
Jag vill vara någon. Jag vill vara någon världen känner igen. Någon de kommer komma ihåg. Vara någon speciell, inte en i mängden som tävlar Ld/Lc på min lilla ponny på lokala  tävlingar. Jag vill komma nånvart, åka till olika städer där folk känner igen mig. Där folk vet vem jag är och vet att jag gjort något stort. 
Detta låter som världens klyscha, lixom vem vill inte bli känd? Men det är verkligen inte så. Jag vill verkligen inte sitta här i landet lagom & vara glad över att jag får 20+ likes på ett foto på fb. Nej. 
Jag vill för mycket för att nöja mig med det. Jag vill ha hästar, egna och rida andras till försäljning. 
Jag vill hoppa dom stora tävlingarna, få ett namn. Jag vill rida de finaste hästarna, jag vill vinna det största. Så var börjar jag? Jo, jag börjar med att cykla ner till den lilla ridskolan, till min lilla  ponny Nässlehults Girlpower, som jag hoppar Lc med. Jag tränar, kämpar och tränar lite till. Jag sliter, för det är här min karriär någonstans kommer börja. När vet jag inte, men att det kommer ske vet jag. 
Om det blir på denna ponnyn jag har nu är inte heller säkert. Jag kanske får chansa, kasta mig ut för att komma nånvart. Det är saker jag inte vet än, men en sak vet jag. Och det är att jag inte kommer få något gratis. Jag är inte rik, jag får inte ponnysar som hoppat SM 5 ggr med 5 olika ryttare serverat. Vill jag det? Kanske. Men att hoppa runt den banan på ponnyn jag själv kämpat med tror jag är 2000 ggr bättre. Vissa får chansen, vissa inte. Det handlar om att ta chanserna man får. Kasta sig ut och satsa. Vinna eller försvinna. 
 
 
Kom ihåg att alltid följa era drömmar, även när det är som svårast. 

Pluggar....

Julia Persson / 24 September, 2012 - 21:05 /
0 kommentarer

Matteprov imorgon = massa plugg. Detta året ska mina betyg fan va bra!

Har jag superbetyg när jag går ut 9an så åker vi till USA. Mitt drömmars land. Så med musiken på full volym fortsätter jag räkna för fulla muggar. Längre inlägg jag skrivit ett bra tag kommer ikväll. Stay tuned

Målar lalala

Julia Persson / 23 September, 2012 - 16:33 / Allmänt
0 kommentarer

Såhär snygg e jag när jag målar hahah ;)
 
 
 
omg jag bjuder ahahah

Goodmorning

Julia Persson / 23 September, 2012 - 10:14 /
0 kommentarer

Har precis ätit frukost och ska snart duscha och göra mig i ordning. Ska med mormor och mamma o kolla på ett golv eller vad det va. Ska ha stövelaffär med Johanna sen. Nässlan ska ridas, stallet fixas sen e det måndag igen. Usch va tiden går fort nu Asså.

Ha en bra söndag puss!!

Lite snabb update

Julia Persson / 22 September, 2012 - 20:55 / Allmänt
0 kommentarer

Hej alluhop, har inte bloggat alls idag då jag inte varit hemma sen igår eftermiddag. Var på stallet igår och sen snabbt till Jojo och sov där med lite filmmys. Kollade skräckis och snackade med kompisar.
Sen idag vaknade vi typ vid halv 1 och så bakade vi scones. Yam! Mamma kom och hämtade mig i ösregnet kl 2sen så  slängde hon av mig på stallet. Nässlan skulle rakas av Catta, hon blev fiin! Nu så här i början av hösten så är hon helt prickig typ. I gult/brunt/grått hihihi ;) Bilder kommer om jag hinner nån dag!
Så jag kom hem efter att jag ridit och fixat mat och mockat osv, typ vid 7 ...lång dag .
Så nu sitter jag o jojo hemma hos mig och väntar på att hoppningen ska börja. Roffe har verkligen chansen att ta över ledning i gct!
 
Hejaheja! 
 
Pussogonatt

Godmorning

Julia Persson / 21 September, 2012 - 07:29 /
0 kommentarer

Kollar just nu på Vakna med The Voice där William ska va med..ska dra till skolan snart efter att jag vaknat till liv lite. Om det ens går idag eller om vi kör på sleeping mode hela dan..

Dagen.

Julia Persson / 20 September, 2012 - 22:03 / Allmänt
0 kommentarer

Skrev ett inlägg innan men det raderades....
 
Har varit på utställning i Malmö idag somsagt..snackade med mumierna vetni ;)
Det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde, förutom att vi var tvungna att sitta ute skitlänge, och jag trodde jag skulle dö av köldskador i min tunna skinnjacka. Tacka gud för att jag tog min halsduk i morse asså..
var sedan på stallet och red NÄsslan med Ebba och Pirre på stubbfältet. Det gick bra och min prinsessa var väldigt pigg minst sagt haha!
 
Hon ska dessutom rakas på Lördag eftermiddag så tack och lov att vi inte har nån tävling på söndag! Hon hade sprungit igenom alla ponnysar på framridningen..Det värsta är att jag inte ljuger..
 
Är riktigt jä*la trött nu så jag ska springa iväg till min fina dejt kudden..<3 Jag tror vi kommer flytta ihop med honom på riktigt snart ..
 
 
 
Ms troll är på G igen..
 
 
Puss haye
 

Har no

Julia Persson / 20 September, 2012 - 09:50 / Allmänt
0 kommentarer

Åker snart till Malmö och kollar på nån utställning..taggad till 1000..

Hoppat

Julia Persson / 19 September, 2012 - 21:54 / Allmänt
0 kommentarer

Är verkligen helt slut nu. Efter en intensiv dag med skola och häst så vill man inget annat än att gå och lägga sig. Sova för evigt, men 1 sek efter att man somnat ska man upp igen.. Ja, nu behöver vi inte snacka om mina sömnproblem..Vi pratar lite om hoppningen istället. 
 
Det var ju ingen hoppning för Sofia idag så vi fick hoppa lite själva. Fast det blev inte så lite. Sista rundan blev skitbra, och sista oxern. YAAAM! Det språnget boostade mig med självförtroende som räcker ett bra tag till! :D
Hon stampade av så fint så jag höll på att flyga iväg åt andra hållet haha :D Är taggade inför Skabersjö nästa vecka. Ska hoppa förklass där innan också så jag har lite känsla när jag går in i lagklassen:)
Nu ska jag sova så hörs vi imon :D 
 

beautiful

Julia Persson / 19 September, 2012 - 15:13 / Allmänt
0 kommentarer

Justin + Carly= Awesome!
 
 

Haircut

Julia Persson / 18 September, 2012 - 20:13 /
0 kommentarer

Mamma klipper mig!! Mun mamma e ju frisör. Har ridit för Sofie tidigare idag och det gick jättebra! Red igen Lc2 för första gången på ASLÄNGE så det Gick faktiskt bra! Detaljerna behöver ju slipas såklart men i det stora hela så är jag nöjd. Har pluggat lite spanska käkat lite och innan träningen så shoppade jag och mamma skor. Fick med mig ett par boots och ett par heels. Nöjd!!

Asså vafan!?

Julia Persson / 17 September, 2012 - 22:56 / Allmänt
0 kommentarer

 
Fick verkligen inte upp bilderna igår, det funkade inte. Men nu har jag fått över dom i datorn så ni får dem i nästa inlägg som jag klickar upp direkt efter detta.
 
 
Förövrigt så har ite mycket hänt. Jag har testat att rida Nässlan på Hackamore, och det funkar jättebra. Det blir ett superbett att växla mellan så att jag inte rider på samma hela tiden. Provade Jullan`s igår eftersom jag ville prova innan jag köpte ett. Men d gick somsagt bra, så mamma åkte och köpte ett idag. 
Hon blir verkligen stilla med huvudet och jag kan fokusera på övningen. 
Har faktiskt aldrig ridit på hack innan, och väldigt många säger att det ska vara svårare att ställa men det märkte inte jag. Jag tyckte istället att man fick mer stilla hand och då blev N mjukismjukis.
 
Imon blir det Sofieträning och Onsdag blir det bommar. Sofia skulle iväg nånstans så därför blir det ingen hoppning. Men jag har ingen tävling förräns den 30 så det e chilldill. 
 
Nu så ska jag fortsätta kika på tv helt 4ever alone..:(
 
Så ifalll någon känner för att undehålla så är det helt ok.
 
 

Stallet

Julia Persson / 17 September, 2012 - 21:59 / Allmänt
0 kommentarer

Här har ni bilderna på stallet. Det är inte fin städat och jag ska måla om skåpet vi köpte till vit eller blå. 
 
Sikten ut från stalldörren
 
 
Nässlans namnskylt
 
Schema
Hannas box och saker
 
Jag hittar inte bilderna från de andra 2 boxarna, min och Sarahs så det fixar jag imon. Puss och gonatt

Höst 2009-Höst 2012

Julia Persson / 16 September, 2012 - 11:24 / Allmänt
2 kommentarer


Vilken söt min jag har här då..foton alltså
 






Sen finns det inte så många fler bra bilder, så det får räcka.



















 
 
 

Goodmorning!

Julia Persson / 16 September, 2012 - 10:46 / Allmänt
0 kommentarer

nu e jag pigg och vaken! Gick upp kvart i 10 (!!!!!!!) Något måste vara fel i mitt huvud. Men drömde iallafall en sjukt underbar (och konstig) dröm..så jag ville inte vakna..Jajja, vad den handlade om kan vi ju ta en annan gång..
 
Idag händer det nog inte så mycket förutom att jag + mamma och pappa ska åka till Trelleborg och kolla på ett skåp som vi ska ha i stallet istället för att lla sakerna ska bliskitiga när de står som de gör nu på hyllan. SKA fota till er idag och lovar o svär på min arm att jag ska lägga upp det ikväll! Vi ska ju somsagt göra om vid Nässlans box så jag hoppas det blir fint ;)
 
Sitter vid den stora iMacen nu där vi har alla gamla bilder, så ni ska få en liten från 2009-2012 bildbomb direkt efter att jag skrivit klart detta.
 
 

Hemma igen

Julia Persson / 15 September, 2012 - 19:03 / Allmänt
2 kommentarer

Kom hem från tävlingen för en stund sen. Jag är väl sådär nöjd. Detvar ju allsvenskan, så det var ju lite extra roligt.
I grunden så gick det asdåligt haha. JAG FLÖG AV haha.
Vi kom jättestort på oxern och jag försökte få henne att lägga in ett till. Men hon hoppar av jättestort och landar rätt i oxern typ. Jag gör en mycket graciös kullerbytta och landar rätt på huvudet/nacken/ryggen. Fick faktiskt skitont i huvudet, men nivet man känner inte av det direkt.
Men hursomhelst. Vi hade redan 2 nollor och efter mig så satte Nathalie den 3dje så vi var endå i omhoppning. Elli satte dit en 4dje bara för att hon kunde haha ;)
Men jag hade ju omhoppning kvar så något kanske jag skulle klara..Hon hoppade undeerbart på 1 och 2an (som jag trillade av på i grunden) och hoppade 3an lika fint. Sen kom  fyran.  Det var ett nytt helgrönt hinder med en blanka med typ löv på, då ville hon inte. hon var livrädd och hon stoppade 2 ggr och den 3dje gick det. hon FLÖG, bokstavligt talat över det. Och det sista likadant. Så hoppa kan hon absolut. Och hon gör det snyggt. Min fina.
Sofie var helt överlycklig när jag kom ut från omhoppningen, och tyckte jag hade ridit helt fantastiskt hihi! Jag hade verkligen inte kunnat göra mer på det gröna hindret med monstret i..Synd och vi slutade 6 av 9 lag efter omhoppningen. Vårt mål var att komma till omhoppning och det gjorde vi ju! Så nu taggar vi om till Skabersjö den 30 September. Vi hoppas på revansch då!
 
 
Jag älskar verkligen dessa bilderna Jennie tog på mig med hennes grymma kamera! De är så fina!
 
