Tjöttis

Julia Persson / 30 Juni, 2012 - 18:53 / Allmänt

Hej på er! Är helt slut efter allt  bärande, och upp o ner i trapporna, körandes hit och dit osv. Men snart är allt på plats, det är bara katterna och städa noga sen kan vi för fullt börja inreda ordentligt i mya lägenheten!! Kommer bli superduperfint tror jag! Mycket jobb, men det lönar sig. 
 
Har dessutom tränat lite på en sak jag har som mål denna sommaren... Lära mig hjula igen (!) Gick ju på truppgymnastik i ett par år innan jag fick häst, och det är verkligen det roligaste som finns (efter ridningen då) Och man få sjukt snygg kropp! Vältränad och smidig. Visst man får träning i ridning också såklart men inte på samma sätt. Iallfall så hjulade jag mer än vad jag gick, så ja jag vart "ganska" grym på det. Bäst med andra ord..
 
Hjulade en liten stund och USCH va ont jag fick i benen!! Men efter en stund så  blev vissa faktiskt fina. Kommer va grym i slutet av sommaren. Kanske kommer film på det??? Haha, det vill ni allt se va...? 
 
Har sedan tvättat transportn i bikini, i tron om lite bränna. Får se senare om de blev nå bra..Ska ut och hjula lite till i brist på liv och sedan blir det middag med familjen. 
 
Imorgon iväg till lägenheten igen och fixa lite inrednig. Kommer bli ännu en intensiv vecka, men det kan jag behöva! Kommer ju bli slövecka i Spanien sen ändå. Har inte vart utomlands sedan 2009 så ja... Behövligt till 1000. 
 
 
Försöker ladda över bilderna nu...
 
 
 
 
Love, Julia<3
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: