Gott nytt år!

Julia Persson / 31 December, 2013 - 22:35 / Allmänt
0 kommentarer

Gott nytt år på er mina fina! 
Hoppas ni får en superbra slut på 2013 och ett ännu bättre 2014! 

Puss på er! 


Somnar lycklig

Julia Persson / 31 December, 2013 - 01:37 / Allmänt
0 kommentarer

Somnar glad, mysig och helt klart lycklig. Spenderat kvällen med människor som betyder mest och då kan det ju inte blir mer än perfekt? Imorgon-nyår..Inge kul direkt. Inga ball planer whatsoever.
Får väl se vad jag och Johanna rotar fram ur idélådan. Först måste jag bara rota i garderoben..vad fan ska man ha på sig? 
Usch nej, är väl sådör tagga dpå 2014....Känns som man måste va på topp och redo för ett nytt liv....Det är jag inte.
Aja, man gör väl som man själv känner..men vi kan ju hoppa spå att jag får lite mer flyt 2014.
Ser ganska ljust ut för stunden...
 
 

Usch

Julia Persson / 30 December, 2013 - 06:26 / Allmänt
0 kommentarer

Kan inte sova...



Friend

Julia Persson / 29 December, 2013 - 18:09 / Allmänt
0 kommentarer

Nyss ätit lite hemma hos Hanna och nu ska vi försöka komma på nåt att göra, går antagligen ut o ser om nån vill seeees. Har typ legat hemma o degat i 2 dagar och bara varit på stallet så är sugen på att göra nåt! 
Får se om någon annan också vill det👌



Ojsan!

Julia Persson / 28 December, 2013 - 18:04 / Allmänt
0 kommentarer

Kom nyss på att jag glömt berätta hur det faktiskt gick idag på träningen! 
Ninja var verkligen jätteduktig, speciellt i galoppen då vi kunde galoppera över bommar på volten i både höger och vänster varv! Hon var jättepigg och glad i galoppen och ville bara jobba! Den känslan är verkligen underbar. Så imorgon är vi jättetaggade inför lite gymnastikhoppning och förhoppningsvis känns hon lika fin! 



Usch😨

Julia Persson / 28 December, 2013 - 17:55 / Allmänt
0 kommentarer

Åt lite innan när jag kom hem från träning eftersom jag faktiskt var hungrig för en gång skull...mådde jätteilla efter dock och spydde upp det typ 3 min efter..fattar inte vad felet är? 
De senaste dagarna är knäckebröd och te det enda jag kan äta..? Har ätit ca 2 knäcke/ per dag och 2 koppar te...det är ju lixom inte bra. Får se hur jag gör...


Träning

Julia Persson / 28 December, 2013 - 14:47 / Allmänt
0 kommentarer

Här får ni några bilder min mamma aka mästerfotografen tog med min mobil idag...väldigt skarpa och fina eller vad säger ni?








3

Julia Persson / 28 December, 2013 - 12:18 / Allmänt
0 kommentarer

Tredje gången vi åker mot stallet bara idag...fast nu står ridning på schemat. Bommar, ska bli skoj! Ska försöka fixa några bilder eller filmer från dagens jobb så vi kan utvärdera och analysera litegrann.
 Låter ganska bra tycker jag! 




Check!

Julia Persson / 28 December, 2013 - 09:44 / Allmänt
0 kommentarer

Fodrat och släppt ut alla hästar i regnet nu! Alltid lika tråkigt att gå upp övertidigt en lovlördagsmorgon när det hällregnar ute..men vad gör man inte för de små djuren? Små och små...är man van vid en smäcker D-ponny på 147 cm så blir den maffig storhäst på 175 cm ganska stort...men allihop är så snälla så det är inga problem. 
Har lärt mig var alla står och vad dom heter så det gick bra! 

Nu har jag iallafall bytt ut mjukisarna och halsduken till träningskläder och är redo att köra ett svettigt pass på gymmet! 
Är riktigt taggad! Johanna kommer om en kvart så jag kanske borde börja packa min väska...äh ska bara kolla insta först..




Caught up in this moment.

Julia Persson / 27 December, 2013 - 23:51 / Allmänt
0 kommentarer

Åh va duktig NInja var på träningen idag! Kunde galoppera i båda varven utan några problem, byta rida i förvänd och galoppera på volten utan några större problem.
Vi provade att fatta höger galopp lite innanför spåret i vänster varv och tvärtom ilket gick bra efter några fattningar!
På så sätt så kopplar hon inte riktigt vilket varv hon är i och spänner sig därför inte när vi kommer till högergaloppen. Lura henne lite snällt liksom. 
 
Imorgon blir det bomträning och sen lite skutt på söndag. Alla träningar är ju för Sofia så det känns tryggt då. För att skulle Ninja börja klydda och bara bli jobbig så kan hon vägleda mig mycket bättre och vi kan fixa problemet där o då typ. 
 
Imorgon ska vi upp vid 7 och fodra hästarna och släppa ut. Jojo möter upp mig sen och vi sticker och kör ett pass på gymmet. Cardio blir det för min del. 
Kl 13 blir det sen somsagt bomträning. Rolig dag! 
 
 
 

Animo Love

Julia Persson / 27 December, 2013 - 19:03 / Allmänt
2 kommentarer

Fick en fråga om bilder på mina Animo byxor...här får ni! De svarta och de blå köpte jag igår! 










Vilka är snyggast enligt er?

Nobody said it was easy

Julia Persson / 27 December, 2013 - 16:43 / Allmänt
0 kommentarer



Mediterar

Words

Julia Persson / 27 December, 2013 - 16:21 / Allmänt
0 kommentarer





Blubb

Julia Persson / 27 December, 2013 - 00:23 / Allmänt
0 kommentarer

Är för trött för att skriva nåt. Blir bara blubb. 



@ farmors

Julia Persson / 26 December, 2013 - 13:46 / Allmänt
0 kommentarer

Är så trött..kommer somna snart..

God jul på er!

Julia Persson / 25 December, 2013 - 12:12 / Allmänt
1 kommentarer

Hoppas ni har haft en helt underbar jul alliopa! Fått umgås med de som betyder mest och myst riktigt.
Nu är julen snart över och allt går tillbaka till det normala.
Men jag vill att ni allihop som sitter där med familj, julklappar, julmat och allt som hör till, skänker en tanke till alla de som inte har det så bra som vi.
För att respektera dem så tänker inte jag lägga ut bilder på mina juklappar för det är inte det som betyder något. Vem bryr sig egentligen? Är så galet trött på all hets kring vad man får och vem som fått det dyraste och finaste sakerna.
Kan vi inte istället vara tacksamma för att vi får tillbringa tid med släkt och familj och ha alla nära? Denna julen var det något som fattades för min del. En mycket viktig preson som tyvärr inte finns hos oss längre. Helt plötsligt blev det hela inte alls roligt. Då fattade jag att det verkligen inte var julklapprna som spelade någon roll. Fick massa fina saker, men inget betydde på riktigt ngåot så länge inte denna person fanns med oss. Detta var första julen utan henne och förhoppningsvis kommer jag kunna uppskatta julen ändå nästa år. För längst in vet jag. Hon finns där med oss ändå.
 
Så alla ni som är missnöjda för att ni inte fick den nyaste iPhonen eller dendär tröjan. Tänk efter. Var tacksam för att du har dina nära hos dig. God jul.
Ha ett underbart jullov.
 
 
 

White girl probs

Julia Persson / 23 December, 2013 - 14:50 / Allmänt
0 kommentarer

Långfika med babe. Vi mocha latte är ju typ himlen i en mugg. Fika i timmar o snacka om allt möjligt, det är världens bästa verkligen. 




Look for the girl with the broken smile

Julia Persson / 23 December, 2013 - 01:34 / Allmänt
0 kommentarer



Julmys

Julia Persson / 22 December, 2013 - 12:59 / Allmänt
1 kommentarer



4:de advent!

Julia Persson / 22 December, 2013 - 11:00 / Allmänt
0 kommentarer

Idag, 4.de advent, hur foooort har inte tiden gått liksom? Det var ju typ oktober igår ;)
 
Idag står iallafall hoppträning på schemat. Har inte hoppat Ninja på år (känns det som) så det ska bli roligt :D 
Först ska jag bara dricka lite te och fixa till mitt morgonrufs. Sen är jag fit for fight ;D
 
 
 
 
 
 

Träning

Julia Persson / 21 December, 2013 - 11:39 / Allmänt
0 kommentarer

Ska träna för Sofia idag! Vi ska hoppa något språng och se hur det känns! Känns det bra så hopptränat jag imorgon! Ruuuulit. Har inte hoppat på hur länge som helst nu ju, tagg tagg. 