 

Onepice

Julia Persson / 14 September, 2012 - 20:36 / Allmänt
0 kommentarer

chillar i min mysiga onepice!  Nässlan e riden, jag e duschad och klar och gör inget alls. Kollar fb, bloggar, lite mode osv. har tv`n som bakrundsljud som vanligt hahah!
Nässlan red jag en snabbis somsagt och det gick väldigt bra! det var 2 bommar framme på en volt så jag rullade över dom ett par gånger i varje varv och bara kollade så att hon va med mig. det var hon och  jag slutade så fort jag jobbat henne en stund eftergiven.
E taggad inför imon! Har inga förväntningar precis, men vi ska göra vårt bästa! Såklart!
 
Gillar verkligen denna bilden! De e lite power!

Tjöött

Julia Persson / 14 September, 2012 - 17:07 / Allmänt
2 kommentarer

Usch vilket väder Skåne bjuder på idag!! Ösregn, skitkallt och värsta stormen! Inte min grej precis. Höst får det gärna vara men radera blåsten..Snackar vi om vädret haha?? jaja...
 
Ska pallra mig iväg till Nässlan och rida, tävling imon jue. Ska borsta och packa osv. Ska bara rida igenom henne idag så hon e mjuk tills imorgon. Förövrigt så har jag ont överallt typ. Mitt knä har damp, skitont i örat och ett sår i knävecket. Yeey!
 
Men skitsamma, jag e jättetrött så ikväll blir det mys. Ska bara kolla lite TV, baka något gott och SOOVAA! 
Defileringen brukar vara vid 11-12 tiden så det blir inte fruktansvärt tidigt, trots att vi har en bra bit att köra. Trelleborg vetni. Så nära men ändå så långt bort haha. Det e på gräs, så vi hoppas det slutar regna!!


Sista bilden: det är INTE min trädgård..

if this love only exist in my dreams, don`t wake me up

Julia Persson / 13 September, 2012 - 22:07 / Allmänt
0 kommentarer

Dagen. Skolan riktigt tråkigt asså. sluta 20 över två.
Tidigt men anyway, har riktig bloggångest nu. Vill skriva massor av bra inlägg har dem poff klara i huvudet. Men väl när jag sitter här med laptopen i knät och de bästa låtarna rullar på hög volym så går det inte.
 
NONONONO.
 
DEt kliar verkligen i fingrarna och jag får typ panik varje gång jag loggar in på blogg.se och kollar statistik osv. Statistiken suger, kommentarer får jag inte se så ofta. Men det e ju inte så jvla konstigt. Jag leverar inte ett dugg läsvärda grejer längre, och lixom vem fan vill veta vilket tal jag e på i matteboken?? Typ så intressant ja. 
Så jag ska försöka ta mig en funderare och hitta lite inspiration. Här har ni bloggar jag läser: 
 
Linnolsson.se 
Nellieberntsson.se
Fantasias.blogg.se
Elisabethåhgren.se
Nattstad.se/lisamellert
Kenzas.se
ponnysanning.se
darios.se
 
 
Dessa kollar jag minst 1 gång om dagen. Tycker de ger mig bra med inspiration. 
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan...klockan ringer 06.45. taggad, eller inte?
 
Fredag hursomhelst, liiite positivt iallafall! :D
 

Fick en liten söt kommentar;)

Julia Persson / 12 September, 2012 - 22:01 / Allmänt
0 kommentarer

Den gjorde min kväll. Den var från Maria (nässlehultsklanen) och gjorde mig jätteglad! Saknar allihopa jättemycket! Det var ju ett tag sen nu..
de personerna däruppe i Bollebygd, är verkligen de underbaraste som finns. Känns som man känt den 4-ever...
 
Hopptränade ju innan ikväll, och det gick sådäär..Fick ett par dumma stopp men vi fixade till det sen. Och underbara Pernilla filmade ju förra träningen, så hon fick när jag trillade va på film (a) Alltid lika roligt..
Hoppas hon fick med några bra språng också :)
 






New in!!

Julia Persson / 12 September, 2012 - 16:05 /
0 kommentarer

Nya röda ridbyxor från Mountain Horse.

Har fotat fickorna.

11 September 2012

Julia Persson / 11 September, 2012 - 19:17 / Allmänt
0 kommentarer

Blogg.se har laggat hela dagen därav inga inlägg.
 
Gud vad denna dagen har gått fort!! Vi har mest snackat 11/9 idag, iallafall typ hela SO lektionen..Inte roligt såntdära. Helt fruktansvärt faktiskt. Jaja.
 
Slutade ju somsagt halv två idag, så jag och mamma åkte till Svedala och skulle kolla en hästbutik men det sög, så vi åkte till MyOne istället. Köpte ett par röda MH byxxor, och KL stövelstrumpor. Mina bruna fula byxor, börjar gå sönder överallt det går nu så ja, det behövdes verkligen den kostade ju 1200 nypris, men det var lite rea så vi fick dem lite billigare. Bra!
 
 
Sen så var det träning för Sofia. Gick riktigt, jäkla megabra!! Nässlan var inte alls så tjaffsig, och även när hon var trött så kunde man pressa henne lite mer. Känner verkligen att Sofia träningarna hjälper! Sofie träningarna är också jättebra, men Sofia har ju mer erfarenhet. Så kör ju på varannan vecka med dom. 
Fresten, så var mina byxor jättesköna! :D
 
Nu ska jag läsa lite i Elsas Mode och hålla kväll. 
 
Skriver kanske nåt mer ikväll om jag får tid. Mamma filmade innan på träningen så ska se om videofyme funkar :)
 
/Julia

AS LONG AS YOU LOVE ME

Julia Persson / 10 September, 2012 - 21:38 /
0 kommentarer

Förlåt för urusel update idag.., hade ångest över mitt klädval i morse för jag hade inget att ha på mig. Så NONO på outfit bild idag.
Mamma hade ju somsagt Nässlan idag så jag körde på en powerwalk dit och hjälpte till att fodra. Tyvärr så kom vi mitt i ett skyfall på vägen hem. Det var mindre trevligt.

Men nu sitter jag iallafall TORR i soffan och kollar Insta lite, läste lite innan men tog en paus från det så jag kunde uppdatera er.
Annars då? Nä inte mycket. Jag slutade ju somsagt kl 16, så jag var svintrött efter skolan hahha.
Men imon så slutar jag 13.35 så då kanske jag hinner göra något innan träningen för Sofia kl 16. Kommer bli skitbra.
Min vecka i stallet kommer bli intensiv, så just nu sitter jag och laddar batterierna litegrann.

Imon blir det ju Sofiaträning somsagt, Onsdag är det hoppning, Torsdag kondisträning @stubben och Fredag blir det att hoppa igenom Nässlan lite inför tävlingen.
Det är ju Allsvenskan på Lördag och sen vila på Söndag.

Nu ska jag göra mig iordning sen har jag bestämt dejt med kudden!!
Gonatt!


Måndagtiondeseptembertvåtusentolv

Julia Persson / 10 September, 2012 - 08:01 / Allmänt
0 kommentarer

Ja så var det Måndag igen..Börjar 09.10 och slutar 16..fycking klockan fyra. Skkitsamma, måste göra det som måste göras. Tänkte bara slänga upp nåt här snabbt innan jag går ner och gör mig iordning. 
 
Mamma har Nässlan idag så jag e ledig förresten! Ska hitta nån polare att hänga med kanske?  Ah vi får se. Det kanske bara blir en slapp dag? 
 
Pigg ponny

@stubben

Julia Persson / 09 September, 2012 - 21:12 /
1 kommentarer

Här skulle det egentligen stå godmorgon..

Julia Persson / 09 September, 2012 - 14:39 /
0 kommentarer

Uppe med tuppen idag, Johanna skulle iväg och träna en grupp småbarn på hennes gymnastik. Så jag e lite småtrött nu men jag och mamma har iallafall varit både på Bengts och Flädie men hittade inget.

Ha iallafall en bra söndag!! Puss

Yam

Julia Persson / 08 September, 2012 - 19:52 /
0 kommentarer

Quinoasallad med grillad lax, mums!!

Förlåt förresten för att jag inte bloggat idag, men jag har haft fullt upp.
Provning av stövlar, ute med Jojo och Fixat nässlan. Så nu ska jag tillbaka till Johanna och sova där. Myslördag.

Ha en bra kväll!!

Sjuk..

Julia Persson / 07 September, 2012 - 10:37 /
1 kommentarer

Mår verkligen inte bra! Är förkyld till 100, halsont ögonen rinner, fryser ja ni vet ju ungefär hur bra man mår..