Ha en bra Lördag! 



Ninjapinja

Julia Persson / 20 December, 2013 - 22:35 / Allmänt
0 kommentarer





Emporia

Julia Persson / 20 December, 2013 - 11:37 / Allmänt
0 kommentarer

Var på stallet kl 8 i morse, red, mockade och gjorde maten. Stack hem, duschade och ska iväg till Emporia med Hannis och shoppa lite juklappar. Fika lite, och mysa. 
Snacka om allt och inget.  Ni vet. Girlsday.
 
 
 
 

HERREGUD

Julia Persson / 20 December, 2013 - 11:19 / Allmänt
0 kommentarer

Helt galet. 
 
Verkligen helt galet hur man kan känna sån otrolig kärlek och känsla för en person man aldrig pratat med, han vet inte ens att jag finns. 
Han är allt för mig och jag är bara en av alla. Hur funkar det? 
Kärleken jag känner till Justin är sjuk, underbar, så jvla jobbig och helt fanatstisk. Man har lärt känna en underbar människa, en vän. En vän som finns där. Alltid. Han går inte, han hjälper mig igenom svåra saker med sin helt underbara röst och bara är.
Jag undrar om han själv inser vad han gör. Han gör så att jag har kunnat leva. Utan Justin och hans musik hade jag inte klarat mig igenom de där svåra tiderna i mitt liv. De tiderna jag bara velat ge upp, gå och lägga mig under täcket och aldrig vakna. 
Han går igenom så mycket skit för att göra oss glada. Så mycket hat, och skit från hela världen. Folk dömer, tror och smutskastar allt jobb han gör. ALLT HAN GÖR. 
Han kan inte göra något utan att folk ska smutsa ner det. 
Jaja, nu hamnade jag på ett sidospår. Att se denna filmen har gjort att jag försår ännu mer om vad han gör. Varför han sjunger vissa låtar, hur han tänker och hur mycket han faktiskt bryr sig. Det är nog det som svaret på min otroliga kärlek till honom. Han bryr sig, han är alltid så galet tacksam över vad vi gett honom. Han ger alltid tillbaka och skulle aldrig svika oss. Hans troliga vilja att förbättra världen. Han bryr sig om de sjuka. Som Avalanna. Han älskade henne så otroligt mycket, och är inte rädd för att visa det. 
Han har ingen image som han måste hålla fast vid. 
Han är ärlig och helt underbar. 
 
Vare sig du är Belieber eller inte så se denna filmen. Jag tror det är bra. Man får se att kändisskapet inte bara är en underbar dans på stora rosa moln i en värld av pengar och rosor. De där rosorna har taggar och kanterna på pengaranas papper är vasst. Ibland river man sig. 
 
 
 
 
 
Se Believe Movie...och ta med näsdukar. Mina ögon försökte leka Niagarafall. 

Believe movie

Julia Persson / 19 December, 2013 - 17:39 / Allmänt
0 kommentarer

Åh äntligen ska vi se Justins nya film!! Gaaaaalet! Jojo och jag såg hans första film 2011 tillsammans också (efter den blev jag en belieber) och tänker fortsätta göra alla "Justin-saker" tillsammans också hahah. Vi gick ju som ni vet på konserterna tillsammans med. Bästa sällskapet lätt ju. 
Men nu är vi framme, så vi hörs sen med en recension! 



El Ninja y el stallo

Julia Persson / 18 December, 2013 - 17:43 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterdays sky

Julia Persson / 17 December, 2013 - 11:13 / Allmänt
0 kommentarer




Julklappar

Julia Persson / 15 December, 2013 - 11:57 / Allmänt
1 kommentarer

Usch, måste ta tag i julklappshandeln idag :/ 
Tycker det är jätteroligt egentligen men har så otroligt svårt att bestämma mig för vad jag ska fixa...
Har några kompisar och släkt jag måste köpa till nu, och det är fan inte lätt alltså. Men aja, inte ska man väl klaga på det. Det finns ju värre saker att klaga på.. 
 
Så jag ska strax fixa iordning mig, ta itu med mitt galna hår och åla min naglar. Sen är jag fit for fight och kan möta Malmös julklappstress på bästa sätt! 
Haha, intalar mig iallafall det ;)
 
 
 

Äntligen!

Julia Persson / 14 December, 2013 - 18:18 / Allmänt
0 kommentarer

Finally! 