Jaja, det kommer iallafall en tjej och kollar på mina förra Supreme. Hoppas dom passar så jag blir av med dom.

Sitter och läser lite justnu och försöker värma mig lite med tjocka mjukisar, tjockstrumpor och stickad kofta. Känner att vi inte behöver en "outfit of the day" eller??

Här ska det stå en rubrik

Julia Persson / 06 September, 2012 - 20:59 / Allmänt
0 kommentarer

hej allihop!  Åkte spontant in till Malmö med Clara en sväng. Dit gick bra, men det var bra mycket klyddigare hem. busshelveterna kom ju aldrig. men efter 2,5 h så kom vi hem! :)
Ja, en rolig dag med Clara. Skulle egentligen till Nässlan och rida henne kl 18, men eftersom jag inte kunde komma hem så fick Hanna komma till undsättning och rädda min dag! Hon är en ängel dendära!
Köpte inte så mycket men ett par saker fick jag med mig hem, samt en sjukt rolig dag med min bästa!<3
 

Torsdag, and I know it.

Julia Persson / 06 September, 2012 - 08:00 / Allmänt
1 kommentarer

Mehn öh, e supertrött och har FETT ont i låret idag haha. Hoppas ni får en bättre Torsdag än mig.
Puss!
 

hoppträning.

Julia Persson / 05 September, 2012 - 22:41 / Allmänt
0 kommentarer

Somsagt så hopptränade jag ju för en stund sedan. Gick faktiskt ganska bra! hon var ganka stark när i hoppade bana, men bättre det än seg! men ja, jag fick smaka paddockgrus än en gång..
Vi kom mot ett räcke på typ 80-90 cm som vi hoppat FLERA gånger inna, och vi fick prefekt avstånd, tempot var bra, jag hade benen om...Tvärnit. jag var ju berädd på att hon skulle hoppa eftersom hon bjöd så fint, men jag fick flyga själv. Landade rakt på bommen haha, men fick bara med en bom..hm. skillzen härja.
Kommer nog ha ett fett blåmärke på låret imon haha. Men lite smällar får man ta. Hoppade upp 5 sek efter, och sa till henne ordentligt, ryggade mycket och fick ge henne ett par smällar på rumpan. Det låter hemskt men hon behöver det, tro mig. Hade jag inte sagt till henne nån gång så hade hon kört över oss alla haha. 
 
Nä men trots allt så e jag nöjd. Mamma filmade lite, men det blev inge bra, så ni får vänta, till PS har fixat filmen..:)
 

Hemma

Julia Persson / 05 September, 2012 - 15:54 /
0 kommentarer

Lite plugg, käka sen stallet och hoppträning. C ya There

Världens sötaste unge!!

Wednesday

Julia Persson / 05 September, 2012 - 07:39 /
0 kommentarer

Drar till skolan nu. Vi får höras senare. Har hoppträning ikväll också. Puss

Skola nu

Julia Persson / 04 September, 2012 - 07:54 /
0 kommentarer

Refining Mask

Julia Persson / 03 September, 2012 - 22:14 /
0 kommentarer

Den bästa ansiktsmasken jag testat! Grym!
Från Proactiv.

Gonatt

Julia Persson / 03 September, 2012 - 22:11 /
0 kommentarer

Går strax och lägger mig. Blev aldrig Malmö innan. Skulle gärna varit topp rikare i garderoben men ah, klockan är ställd på 06 imon så får väl hitta någon snygg outfit då. Skolfoto vetni. Viktiga stuffs.
Har förövrigt inte gjort något mer än Spanska och Engelska, duschat har jag också hunnit med.

Imon kl 17 blir d träning för Sofie. Kul!

Dagens

Julia Persson / 03 September, 2012 - 22:08 /
0 kommentarer

Jeans-Ginatricot. Tröjja-Esprit
Skor-Converse (ej på bilden) Jacka-JC (ej på bilden)

Malmö stad.

Julia Persson / 03 September, 2012 - 14:48 / Allmänt
0 kommentarer

Läget? Sjäv är det bara bra. Jojo kom över en stund i gårkväll förresten..chillade och kollade på The woman in black. Skitläskig. Ja och skola idag dårå. Jag är precis hemma och väntar på att Johanna och Clara ska sluta med elevensval så vi kan dra till Malmö. Vi ska shoppa och fika lite i det fina vädret. 23 ° och strålade sol! Inte helt fel  och jag som trodde sommaren var över. Men lite finns nog kvar!
Imon är det de frukade klassfotot..hoppad det bli bättre än förra året, och denna gången är vi 7b inte 6b.
 

Anditsmondayagain

Julia Persson / 03 September, 2012 - 08:12 / Allmänt
0 kommentarer

@@skitmåndag@@    tröttsomf*n

Fösökte ju..

Julia Persson / 02 September, 2012 - 23:14 / Allmänt
0 kommentarer

Försökte verkligen lägga upp outfit bilder från ihonen idag. Men den ville INTE. Skiiit @@
 
Fösröker igen imorgon och ser om ni kan få några då. Ska be min kompis ta dem ute så ni får nåt bra ;)
 
Hade

Sängen näxt

Julia Persson / 02 September, 2012 - 23:11 / Allmänt
0 kommentarer

Supertrött. Var ju upp kl 05.45 idag..Har fått in både tävling och möte idag.
Träffade lagkompisarna i Allsvenske-laget och s snackade vi lite och så. Äntligen slipper vi ha smurflagtröjorna och får ha kavajer istället! Kommer bli mycket bättre!!

Somsagt så gå första omgången i Trelleborg, andra i Skabersjö och den tredje i Vellinge.

Har även bokat in Sofie träning på Tisdag. Kör kondisträning med Ebba på stubben @ torsdag.
Sen veva in allt skolarbete också. Mke att göra. Love it. inga slappisar här inte!!
230 dagar kvar till Justin och danmark! Lääängtar!

Tävlingsdag

Julia Persson / 02 September, 2012 - 15:24 /
0 kommentarer

Hoppat i Trelleborg. Fin ponny, fina rundor. Bra banor och ETT läskigt hinder. Naturfärgad oxer med mörkbrun planka i mitten. Nästan ALLA ponnyer stannade på det. Allsvenskan går där den 15, och jag ber till Gud att det hindret inte är där.
Men 4 fel i båda rundorna, ett ryttarfel och en ponnymiss. Jag tappade vägen till 4an och fick lägga en volt. Noll hinderfel.
Andra rundan. Fin bana. Bra svängar men på 3dje hindret ville inte nässlan. Ett stop. No big deal. Resten var super. Känslan grym!
Har riktigt bra feeling till Allsvenskan. Den går på samma bana i Trelleborg. Då ger vi allt och lite till!!

Himmelriket

Julia Persson / 01 September, 2012 - 19:16 /
0 kommentarer

@mormors place

Julia Persson / 01 September, 2012 - 19:05 /
0 kommentarer

Ska snart käka efterrätt. Varit hos pollen, fixat till henne och promenerat ett tag. Justnu sitter vi här och snackar om allt & inget. Trevliga smålänningar dedära!!
Har på mig ett par ljusråsa byxor från Cubus och en gammal topp från ett okänt märke. Håret enkelt i en hästsvans. Inget speciellt alls.

Home again

Julia Persson / 01 September, 2012 - 14:40 / Allmänt
0 kommentarer

vart på Cg sen 8 imorse. Färdiga vid 1. chillar justnu lite, Nässlan snart.
Hon ska få ett lättare pass med några bommar tror jag. Fixa henne lite, sen till mormor. Lite av mamams släkt e därju nu. Myyys!  Sen vidare till min fru!
 
 

Det flög runt en äckelharkrank i mitt rum, så jag kunde inte sova..

Julia Persson / 01 September, 2012 - 07:00 / Allmänt
0 kommentarer

Men nu väntar inventering på City Gross med världens bästa klubbkompisar!! inte så taggad dock, klockan är ju mitt i natten förfan!
Ska rida igenom Nässlan lite lättare efter det, och fixa henne inför imorgon. Sen vidare och träffa lite av mammas släkt ifrån småland.. Mys dag!
 
 
Btw, ÄLSKAR min hårfärg justnu!!
 
 
/Julia