Mina Ugg's har kommit! Har säkert väntat på dom i 3-4 veckor, men dom är här helt perfekta. Dom e jättesköna och passar perfa! Bättre bilder kommer när jag orkar, sjukan blir det imon.. Usch 



Polarna

Julia Persson / 13 December, 2013 - 14:59 / Allmänt
0 kommentarer

Cobra och Ninja! 




Lucia

Julia Persson / 13 December, 2013 - 10:32 / Allmänt
0 kommentarer

Yäj, Lucia idag 😀 
Fast är man hemma och mår skit så spelar det tyvärr inte så stor roll..sitter i ett varmt bad nu (bara för att jag kan) och ska strax dra på mig ridkläder och bege mig ut mot stallet i regnet. Ninja ska skrittas ut en lång runda. Tror fet kan vara bra för mig att bara skritta, utan krav och annat. Det gör nog både gott för hjärnan och magen. 
Mamma och pappa åker till Götet senare i dag så jag ska hem till mormor och hänga med min bästa (och enda) kusin som kom hem från Skottland i onsdags! Vi träffas inte så ofta så det ät alltid kul när hon är hemma! 

Men nej, nu ska jag hoppa ur badet och göra mig i ordning, ha en bra lucia! 



#stalletfastjaginteorkar

Julia Persson / 12 December, 2013 - 19:48 / Allmänt
0 kommentarer





Usch, blä, fy

Julia Persson / 12 December, 2013 - 09:47 / Allmänt
0 kommentarer

Förlåt där den urusla uppdateringen här men jag hoppas ni har överseende med det eftersom jag inte mår så bra.. 
Har fortfarande inte varit i skolan på hela veckan och kommer inte imorgon heller. 
Mår så himla dåligt hela tiden och kan inte göra någonting. Det enda som hjälper är att sitta på gul och "guppa" fram och tillbaka. 
Kan knappt äta något och måste dricka nåt vidrigt som ska hjälpa tarmarna....riktigt äckligt är det hahah. 
Kan typ inte heller äta något..allt ska vara laktosfritt och vi har fått köpa massa laktosfri mat.. Vet inte hur det ska hjälpa, men det kan tydligen kännas bättre. 
Är så fruktansvärt trött på denna skiten nu att jag helst bar vill dö på marken just nu. Usch, mög och blä. 



#pain

Julia Persson / 09 December, 2013 - 23:15 / Allmänt
0 kommentarer

Försöker sova.. Natti




döende

Julia Persson / 09 December, 2013 - 20:44 / Allmänt
1 kommentarer

asså blä, mög, skit, helvete. Mår så jäääääkla dåligt just nu. Magen krånglar som faaaaaaaaaan. Vet inte vart jag ska bli av ju :(
Finns verkligen inget som kan göra det åt det eller så..är 1000 ggr hellre förkyld. 
Har iallafall en läkartid imorgon så vi får se vad dom säger, och hoppas verkligen att dom kan göra något för att få det att bli bättre..orkar inte må såhär en dag till.
Imorgon rider iallafall Sofia Ninja igen och jobbar vidare med galoppen. Vi har nog fått upp ett spår på någonting..men ska inte skriva så mycket här förrän vi har spånat vidare på det lite och ser ifall det funkar. 
Lovar att jag kommer skriva hör när tiden är inne.
Ska också lägga ut massa bilder jag tog höromdagen när det var så fint ute. Promiseeeee
 
Så, håll tummarna för mig imorgon så hoppas vi att vi kan fixa lite positiv stämning här på bloggen efter det! 
 
 
 

Poddax

Julia Persson / 08 December, 2013 - 22:10 / Allmänt
0 kommentarer

Tänt ljus, podd i öronen och försöker få magen att slappna av. Det har varit ett rent helvete idag. Mått illa 100 % av denna dag och att må illa är det värsta som finns. Lite kramper och kallsvettningar på det och dagen är fulländad.. eller? 
Försöker iallafall somsagt lugna ner mig lite, verkligen spänt mig hela dagen, och  behöver lite #linnochebba & #fredagspodden inspo nu. Mysigt värre. 
Hoppas ni får en bra kväll och en fin måndag imorgon, puss på er❤️ 





ATM

Julia Persson / 08 December, 2013 - 12:59 / Allmänt
0 kommentarer

Får sitta och kolla från läktaren idag. Min tränare trimmar Ninja och känner på henne lite istället. Jag får agera åskådare. Jävla magkatarr. 
Den kommer bli min död.


Tack mami

Breaky breakfast

Julia Persson / 07 December, 2013 - 10:09 / Allmänt
0 kommentarer




With mah friendo

Julia Persson / 06 December, 2013 - 23:19 / Allmänt
0 kommentarer

Välbehövd myskväll with ma homie står på schemat ikväll. Vi käkade middag, har kollat film och sitter just nu och bara pratar om allt och inget. 
Hon är verkligen bäst, barndomsvän. Snart får vi ha 10 års-jubileum hahah. Kommer bli fäääst! Hahah, nä men hon är verkligen bäst. Vi kan prata on allt tillsammans.❤️




Storm

Julia Persson / 06 December, 2013 - 06:59 / Allmänt
0 kommentarer

Kommer man ens till skolan idag tro? Känns inte så för tillfället...jag är inte så sugen på att gå ut alltså.. Får man ens få ut i detta vädret? 
Fönsterrutorna på mitt rum har skallrar hela morgonen och inatt för den delen...känns som huset kommer blåsa bort snart ju. Detta vädret suger verkligen. 



Every mattebok Should die

Julia Persson / 05 December, 2013 - 14:32 / Allmänt
0 kommentarer

Mööööööög



hej hej hallå

Julia Persson / 05 December, 2013 - 11:53 / Allmänt
0 kommentarer

Tja everybody.  Hur är läget? Själv rullar det på. Hade en mysmorgon med varm choklad och julkalendern i vintermörkret. Verkligen galet hur mörkt det är på mornarna nu alltså! Till och med när jag går hemifrån är det mörkt..
Har hört att det skulle bli storm med...igen. Snö och mög. 
Tvivlar dock på snödelen men man vet ju aldrig, det skulle ju vara skönt som hästmänniska om man slapp det.
Allt blir så mycket lättare om man slipper snö, och halka. 
 
Förresten, var hos Ninja igår och red osv, och hon kändes helt död. Hon verkade jättetrött och hängig, så jag är helt orolig nu.. Hon åt som vanligt och sådär, men kändes lixom hängig, hon brukar vara så himla pigg och glad..
 
Usch, åker dirr till stallet efter skolan och kollar till henne, tempar och myser. Ska borsta länge, på med gosigaste täckena och gå en runda om vädret håller. Annars får jag ta plan B och gå i ridhuset..inte så kul, men vad gör man. 
 
ha en bra dag i vinterrsuket och hoppas det inte snöar för mycket på er.. <3
 
 
 
åååh saknar alla fina träd, och färger...

I´ll be givin it my bestest

Julia Persson / 04 December, 2013 - 13:41 / Allmänt
1 kommentarer

Åh, sista lektionen nu, sen HEM. Ska snabbt till gymmet, plugga svenska och sen på stallmöte. 
Vi var hos kiropraktorn med Ninja igår med, det var inte bättre, så vi kommer få börja om från början.
Så lungt idag + imon sen rida på som vanligt i 2 veckor innan återbesök!
Hoppas vi kan fixa det denna gången.
Har även fått tag i tandläkare på Saxstorp som ska kolla Ninjas tänder snart. Då kan vi utesluta allt och verkligen fokusera på att bygga upp. Muskler, muskler, muskler. 
Hennes magmuskler måste verkligen jobbas upp. Utan dom blir et heller inga rygg, eller rumpmuskler!
 
 
 
 
 

It´s all about shoes - old favs

Julia Persson / 03 December, 2013 - 12:54 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skola

Julia Persson / 02 December, 2013 - 12:36 / Allmänt
0 kommentarer

Ännu en halv måndag avklarad...har 3 lektioner kvar sen blir det dirr ut till häst. Hon ska få en ny sko, hon tappade en i fredags...jäkla häst. Men idag ska hon iallafall få på en ny så vi kan rida ut och så som vanligt. Red i ridhuset igår och hon kändes ganska fin! Om hon inte är om i hoven tänkte jag rida ut idag och utforska området lite. Det är ganska fint väder idag med så det blir nog bra! 



Selfie sunday

Julia Persson / 01 December, 2013 - 21:02 / Allmänt
2 kommentarer

Var på fotohumör innan idag, coh passade på att ta några bilder. Vilken är finast enligt er?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It´s all about shoes - new in

Julia Persson / 01 December, 2013 - 20:51 / Allmänt
0 kommentarer